KVÁSKOVÉ PEČENÍ

Chleba, co ti změní život. A chutná líp než z pekárny.

Kváskový chleba změní tvůj život. Opravdu.
Nejde jen o pečení.
Jde o pocit, že něco tvoříš vlastníma rukama.
O klid v hlavě, když těsto kyne a dům provoní vůně chleba.
O ten pocit vítězství, když se ti povede první bochník.
A o nezávislost, kdy víš, že si doma zvládneš upéct něco, co chutná líp než z pekárny.

 

Kváskový chleba není jen jídlo.
Je to rituál, návrat k sobě, uzemnění v chaosu dne.
A v tomhle kurzu tě naučíme všechno bez chaosu, bez pokusů a omylů.

A hlavně... víš přesně, co jíš.
Žádná éčka. Žádné urychlovače. Žádné kompromisy.
Jen mouka, voda, sůl, čas a láska.
Tak jednoduché. A tak silné.
Naučíš se péct něco, co jíš každý den a bude to konečně zdravé, výživné a tvoje.

Tohle není jen kurz.
Tohle je proměna pečení ve svobodný, voňavý a neskutečný zážitek.

CO V NEJVĚTŠÍM KURZU O KVÁSKOVÉM PEČENÍ ZÍSKÁŠ?

Přidej se do online kurzu kváskového pečení

a měj jednou provždy jasno v tom, jak péct s kváskem!

Vše od kvásku, přes nadýchanou střídu až po dokonalou kůrku.

V online kurzu kváskového pečení se naučíš

  • Jak si doma založit vlastní kvásek – jednoduše, krok za krokem, bez zmatku a srozumitelně.
  • Jak o kvásek pečovat, aby byl silný, spolehlivý a připravený kdykoli na pečení.
  • Jak upéct svůj první kváskový chleba – speciální jednodušší recept a postup
  • Jak předejít tomu, aby z chleba byla placka – naučíš se přesně, co dělat a čemu se vyhnout.
  • Jak dosáhnout krásně křupavé kůrky a nadýchané střídky, která voní a chutná jako z řemeslné pekárny.
  • Jak pracovat s hydratací těsta – aby ti těsto neuteklo z mísy a výsledek byl vždy předvídatelný.
  •  Jak péct různé druhy kváskového chleba – od klasiky po rustikální bochníky.
  • Tipy a triky od profesionálního pekaře a kváskaře, které z tebe udělají znalce široko daleko.
  • Recepty i na další dobroty z kvásku – naučíš se: focacciu, těsto na pizzu, bulky na burger, sladké recepty atd.
  • Různé techniky a přístupy – protože každý má jiný rytmus a jiný styl.
  • Detailní video návody a přesné postupy – uvidíš přesně, co a jak dělat, jako bys pekla s námi v kuchyni.

CO VŠECHNO BUDEŠ UMĚT?

Šumavu, kváskový pecen, celozrnný, bramborový chleba, fougasse, Bretaňskou korunu, focacciu, bulky na burgery, babku, buchty a další recepty...

Od pekařů se dozvíš:

Pekařský základ, který jen tak někdo nemá

Začneme hezky z gruntu. Naučíme tě základy. Každý stavební kámen je důležitý. I ten pro kvásek a chleba. Na dobrých základech už můžeš stavět více receptů a experimentovat. Pochopíš totiž, jak vzniká poctivý bochník.

Oveřené recepty a techniky k úspěchu

Získáš recepty na poctivé chleby a další kreace z kvásku.

Naučíš se pracovat s časem a harmonogramem kvásku.

Získáš tipy, jak si zorganizovat den s kváskováním.

Na technikách překladů pochopíš celý proces pečení chleba.

 

Vychytávky

a  zkušenosti

Díky online kurzu nemusíš dlouze hledat mezi množstvím různých receptů, z kterých se ne všechny osvědčí. 

Pekař ti předá znalosti a vychytávky, které nasbíral během své pekařské cesty. Jeho zkušenosti jsou k nezaplacení. Bude tu pro tebe a rád poradí během kurzu, v uzavřené FB skupině spolužáků, i po tom, co projdeš naším kurzem jako zářící pekařská hvězda.

Jak online kurz funguje a co na tebe čeká?

  • Po přihlášení získáš přístup do členské sekce, ve které najdeš online kurz.
  • Přístup ke kurzu máš pak kdykoliv a navždy!
  • Postupuješ dle svého tempa.
  • Pokud potřebuješ radu, můžeš se spojit s pekařem.
  • Po absolvování získáš certifikát.

Uvnitř na tebe čekají...

  • Videa
  • Recepty k vytisknutí
  • Techniky a postupy
  • Teoretické základy
  • Tipy a vychytávky z pekařské praxe
  • Harmonogramy a časování

Pro koho je online kurz kváskového pečení?

Tento kurz je pro každého, kdo už nechce jíst gumový chleba z plastového sáčku.
Pro každého, kdo chce vědět, co jí a mít tu moc vytvořit poctivý, křupavý bochník kdykoli chce.

Je jedno, jestli jsi úplný nováček, který se teprve odhodlává založit svůj první kvásek, nebo zkušený pekař, který chce konečně pochopit, co dělá ten rozdíl mezi plackou a mistrovským chlebem.

Tenhle kurz tě vezme za ruku a přivede k AHA momentům, které ti nikdo nevezme.

Předá ti letité zkušenosti profesionálního pekaře a zkušeného kváskaře.
Už žádné polovičaté pokusy. Už žádné „snad se to povede“.

Tohle je tvůj nový standard.
A jednou provždy pochopíš, že péct chleba doma není složité.

Jen ti to doteď nikdo pořádně nevysvětlil.

Pečou s námi

Moc děkuji za kurz. Konečně mi funguje kvásek a chlebíky se daří!
Ludmila K.
Kváskový chléb - je to skutečně radost vytvořit něco takového od úplného počátku.
Veronika Jeřichová
Veronika Jeřichová
Kvásek mám už dlouho. Ale umřel mi a když jsem hledala, jak ho oživit, narazila jsem na Xaviera. Lákalo mě se ponořit do té vědy více. Kurz bych doporučila všem. I když chleba si doma peču dlouho, Xaviermi ukázal další techniky a hlavně nové tipy a rady. Moc děkuji Xavierovi a celému týmu Sweet Flow!
Ludmila Straková
chleba kváskový
Věrka L.
Kurz mě mnohému přiučil a určitě byl pro mne užitečný😉 Stále zkouším ještě některé recepty, některé už u nás zdomácněly. Zasílám foto mého prvního kváskového chleba podle Vašeho postupu.
Martina Malínská
chleba kváskový
Martina Malínská
Kváskování mě vždycky lákalo, ale už jen krok jak vykrmovat kvásek byl pro mne zmatený. Všude se na internetu psalo něco jiného. Jsem ráda, že jsem našla Xaviera a jeho kurz. Po kurzu a každodenním pečení doma se cítím fakt jako pekařka a rodina je nadšená a pyšná:-) Ještě jednou velké díky.
Marcela Novotná
kváskový chleba
Míša D.
Kurz jsem dostal jako dárek od manželky. Byl to fat super nápad. Hlavně jsem rád, že jsem v rukou profesionála, který má zkušenosti z pekárny i s domácí troubou. Doporučuji všem!
Petr V.
Děkuji moc za skvělý kurz. Peču hlavně o víkendech, ale kvásek krmím pravidlně tak, jak mi v kurzu Xavier doporučil a ono je to už i znát na kvalitě chleba!
Lenka

Kvásek je jako nový člen rodiny

Péct vlastní kváskový chleba není jen o mouce, vodě a kvásku.
Je to o návratu k sobě.

O zpomalení.

O jistotě, že víš, co dáváš sobě a své rodině na stůl.

 

Až poprvé vytáhneš z trouby zlatý, křupavý bochník, celý dům zavoní a ty ucítíš, že jsi právě vytvořil/a něco výjimečného.
Vlastníma rukama. Bez chemie. Bez kompromisů.
Jen ty, kvásek a chleba, který má duši.

Tahle zkušenost ti zůstane napořád.
A všechno to začne právě tady.

Cena rozsáhlého kurzu je 2500 Kč.

Nečekej na „až jednou“.
Pusť se do toho dnes a zítra už můžeš vlastní chleba, který bude vonět jako domov.

 

Přidej se do online kurzu teď!

Přístup máš ihned a kurz ti zůstává navždy.