Máš chuť se konečně naučit pracovat s čokoládou a umět originální čokoládové ozdoby nebo pralinky?

Dej nám 15 minut a my tě naučíme...

Jak temperovat čokoládu, aby byla krásně lesklá a křupavá,

připravena na výrobu originálních ozdob, polev nebo pralinek!

Pochlub se již brzy svými čokoládovými kreacemi!

(Tohle zvládneš i když nemáš předchozí zkušenosti v cukrařině nebo s temperováním čokolády.)

Videa, teorie, rady, pomůcky, praktické ukázky ozdob.

DNES ZDARMA V ČOKOLÁDOVÉ VÝZVĚ

Co ty a pečení?
Stisknutím tlačítka "přihlásit se", souhlasíte s tím, že vám pošleme na vložený e-mail zdarma materiál jako odběrateli našich emailů se zajímavým obsahem z oblasti cukrařiny a pekařiny. Na e-maily se můžete těšit každý týden. Pokud už nebudete chtít e-maily dále dostávat, kdykoliv můžete tento souhlas odvolat prostřednictvím odhlašovacího odkazu v každé zprávě. Vaše údaje bude spravovat má firma sweetflow.cz podle těchto zásad zpracování a ochrany osobních údajů.

Pozor exkluzivní přístup k materiálům zdarma je časově omezen!

VSTUP ZDARMA

Přihlaš se do čokoládové výzvy DNES!

VAROVÁNÍ:

Jsou různé postupy a znalosti o tom, jak temperovat čokoládu. Pokud zvolíš nevhodný způsob, může tě to stát čas, nervy a peníze za zkaženou čokoládu.

Tahle čokoládová výzva tě povede krok za krokem.

Zjistíš, jak správně pracovat s teplotami čokolády, aby získala své kvality a nestala se nevábnou složkou tvé tvorby.

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Vše potřebné o temperování se naučíš během pár minut

v čokoládové výzvě

KROK 1

Získáš potřebné informace a teorii, jak na práci s čokoládou. IHNED si budeš moci vybrat nejvhodnější způsob přípravy, který ti bude vyhovovat a získáš s ním nejlepšími výsledky!

KROK 2

Podíváš se na video a okamžitě můžeš znalosti aplikovat. Temperuješ čokoládu, necháš se inspirovat, vyrobíš první ozdoby.

KROK 3

Získáš odpovědi na palčivé otázky, které tě můžou napadout při procesu práce s čokoládou nebo ihned po něm. Získáš super tipy z cukrářského prostředí.

Kdo už s námi peče?

Dobrý deň, som veľmi rada za Vaše kurzy, mám ich už viac a každý jeden je super a veľmi mi pomáhajú sa zdokonaľovať, posielam makronky, ktoré som skúšal robiť francúzskou metódou, síce ešte niesu ani zďaleka dokonalé, ale vďaka Vášmu kurzu mi konečne nepopraskali 🙂 snažím sa ďalej
Laura Homolováúčastnice kurzů Sweet Flow
Dobry vecer, mate moc hezky domyslene vase video recepty, urcite budu i nadale sledovat, zkousela jsem pouzit jeden z kremu do tartaletek, jeste se mam co ucit, ale diky vasemu “navodu” jsem z to snad zvladla😊 Posilam foto😊
Jana Kadlecováfanynka Sweet Flow
Moc mě zaujal váš přehled informací a videí. Jsem nadšená, že mám vše pohromadě. Je to k nezaplacení.
Helena Kosinováúčastnice kurzů Sweet Flow
Moc vám děkuji za inspiraci a úžasné recepty. Odpalovaného těsta jsem se dlouho bála, ale chtěla jsem babičce narozeninám udělat věnečky, tak jao je dělávala ona mě. Babička z nich byla nadšená a hned poznala, že jsou opravdu poctivé a vyjmenovala mi vše co v nich je a jak se správně dělají. Děkuji vám, že jsem tohe mohla zažít. Moc to pro nás znamenalo.
Ditra Strouhalováúspěšná absolventka kurzu Sweet Flow

Vstupem do tvé čokoládové výzvy získáš:

  • Návod a videa
  • Teorii a praktické ukázky
  • Tipy na práci s čokoládou
  • Inspiraci
  • Úspěch a výhody pro tvé další pečení
  • Vychytávky z cukrářského prostředí

Vstup zdarma ke všem materiálům je časově omezen