PRŮVODCE KVÁSKOVÝM PEČENÍM

Nostalgie

Vzpomínáš na Tamagoči? Malou elektronickou hračku, kde je ukrytý malý domácí mazlíček, o kterého je potřeba se starat a dávat mu najíst. Přiznáváme se, že my jsme ji v dětství neměli.

A tak si to vynahrazujeme teď s domácím kváskem. Je to opravdu takový nový člen rodiny. Pojď si ho s námi pořídit. Trochu ho vykrmíme, někdy ho necháme vyhladovět a jindy zase trochu povyskočit. Jak skáče? Podívej se tady.

A to je jen začátek. Pak se mu totiž podíváme na zoubek. Kvásek to není jen chleba, ale třeba i lívance (a nemusí být jen sladké.)

Kváskový chléb 

Není to jen trendy, ale kváskové pečení je chutné, zdravé a praktické. Díky kvásku získáš další rozměr v kuchyni. Možná ani netušíš, co vše se z jednoho kvásku dá udělat. Není to jen o chlebu. I když ten je prostě bezkonkurenční. Máme vlastní ověřené recepty, které jinde nenajdeš. 

Pečení z kvásku je životní styl.

Nauč se základ, který tě posune do role domácího pekaře

Začneme hezky z gruntu. Naučíme tě základy.  Každý stavební kámen je důležitý. I ten pro kvásek a chleba. Na dobrých základech už můžeš stavět více receptů a experimentovat.

Zářící pekařská hvězda

Jsi začátečník nebo zkušený pekařský matador?

Nikdy jsi nic neupekl? Chléb znáš jen z obchodu?

Nebo naopak pečeš a hledáš další inspiraci, trendy, recepty a možnosti sdílet a konzultovat?

Získej vychytávky a nové zkušenosti

S námi to nemusíš všechno procházet od začátku. Hledat mezi množstvím různých receptů, z kterých se ne všechny osvědčí. 

Xavier ti předá vychytávky, které nasbíral během své pekařské cesty. Jeho zkušenosti jsou k nezaplacení. Bude tu pro tebe a rád poradí během kurzu v uzavřené FB skupině spolužáků a i po tom, jakmile projdeš naším kurzem jako zářící pekařská hvězda.

Co se v kurzu naučíš?

 

Kvásek a jak se o něj starat

Kváskový chleba

Bramborový chleba

Focaccia

a další

 

Ke stmelení rodiny nepotřebujete rodinného psychologa, stačí se starat o váš kvásek.

Co v kurzu získáš a za kolik?

Týdenní program

Každý den ti přijde email s novým obsahem. Každý den ti naservírujeme část kurzu. Bez zbytečných časových stresů. Každý svým tempem.

Základy

Co by měl vědět každý na začátku, než se do toho pustí?

Postupy a recepty

Dostaneš od nás všechny recepty s postupy jak na to.

Videa a fotonávody

Potřebuješ to vidět? My taky. Proto tu jsou naše videa a fotonávody. Uvidíš na nich hladový i nakrmený kvásek nebo videorecept, aby vše bylo jasné.

Profesionál

Bude tě učit profesionál. Poradí ti, kdyby ses dostal do slepé uličky, a pochválí tě za tvou práci.

Uzavřená skupina

Jsme jedna parta. Jsme v tom společně. Pojďme sdílet radost z pečení.

Cena kurzu s profesionálním pekařem je 2650 Kč.

  Dnes je cena online kurzu pouze 840 Kč.

Chystáme pro vás ještě víc!!! DO kurzu přidáváme víc a víc. V březnu bude v prodlouženém exkluzivním vydání. Nové a další recepty, videa a věda kolem kvásku a chleba!

Cenu jsme nastavili tak, aby ti nebyla překážkou pro splnění tvého pekařského snu. Víme, že jakmile se naučíš péct tyhle skvosty doma, nejen že ušetříš nemalé peníze, ale také se mnohé naučíš a to už ti zůstane navždy.

+ BONUS

Máme pro tebe ale ještě jedno překvapení. Jako bonus navíc ke kurzu ti přidáme něco úžasného...

Napadlo nás, že by se ti to mohlo hodit.

Už se nám sbíhají sliny, jen když na to pomyslíme...

Bulka na HAMBURGER

Ten nejlepší. Domácí. Tvůj!

My už za ta léta praxe víme, že na té bulce hódně záleží.

Máme ji pro tebe pěkně vymazlenou i na videu jako bonus ke kurzu.