Online kurz

Laminování

a jak na Croissanty

pod vedením cukráře Xaviera

Láká tě umět dokonalé francouzské Croissanty, ale nevíš, kde máš začít?

Ukážu ti, že postupnými kroky se to naučíš a dokonalé laminované pečivo bude dělat radost tobě i okolí!

Už nějakou dobu pokukuješ po dokonalých Croissantech, Čokoládových rolkách, Rozinkových šnecích a dalších kreacích z laminovaného těsta, ALE nemáš čas recepty a postupy studovat do hloubky?

Lákalo by tě mít znalosti o laminování, které jen tak někdo nemá, ale najít všechny informace v různých jazycích je náročné?

Usnadnilo by ti najít cukráře, pekaře nebo mentora, který by tě vším provedl a předal léta nabyté znalosti a zkušenosti?

Co kdyby ty pravé voňavé máslové Croissanty, které jen tak někde neochutnáš, pocházely z tvé kuchyně?

Možná máš spoustu dalších otázek a o tomhle umění už nějakou dobu přemýšlíš.

Nedivím se! Ta představa, že připravíš k snídani tak královské pečivo a všichni ho od tebe budou chtít ochutnat a třeba i umět jako ty, je fakt lákavá. Mě ta představa dostane vždy:)

Ta radost a nadšení, že se nadýchané Croissanty povedly! A pak to krásné sdílení s blízkými!

I tak může vypadat tvoje poctivé a skvělé pečení!

Zažít to by bylo úžasné, ale pořád ti chybí ti se rozhoupat a naučit se to? Pokud už cítíš, že přišel čas proměnit další sen ve skutečnost, tak jsi tu na správném místě. Je čas se vydat za kvalitou!

 

Xavier,

tvůj průvodce

cukrařinou

Miluji moji práci a baví mě se neustále v cukrařině a pekařině vzdělávat a posouvat.

Jsem moc rád, že jsi tady! Mohu tě tímto pozvat k tomu nejlepšímu, co jsem se naučil ve Francii, ve Španělsku, ve Velké Británii, na Novém Zélandu a v Čechách.

Croissantům jsem věnoval několik let zkoumání a zkoušení jak v cukrárně a pekárně, tak v domácím prostředí. Teď ti vše rád předám.

Proč bychom si u nás doma nemohli  pochutnávat na dokonalých Croissantech, které známe od mistrů oboru?

 

V online kurzu tě naučím:

 

Proces laminování

Pravé francouzské Croissanty

Mandlové Croissant

Malinové Croissanty s mascarpone

Pain au chocolat (Čokoládové rolky)

Rozinkové šneky

Čokoládové babky

Online kurz ti zůstane napořád a v něm najdeš:

  • Více než 16 videí
  • Recepty
  • Postupy
  • Nákupní seznamy
  • Emaily: průvodce kurzem
  • Profi poradnu
  • FB skupinu s dalšími nadšenci

Už pečeme spolu!

Našimi kurzy a lekcemi již prošlo více než 7560 nadšenců!

Moc se těším na další a další pečení s Vámi... Dává mi to nové informace, rady, zkušenosti, prostě vše, co jsem zatím nikde nenašla...u vás je to jiné a to já potřebuji 🙂
Lenka
Som šťastná že som natrafila na vašu stránku. Ďakujem, že to robíte tak skvelo.
Marcela K.

Tento online kurz je pro tebe, pokud...

  • se chceš naučit dokonalé Croissanty a získat recepty, které jsem testoval několik let v různých zemích.
  • toužíš naservírovat nejvyšší kvalitu pro své okolí.
  • máš trpělivost nebo se ji chceš učit skrze precizní přípravy na dechberoucí výsledek.
  • tě baví se posouvat dál ve tvém tvoření, v cukrařině a pekařině.
  • tě láká mít ve své cukrárně/ pekárně/ kavárně pravé luxusní Croissanty, které ocení i francouzští gurmáni.

Co se v online kurzu naučíš a budeš poté ovládat?

  • Jak vytvořit laminované těsto a starat se o něj, aby vznikl ten nejlepší výsledek
  • Jak konečně zvládnout techniku válení, rolování, překládání a přípravy másla
  • Jak pracovat s teplotami a materiály
  • Jak vytvořit Croissanty, Pain au chocolat, Mandlové croissanty, Rozinkové šneky, plněné Croissanty a další delikatesy
  • Jak pečivo správně tvarovat
  • Jaké suroviny je potřeba používat

Online kurz, který ti ukáže, jak na to, a bude to stát za TO! A kolik to bude stát?

Ucelený program

Každý den ti přijde e-mail s novým obsahem. Každý den ti naservírujeme část kurzu. Celý ale budeš mít k dispozici v členské sekci. Bez zbytečných časových stresů. Každý svým tempem. Celý obsah kurzu bude na cca 14 dní. Po tu dobu, tě povedeme i E-maily. Tvořit ale můžeš kdy chceš.

Základy

Co by měl vědět každý na začátku, než se do toho pustí? Trocha terminologie. Trochu historie. Něco o surovinách a materiálu. Přiměřeně:-)

Postupy a recepty

Dostaneš od nás všechny recepty s postupy, jak na to. Vše najdeš v členské sekci, ke které budeš mít přístup i po skončení kurzu. Čekají tě fotky, videa, krásná pdf k tisku.

Videa a fotonávody

Potřebuješ to vidět? My taky. Proto tu jsou naše videa a fotonávody.

Profesionál

Bude tě učit specialista na Croissanty. Poradí ti, kdyby ses dostal do slepé uličky a pochválí tě za tvou práci.

Uzavřená skupina

Jsme jedna parta, jsme v tom společně. Pojďme sdílet radost z pečení.

Kolik takový kurz stojí?

Fyzický kurz stojí 5300 Kč.

Co získáš navíc v online kurzu?

  • 16 videí
  • podrobné recepty i v pdf
  • nákupními seznamy do mobilu
  • odbornou terminologii a teorii
  • profi poradnu
  • přístup do uzavřené FB skupiny
  • VŠE TI ZŮSTANE NAPOŘÁD v pohodlí tvé kuchyně!

Dnes máš šanci získat kurz online

jen za 2650 Kč.

A to není vše!

A protože ve Sweet Flow milujeme vzdělávání a také rádi děláme radost druhým...

máme pro tebe BONUS ke kurzu jako dárek.

S tímto expertním kurzem získáš také 5 dalších cukrářských lekcí.

Vše budeš mít připraveno ve tvé členské sekci, naší cukrářské škole.

Online kurz začne u tebe v kuchyni ihned po přihlášení.

Postupuješ vlastním tempem s naší podporou a přístup k němu máš už navždy.

Michaela, Xavier a Martina, tým Sweet Flow

Těšíme se i na tvé Croissanty a radost z tvoření:)