Millefeuille

Tisíc lístků a umění francouzské cukrařiny

 

Výzva, která stojí za posun v cukrařině

Krok za krokem k vysoké cukrařině!

Poctivá cukrařina je krásná výzva!

Pravé listové těsto, tisíce lístků - Millefeuille je výzva mnohonásobná!

S každou vrstvou se přiblížíš zákonům cukrařiny!

Díky vedení cukráře zvládneš připravit jak tento skvost,

tak i potrénovat fyzičku!

Nebude to jen ledajaké válení:)

Vrstvu po vrstvě pro tebe poodkryje cukrář Xavier. Provede tě na videu celým procesem krok za krokem.

Naučíš se několik verzí Millefeuille, různá těsta, krémy a zdobení, které využiješ i jinde.

Začni díky online kurzu ve své kuchyni hned teď!

V online kurzu Millefeuille získáš:

 

  • Přesné recepty a postupy od francouzského cukráře 
  • Videa - jak na Millefeuille krok za krokem
  • Tipy, fígle, rady
  • Ukázky zdobení dortu
  • Další techniky cukrařiny, které použiješ i na další kreace.
  • PDF k vytisknutí (a třeba i založení do naší Re-blok kuchařky)
  • Zjistíš zajímavé vychytávky, které se běžně nikde nedozvíš.
  • Ucelený materiál, který je ti kdykoli k dispozici.

Millefeuille tě čeká v různých verzích

  • Obrácené listové těsto
  • Kakaové listové těsto
  • Různé krémy a dekorace

 

Xavier,

tvůj průvodce

cukrařinou

Miluji ten proces cukrařiny a pekařiny. Zákony, které jsou dány, a pak už jen ta krásná kreativní radost z pečení.

Miluju laminování. Je to krásná práce a proces! Mám rád práci s těstem, pochopení procesů a pak ten kreativní závěr. 

Pokud totiž dělám cukrařinu srdcem, chci nejen dát to nejlepší co umím právě do dortu, ale také chci, aby oslavenec, degustátor, zákazník zažil skvělý zážitek.

Jsem moc rád, že jsi tady! Mohu tě tímto pozvat k tomu nejlepšímu, co jsem se naučil ve francouzské škole a v podnicích ve Francii, ve Španělsku, ve Velké Británii, na Novém Zélandu a v Čechách.

Recepty rád ladím nejen k dokonalosti, ale také k lehkosti. 

Co všechno se v online kurzu naučíš a budeš poté ovládat?

  • Naučíš se, jak laminovat těsto a jak s ním pracovat, aby byl výsledek dokonalý.
  • Sestavíš celý dezert a naučíš se, jak těsto a krémy uchovávat a jak pracovat s teplotami.
  • Připravíš dokonalou ganache a získáš inspiraci na zdobení.
  • Budeš umět triky a fígle jako profesionální cukrář, které se ti budou hodit i v domácích podmínkách.

Už pečeme spolu!

Našimi cukrářskými a pekařskými kurzy a lekcemi již prošlo více než 50 000 nadšenců!

Další výborný kurz a recept od vás. Miluju, jak se u vás dozvím a naučím vždycky něco nového. Děkuji vám.
Marta Lesná
Listové těsto mě lákalo dlouho a trochu jsem se toho bála. Když jsem ho pak podle kurzu zkoušela poprvé, pochopila jsem že v něm jsou rady k nezaplacení! Takový obsah bych hledala roky! Úplně mě ta výzva pohltila! O to víc mě těšily ohlasy rodiny! Je to makačka, ale tedy stojí za to! Jsem fakt ráda, že jsem do toho šla! Moc děkuji a těším se na další kurzy s vámi!
Veronika Jeřichová
Děkuji Vám za úžasný kurz a skvělé vedení. Nikdy bych si nemyslela, že takový dort zvládnu a budu ochutnávat s přáteli. Jste úžasní.
Věra Křivánská
Moc děkuji za to, co děláte. S vámi se neskutečně posouvám a nikdy bych neřekla, co vše dokážu po pár kurzech s vámi!
Markéta Dlouhá

Jak to celé funguje?

Po přihlášení do online kurzu ti přijdou na e-mail přístupy do členské sekce.

V členské sekci tě čeká kurz s videi, recepty a informacemi.

Vše přehledně, s materiály, podle kterých tvoříš kdykoliv a kdekoliv.

Kurzy nejsou časově omezené. Zůstávají ti!

Napadá tě jakýkoliv dotaz? Tady najdeš nejčastější otázky a odpovědi ke kurzům.

Co vše je součástí online kurzu Millefeuille?

Videa

Tvorba Millefeuille krok za krokem ve videích se zaměřením na postup. Videa si můžeš pouštět opakovaně kdykoliv a kdekoliv.

Fotky

Veškeré postupy jsou také na fotkách.

Informace a zajímavosti

o surovinách, technikách, postupech, historii. Vzdělávání v cukrařině bereme zodpovědně:)

Recepty v pdf

k vytisknutí do kuchařky nebo na lednici

Tipy na suroviny a pomůcky

Praktická doporučení cukrářských pomůcek a kvalitních surovin.

A to ještě není vše!

Ke kurzu získáš tyto bonusy navíc!

+ BONUS  #1

Záleží nám na vzdělávání v kuchyni. 

S přihlášením do online kurzu tak získáš ucelený přístup k dalším ONLINE LEKCÍM.

Žloutkový krém - Vláčné korpusy - Lehké krémy - Mandlová náplň -

Francouzská bageta - Italský meringue - Zaklady kváskového pečení

+ BONUS  #2

Certifikát s tvým jménem po absolvování kurzu.

poukaz

+ BONUS  #3

Sleva na celý nákup na pastry.cz

+ BONUS  #4

Sleva na celý nákup Diana - svět oříšků.

+ BONUS  #5

Podpora cukráře po telefonu.

cukrář

Kolik takový online kurz stojí?

Online kurz Millefeuille stojí 990 Kč.

Dnes máš šanci získat know-how na ikonické dezerty za nejvýhodnější cenu v předprodeji

jen za 590 Kč.

Online kurz začne u tebe v kuchyni ihned po přihlášení.

Postupuješ vlastním tempem s naší podporou a přístup k němu máš kdykoli.

Michaela, Xavier a Martina, tým Sweet Flow

Těšíme se i na tvé dorty a radost z tvoření:)