
Máš chuť se konečně naučit pracovat s čokoládou a umět originální čokoládové ozdoby nebo pralinky?
Dej nám 15 minut a my tě naučíme...
Jak temperovat čokoládu, aby byla krásně lesklá a křupavá,
připravena na výrobu originálních ozdob, polev nebo pralinek!
Pochlub se již brzy svými čokoládovými kreacemi!
(Tohle zvládneš i když nemáš předchozí zkušenosti v cukrařině nebo s temperováním čokolády.)
DNES ZDARMA V ČOKOLÁDOVÉ VÝZVĚ
Pozor exkluzivní přístup k materiálům zdarma je časově omezen!
VSTUP ZDARMA
Přihlaš se do čokoládové výzvy DNES!
VAROVÁNÍ:

Jsou různé postupy a znalosti o tom, jak temperovat čokoládu. Pokud zvolíš nevhodný způsob, může tě to stát čas, nervy a peníze za zkaženou čokoládu.
Tahle čokoládová výzva tě povede krok za krokem.
Zjistíš, jak správně pracovat s teplotami čokolády, aby získala své kvality a nestala se nevábnou složkou tvé tvorby.
Vše potřebné o temperování se naučíš během pár minut
v čokoládové výzvě
KROK 1
Získáš potřebné informace a teorii, jak na práci s čokoládou. IHNED si budeš moci vybrat nejvhodnější způsob přípravy, který ti bude vyhovovat a získáš s ním nejlepšími výsledky!

KROK 2
Podíváš se na video a okamžitě můžeš znalosti aplikovat. Temperuješ čokoládu, necháš se inspirovat, vyrobíš první ozdoby.

KROK 3
Získáš odpovědi na palčivé otázky, které tě můžou napadout při procesu práce s čokoládou nebo ihned po něm. Získáš super tipy z cukrářského prostředí.

Kdo už s námi peče?
Dobrý deň, som veľmi rada za Vaše kurzy, mám ich už viac a každý jeden je super a veľmi mi pomáhajú sa zdokonaľovať, posielam makronky, ktoré som skúšal robiť francúzskou metódou, síce ešte niesu ani zďaleka dokonalé, ale vďaka Vášmu kurzu mi konečne nepopraskalisnažím sa ďalej
Dobry vecer, mate moc hezky domyslene vase video recepty, urcite budu i nadale sledovat, zkousela jsem pouzit jeden z kremu do tartaletek, jeste se mam co ucit, ale diky vasemu “navodu” jsem z to snad zvladlaPosilam foto
![]()
Moc mě zaujal váš přehled informací a videí. Jsem nadšená, že mám vše pohromadě. Je to k nezaplacení.
Moc vám děkuji za inspiraci a úžasné recepty. Odpalovaného těsta jsem se dlouho bála, ale chtěla jsem babičce narozeninám udělat věnečky, tak jao je dělávala ona mě. Babička z nich byla nadšená a hned poznala, že jsou opravdu poctivé a vyjmenovala mi vše co v nich je a jak se správně dělají. Děkuji vám, že jsem tohe mohla zažít. Moc to pro nás znamenalo.
Vstupem do tvé čokoládové výzvy získáš:
- Návod a videa
- Teorii a praktické ukázky
- Tipy na práci s čokoládou
- Inspiraci
- Úspěch a výhody pro tvé další pečení
- Vychytávky z cukrářského prostředí
Vstup zdarma ke všem materiálům je časově omezen