Online kurz pečení

Laminování

a jak na Croissanty

pod vedením cukráře

Láká tě umět dokonalé francouzské Croissanty, ale nevíš, kde máš začít?

Ukážu ti, že postupnými kroky se to naučíš a dokonalé laminované pečivo bude dělat radost tobě i okolí!

Už nějakou dobu pokukuješ po dokonalých Croissantech, Čokoládových rolkách, Rozinkových šnecích a dalších kreacích z laminovaného těsta, ALE nemáš čas recepty a postupy studovat do hloubky?

Lákalo by tě mít znalosti o laminování, které jen tak někdo nemá, ale najít všechny informace v různých jazycích je náročné?

Usnadnilo by ti najít cukráře, pekaře nebo mentora, který by tě vším provedl a předal léta nabyté znalosti a zkušenosti?

Co kdyby ty pravé voňavé máslové Croissanty, které jen tak někde neochutnáš, pocházely z tvé kuchyně?

Možná máš spoustu dalších otázek a o tomhle umění už nějakou dobu přemýšlíš.

Nedivím se! Ta představa, že připravíš k snídani tak královské pečivo a všichni ho od tebe budou chtít ochutnat a třeba i umět jako ty, je fakt lákavá. Mě ta představa dostane vždy:)

Ta radost a nadšení, že se nadýchané Croissanty povedly! A pak to krásné sdílení s blízkými!

I tak může vypadat tvoje poctivé a skvělé pečení!

Zažít to by bylo úžasné, ale pořád ti chybí se rozhoupat a naučit se to? Pokud už cítíš, že přišel čas proměnit další sen ve skutečnost, tak jsi tu na správném místě. Je čas se vydat za kvalitou!

V online kurzu tě naučím:

 

Proces laminování

Pravé francouzské Croissanty

Mandlové Croissant

Malinové Croissanty s mascarpone

Pain au chocolat (Čokoládové rolky)

Rozinkové šneky

Čokoládové babky

Online kurz ti zůstane napořád a v něm najdeš:

  • Více než 16 videí
  • Recepty
  • Postupy
  • Nákupní seznamy
  • Emaily: průvodce kurzem
  • Profi poradnu
  • FB skupinu s dalšími nadšenci

Už pečeme spolu!

Našimi kurzy a lekcemi již prošlo více než 50 000 nadšenců!

croissanty
croissant
snídaně
Croissanty byly úlet. Je to pracné, né, že né. Ale člověk má najednou vztah k jídlu jako ke svému dítěti a s takovou láskou ho pak jí 😀
Veronika Jeřichová
Croissanty
Veronika Jeřichová
croissanty
Moc se těším na další a další pečení s Vámi... Dává mi to nové informace, rady, zkušenosti, prostě vše, co jsem zatím nikde nenašla...u vás je to jiné a to já potřebuji 🙂
Lenka
croissanty
Som šťastná že som natrafila na vašu stránku. Ďakujem, že to robíte tak skvelo.
Marcela K.

Tento online kurz je pro tebe, pokud...

  • se chceš naučit dokonalé Croissanty a získat recepty, které jsem testoval několik let v různých zemích.
  • toužíš naservírovat nejvyšší kvalitu pro své okolí.
  • máš trpělivost nebo se ji chceš učit skrze precizní přípravy na dechberoucí výsledek.
  • tě baví se posouvat dál ve tvém tvoření, v cukrařině a pekařině.
  • tě láká mít ve své cukrárně/ pekárně/ kavárně pravé luxusní Croissanty, které ocení i francouzští gurmáni.

Co se v online kurzu naučíš a budeš poté ovládat?

  • Jak vytvořit laminované těsto a starat se o něj, aby vznikl ten nejlepší výsledek
  • Jak konečně zvládnout techniku válení, rolování, překládání a přípravy másla
  • Jak pracovat s teplotami a materiály
  • Jak vytvořit Croissanty, Pain au chocolat, Mandlové croissanty, Rozinkové šneky, plněné Croissanty a další delikatesy
  • Jak pečivo správně tvarovat
  • Jaké suroviny je potřeba používat

Online kurz, který ti ukáže, jak na to, a bude to stát za TO! A kolik to bude stát?

Ucelený program

Každý den ti přijde e-mail s novým obsahem. Každý den ti naservírujeme část kurzu. Celý ale budeš mít k dispozici v členské sekci. Bez zbytečných časových stresů. Každý svým tempem. Celý obsah kurzu bude na cca 14 dní. Po tu dobu, tě povedeme i E-maily. Tvořit ale můžeš kdy chceš.

Základy

Co by měl vědět každý na začátku, než se do toho pustí? Trocha terminologie. Trochu historie. Něco o surovinách a materiálu. Přiměřeně:-)

Postupy a recepty

Dostaneš od nás všechny recepty s postupy, jak na to. Vše najdeš v členské sekci, ke které budeš mít přístup i po skončení kurzu. Čekají tě fotky, videa, krásná pdf k tisku.

Videa a fotonávody

Potřebuješ to vidět? My taky. Proto tu jsou naše videa a fotonávody.

Profesionál

Bude tě učit specialista na Croissanty. Poradí ti, kdyby ses dostal do slepé uličky a pochválí tě za tvou práci.

Uzavřená skupina

Jsme jedna parta, jsme v tom společně. Pojďme sdílet radost z pečení.

Kolik takový kurz stojí?

Fyzický kurz stojí 7900 Kč.

V online kurzu pečení získáš

  • 16 videí
  • podrobné recepty i v pdf
  • nákupní seznamy do mobilu
  • odbornou terminologii a teorii
  • profi poradnu
  • přístup do uzavřené FB skupiny
  • VŠE TI ZŮSTANE NAPOŘÁD v pohodlí tvé kuchyně!

Dnes máš šanci získat kurz online

jen za 3970 Kč.

A to není vše!

A protože ve Sweet Flow milujeme vzdělávání a také rádi děláme radost druhým...

máme pro tebe BONUS ke kurzu jako dárek.

S tímto expertním kurzem získáš také 5 dalších cukrářských lekcí.

Vše budeš mít připraveno ve tvé členské sekci, naší cukrářské škole.

Online kurz začne u tebe v kuchyni ihned po přihlášení.

Postupuješ vlastním tempem s naší podporou a přístup k němu máš už navždy.

Těšíme se i na tvé Croissanty a radost z tvoření:)

Online kurzy pečení

... z pohodlí tvé kuchyně. Pomohou ti zvládnout i ty největší cukrářské výzvy!

Daruj online kurz i jako dárek.

OSTRUŽINOVÝ DORT

Dort, co má sex-appeal!
millefeuille

MILLEFEUILLE

Tisíce lístků a umění cukrařiny
Eclair

MASTERCLASS: CHOUX

Odpalované těsto
kváskový chléb Šumava

PRVNÍ KVÁSKOVÝ CHLEBA

Začni péct jednoduše

MOJE MAKRONKY

13 druhů a náplní, videa, tipy
Mini pavlova

DORT PAVLOVA

Lehká, ale vydrží?
Opera dort

OPERA DORT

Vrchol francouzské cukrařiny
Tartaletka

TAJEMSTVÍ TARTALETEK

Fantazie a kreace
Bûche de Noël -Vánoční poleno

Bûche de Noël

Vánoční poleno
mousse cake

LEHKÉ DORTY

Odlehčené, bezlepkové, snové
Sacher dort

SACHER DORT

Dost bylo suchých Sacherů!
kváskový chleba

PRŮVODCE KVÁSKOVÝM PEČENÍM

Kvásek je životní styl
Cukroví linecké

IKONICKÉ DRUHY CUKROVÍ

České i francouzské. Od cukráře i praprababiček.
Croissanty

LAMINOVÁNÍ A CROISSANTY

Pečivo, Viennoiserie
kremrole

ČESKÉ KREMROLE

Základy listového těsta a jak na 2 druhy kremrolí

LASKONKY

Tradiční české i hravé moderní

SWEET TAPAS

Minidezerty
Millefuille

KŘEHKÉ LISTOVÉ TĚSTO

Technika, postup, recepty
zástěra Sweetflow

ONLINE KURZ V DÁRKOVÉM BALÍČKU

Dárkový poukaz na online kurz a stylová zástěra v dárkové krabičce.
V kuchyni ve škole

V KUCHYNI PO ŠKOLE

Vzdělávací aktivity pro děti do kuchyně