Máš chuť se konečně naučit pracovat s čokoládou a umět originální čokoládové ozdoby nebo pralinky?
Dej nám 15 minut a my tě naučíme...
Jak temperovat čokoládu, aby byla krásně lesklá a křupavá,
připravena na výrobu originálních ozdob, polev nebo pralinek!
Pochlub se již brzy svými čokoládovými kreacemi!
(Tohle zvládneš i když nemáš předchozí zkušenosti v cukrařině nebo s temperováním čokolády.)
DNES ZDARMA V ČOKOLÁDOVÉ VÝZVĚ
Pozor exkluzivní přístup k materiálům zdarma je časově omezen!
VSTUP ZDARMA
Přihlaš se do čokoládové výzvy DNES!
VAROVÁNÍ:
Jsou různé postupy a znalosti o tom, jak temperovat čokoládu. Pokud zvolíš nevhodný způsob, může tě to stát čas, nervy a peníze za zkaženou čokoládu.
Tahle čokoládová výzva tě povede krok za krokem.
Zjistíš, jak správně pracovat s teplotami čokolády, aby získala své kvality a nestala se nevábnou složkou tvé tvorby.
Vše potřebné o temperování se naučíš během pár minut
v čokoládové výzvě
KROK 1
Získáš potřebné informace a teorii, jak na práci s čokoládou. IHNED si budeš moci vybrat nejvhodnější způsob přípravy, který ti bude vyhovovat a získáš s ním nejlepšími výsledky!
KROK 2
Podíváš se na video a okamžitě můžeš znalosti aplikovat. Temperuješ čokoládu, necháš se inspirovat, vyrobíš první ozdoby.
KROK 3
Získáš odpovědi na palčivé otázky, které tě můžou napadout při procesu práce s čokoládou nebo ihned po něm. Získáš super tipy z cukrářského prostředí.
Kdo už s námi peče?
Dobrý deň, som veľmi rada za Vaše kurzy, mám ich už viac a každý jeden je super a veľmi mi pomáhajú sa zdokonaľovať, posielam makronky, ktoré som skúšal robiť francúzskou metódou, síce ešte niesu ani zďaleka dokonalé, ale vďaka Vášmu kurzu mi konečne nepopraskali 🙂 snažím sa ďalej
Dobry vecer, mate moc hezky domyslene vase video recepty, urcite budu i nadale sledovat, zkousela jsem pouzit jeden z kremu do tartaletek, jeste se mam co ucit, ale diky vasemu “navodu” jsem z to snad zvladla😊 Posilam foto😊
Moc mě zaujal váš přehled informací a videí. Jsem nadšená, že mám vše pohromadě. Je to k nezaplacení.
Moc vám děkuji za inspiraci a úžasné recepty. Odpalovaného těsta jsem se dlouho bála, ale chtěla jsem babičce narozeninám udělat věnečky, tak jao je dělávala ona mě. Babička z nich byla nadšená a hned poznala, že jsou opravdu poctivé a vyjmenovala mi vše co v nich je a jak se správně dělají. Děkuji vám, že jsem tohe mohla zažít. Moc to pro nás znamenalo.
Vstupem do tvé čokoládové výzvy získáš:
- Návod a videa
- Teorii a praktické ukázky
- Tipy na práci s čokoládou
- Inspiraci
- Úspěch a výhody pro tvé další pečení
- Vychytávky z cukrářského prostředí
Vstup zdarma ke všem materiálům je časově omezen