Upéct něco jako slavní cukráři?
To je OŘÍŠEK?!
Poprvé ho vytvořil francouzský cukrář Cedric Grolet, který několikrát získal titul „nejlepší cukrář světa“.
Teď s ním můžeš zazářit ve tvém okolí i ty!
Díky našemu přesnému návodu to nebude takový oříšek!
Cukrářská výzva, která tě posune a hlavně tě bude bavit! Ohromíš totiž okolí i sebe!
(Recepty a postupy ti pak zůstávají a můžeš je použít i do jiných dezertů.)
Tři oříšky pro popelku TEBE
Precizní recepty a postupy. Práce s kvalitními surovinami. Know-how napořád. K nezaplacení!
Kdo už s námi peče?
Dobrý deň, som veľmi rada za Vaše kurzy, mám ich už viac a každý jeden je super a veľmi mi pomáhajú sa zdokonaľovať, posielam makronky, ktoré som skúšal robiť francúzskou metódou, síce ešte niesu ani zďaleka dokonalé, ale vďaka Vášmu kurzu mi konečne nepopraskali 🙂 snažím sa ďalej
Dobrý den, v příloze Vám zasílám fotky svých tartaletek lemon meringue, které jsem se naučila právě díky Vám! Moc za to děkuji!
Dobrý den, před nedávnem jsem u Vás zakoupila on-line kurz na makronky a tartaletky. Kurzy jsem si prostudovala a byla velice nadšená. Posílám Vám v příloze foto provedených makronek a tartaletek.
Moc mě zaujal váš přehled informací a videí. Jsem nadšená, že mám vše pohromadě. Je to k nezaplacení.
CO ROZLOUSKNEŠ V KURZU
FUNKČNÍ RECEPTY
Získáš ty nejdůležitější funkční recepty a postupy. Krok za krokem zvládneš zdánlivě nejtěžší.
TECHNIKY A POMŮCKY
Vyhledávání na internetu, zkoušení ověřených receptů formou pokus a omyl, sbírání zkušeností, vyhledávání pomůcek, porovnávání cen - to vše ti zabírá čas a vytahuje peníze z peněženky. Naše recepty ti pomůžou čas a peníze ŠETŘIT. Získáš přesné recepty, postupy a zkušenosti nejlepších. NAVÍC pro vás sjednáváme s partnery exkluzivní slevy k pomůckám a surovinám.
VŠE POHROMADĚ
Recepty tvoříme v pěkné grafice, abyste si je mohli zakládat buď online nebo vytisknout do své kuchařky či našich Re-blok kuchařek. A pěkně vám budou ladit. Dbáme na krásu, praktičnost a nekompromisní funkčnost!
Naučíš se několik receptů a technik k vytvoření mistrovského kousku
- Budeš pracovat s různými texturami a teplotami.
- Naučíš se: mousse, křupavý insert, karamel, krém, polevu a zajímavé techniky zdobení
- Procvičíš si práci s čokoládou.
- Efektivně budeš pracovat s mrazákem.
Nejen tři oříšky a nejen pro popelku
Pro tebe teď a tady!
nyní jen za 790 Kč.
Pozor! LIMITOVANÝ VSTUP! Rozlouskni to do konce února. Pak se brány kurzu zavírají.
Světové dezerty si můžeš vyzkoušet i ve tvé kuchyni!
Nemáš co ztratit! Pokud tě z nějakého důvodu kurz neosloví, vrátíme ti peníze zpět.
Získáš tak zkušenost k nezaplacení, kterou si poneseš životem a od nás úplně ZDARMA!
Chuť tvořit ještě víc?
Můžeš si přidat ještě jednu výzvu...
Oříškovo-čokoládový Guanaja eclipse s granátovým jablkem
Exkluzivně spolu s OŘÍŠKEM v objednávce níže
Dokončit objednávku zde: