Zkušenosti se Sweet Flow
a reference
Dodáváme odvahu a radost (nejen) do kuchyně
Děkujeme, že s námi sdílíte vaše pokroky a radosti.
Tady jsou vaše kreace a reakce.
Sweet Flow dodává odvahu a radost
Líbí se mi celý projekt Sweet Flow a to, že se stále rozvíjí a doplňujete nové recepty a triky.

Věra Vernerová

@ivuskapece
Všechno, co děláte mi pomáhá. Někdy jen třeba zpráva, která mě zas nakopne, když mám krizi. A proto Vás doporučuji všude.
Moc děkuji za Váš projekt. Je super, že i amatérský “cukrář” má možnost si v kuchyni upéct luxusní dezerty.

Martina Malínská
Pečeme spolu

Jana Púchla
Děkuji za kurz makronek. Je pro mě ctí vám představit mé makronky dle vašeho kurzu v akci ☺️.Makronky jsem použila na ozdobu dortu pro kamarádku, i jako malý dezert 😉Jsou famózní 😊.Náplň jsem zvolila citronovou ,pistáciovou a z ledových kaštanů 😊. Moc mi pomohly rady od vás ohledně pečení makronek. Děkuji mnohokrát.

Alena Smetanová

Alena Smetanová

Alena Smetanová
Dobrý den, zde zasílám své úplně první makronky. Měla jsem obrovský strach, nemohla jsem spát, ale na první pokus, se celkem povedly. Teď už se jen zdokonalit, a můžu je začít péct manželovi do práce. Moc děkuji za možnost se tuto dokonalost naučit. Makronky jsou s čokoládovou šlehanou ganache a malinovým želé.

Aneta Glogasová
Dobrý den, dnes jsem se pustila do citronových makronek. Jsou to mé druhé makronky v životě, a vždy je co zlepšovat. Tyto půjdou zítra do světa. Můj manžel, si je přál pro svého tatínka. Řídila jsem se svým pravidlem,, někdy si nebuď sebejista, jinak nedocílíš dokonalosti''. Ale myslím, že druhý pokus se celkem vyvedl. Chtěla bych celému týmu moc poděkovat. Děkuji za dodání odvahy a překonání samu sebe. Děkuji za pozvednutí sebevědomí. Děkuji za úžasný přístup.

Aneta Glogasová
Veľká vďaka za Vašu prácu a vaše povzbudenia.

Stanislava Benková

Hana Hublíková
Peču bez rozvaru, přesně podle receptu. Kurz je úžasný, moc vám děkuju ❤️
Posilam fotku/y makronek, ktere jsem se diky vasemu kurzu naucila. Pecu je asi plus minus 2 mesice. Je to vazne droga, takze porad neco vymyslim a zkousim. Moc dekuji, opatrujte se, Radka Koton.

Radka Koton

Radka Koton

Radka Koton

Jana Brzáková
Moc děkuji! Kurz má vše pro zaručený výsledek!
Moc dekuji za vas projekt, je super, ze i amatersky “cukrar” ma moznost si v kuchyni upect luxusni dezerty.
Další kurz od vás zakoupen. Jste mi velkou inspirací. Vše si procházím a pročítám. Těším se, až budu mít víc času i na pečení. Chystáme se na to celá rodina.

Jana Púchla
Milý týme Sweet Flow, již jsem od vás zkoušela několik receptů a všechny dopadly naprosto dokonale. Peču už dlouho a moc ráda a teď hlavně pro vnoučata. Ráda se učím novému. Je vidět, že recepty máte opravdu propracované do posledního gramu. Vnoučatům se zalíbily Makronky, tak jsem si řekla, že to zkusím. Trochu jsem měla respekt, přeci jen, už je to náročnější tvorba. Moc jsem se na kurz těšila. Nejdřív jsem vše pročetla a pak jsem se dívala na vaše videa. Musím říct, že mi to přišlo vše hezky a přehledně zpracované. Nečekala jsem, že na poprvé vyjdou. A vyšly!!! Já měl takovou radost!!! Musím se o ni podělit i s vámi. Vnoučata byla nadšená a příště prý dělají se mnou! Úplně nás to doma nadchlo všechny! Tak vám chci ještě jednou poděkovat za to, co děláte a jak to děláte! Opravdu svou prací děláte radost doma! Srdečné díky Věra

Jana Púchla
Moc mě zaujal váš přehled informací a videí. Jsem nadšená, že mám vše pohromadě. Je to k nezaplacení.

Zuzana Kuzevičová
Už mám od vás všechny kurzy a těším se na další. Děkuji za to, co děláte!
Dobrý deň, som veľmi rada za Vaše kurzy, mám ich už viac a každý jeden je super a veľmi mi pomáhajú sa zdokonaľovať, posielam makronky, ktoré som skúšal robiť francúzskou metódou, síce ešte niesu ani zďaleka dokonalé, ale vďaka Vášmu kurzu mi konečne nepopraskali 🙂 snažím sa ďalej

Laura Homolová
Dobrý deň prajem ďakujem za vašu on line lekciu makroniek. Som veľmi spokojná. Váš recept je výborný a naučila som sa vychytať chyby ako abu neboli dute a ani abu nepraskli. Teším sa na ďalší kurz ktorý si zakupim. S pozdravujem so Slovenska... Stanislava😘😘😘

Stanislava Benková

Stanislava Benková
Dobrý den,chci moc poděkovat za skvělý kurz a vynikající a chutné recepty. Makronky se mi k radosti celé rodiny daří a jejich pečení milují.

Eva Šindelářová
Dobrý večer, děkuji za váš úžasný kurz až s vašimi radami a názornými ukázkami se mi makronky začaly dařit... stala se z toho závislost... ale božská.... ten pocit když se vám daří, to je nepopsatelné. DĚKUJI

Lenka Marešová
Dobrý večer, tak Vám zasílám mé výtvory, opravdu mi Váš návod pomohl. I když se stále rozhoduji, jaký koupím kuchyňský robot, tak jsem neodolala, malé lásky😍 vyzkoušet ručním šlehačem🙊. Volila jsem italskou metodu.

Simona Veverková
Dobrý den, posílám mé makronky, moc děkuji za kurz!

Věra Vernerová

Věra Vernerová

Věra Vernerová

Věra Vernerová

Věra Vernerová
Krásny deň prajem, do tartaletiek som sa zamilovala.Váš kurz som si objednala nedávno a moje prvé tartaletky a tieto čo vám posielam sa nedajú porovnať, ešte ani tieto niesu podľa mojich predstáv ale človek sa učí celý život.Na internete je veľa receptov, ale toto je o niečom úplne inom.Kurz sa mi veľmi páči, recepty, postup no jednoducho Ste úžasný a ďakujem že sa môžem prostredníctvom Vás zdokonaľovať ... Ešte raz veľká vďaka a prajem veľa, veľa úspechov. Posielam foto ako ukážku

Dani Repková

Dani Repková
Další kurz od vás zakoupen. Jste mi velkou inspirací. Vše si procházím a pročítám. Těším se, až budu mít víc času i na pečení. Chystáme se na to celá rodina.

Zuzka Récka
Dnes som konečne vyskúšala cesto z videa, myslím si, že na prvý krát sú v pohode:-)

Pavla Křížová
Ďakujem, za možnosť zúčastniť sa na Vašom kurze tartaletiek. Vďaka za nápady na zlepšovanie práce s cestom na tartaletky a recepty na rôzne druhy. Posielam fotku mojej prvej modernej tartaletky. Bezlepkový korpus. Majka.

Mária Valíčková

Mária Valíčková
Chci Vám moc poděkovat za úžasnou lekci Tartaletek. Miluji to tvoření a vaše recepty a videa jsou skvělé. Děkuji i za vše, co děláte. Ať se vám dál daří

Jana Polešenská
Ďakujem srdečne, dnes som skúsila prvý krát dať cesto do novej formičky a som nadšená.

Ivana Kostadinovska

Dáša Postulková
Dobry vecer, mate moc hezky domyslene vase video recepty, urcite budu i nadale sledovat, zkousela jsem pouzit jeden z kremu do tartaletek, jeste se mam co ucit, ale diky vasemu “navodu” jsem z to snad zvladla😊 Posilam foto😊

Moc mě zaujal váš přehled informací a videí. Jsem nadšená, že mám vše pohromadě. Je to k nezaplacení.
Moc děkuji za online kurz. Ještě mám co trénovat, ale naprvní pokus to jde:-)

Peče se mi skvěle, děkuji, jen toho času by mohlo být trochu více na mou cukrářskou vášeň, kterou oplývám 😀 Chci se dále učit novým věcem a posouvat dál a věřím, že mi bude dopřáno. Posílám fotky do sbírky, zkoušku dalších tartaletek, které jsem pokombinovala i díky receptům od vás. Tentokrát jsem zakomponovala pomerančový curd do smetanovočokoládového základu a spolu s kokosovou pěnou tvoří zajímavou kombinaci. S pozdravem a přáním příjemného dne, Jana Motúzová

Jana Motúzová

Jana Motúzová

Jana Motúzová
Děkuji za možnost vyzkoušet Vaše Tartaletky 🙂

Ahojte, som nadšená z Vášho kurzu tartaletiek, včera som skúšala moje prvé cesto podľa kurzu a podarili sa super. Tartaletky s jahodami a čokoládovou ruby ganache.

Laura Homolová
Veľká vďaka za Vašu prácu a vaše povzbudenia.

Irena Drábková

Dáša Postulková
Už pečeme spolu!
Našimi kurzy a lekcemi již prošlo více než 20 tisíc nadšenců!





Moc se těším na další a další pečení s Vámi... Dává mi to nové informace, rady, zkušenosti, prostě vše, co jsem zatím nikde nenašla...u vás je to jiné a to já potřebuji 🙂

Som šťastná že som natrafila na vašu stránku. Ďakujem, že to robíte tak skvelo.
Kdo už to s námi odpálil?
Z kurzu na odpalované těsto jsem přímo nadšená - věnečky a větrníky jsem dělala už před kurzem a teď jsem se posunula dál - sendviče,eclair, paris brest, craquelin s úchvatnými krémy
Moc vám děkuji za inspiraci a úžasné recepty. Odpalovaného těsta jsem se dlouho bála, ale chtěla jsem babičce narozeninám udělat věnečky, tak jao je dělávala ona mě. Babička z nich byla nadšená a hned poznala, že jsou opravdu poctivé a vyjmenovala mi vše co v nich je a jak se správně dělají. Děkuji vám, že jsem tohe mohla zažít. Moc to pro nás znamenalo.
Váš kurz se mi líbil. Posílám svůj výtvor.

Judita V.
Děláte to dobře a dělejte to, prosím, dál!
Ani slovy se nedá vyjádřit toli vděčnosti za to, co pro nás děláte! Děkuji z celého srdce. Měníte můj život a radost předávám dál.
Jsem ráda, že jsem vás našla😘
Cokoliv upeču podle vašich kurzů a lekcí má vždy úspěch. Obzvláště po choux au craquelin se vždy zapráší. Líbí se mi propracovanost receptů, podle kterých se vše povede většinou na první pokus. Jsem ráda, že jsem vás objevila, vaše práce mi pomáhá posovat se dál a rozvíjet své cukrářské dovednosti.
Už pečeme spolu!
Našimi cukrářskými a pekařskými kurzy a lekcemi již prošlo více než 36 000 nadšenců!
Posílám fotku mého prvního a určitě ne posledního pokusu o dort Opera 🙂 má své chyby, vím už co příště udělat lepe. Děkuji za úžasný kurz, byl skvěle připravený a motivující. Ještě jednou díky. S pozdravem

Mirka Čunátová

Mirka Čunátová

Mirka Čunátová
Další výborný kurz a recept od vás. Miluju, jak se u vás dozvím a naučím vždycky něco nového. Děkuji vám.
Dobry den prajem 🙂 posielam moje foto. Bolo asi 12 "ochutnavacov " a z toho 5 ti mi povedali, ze to bol jeden z najlepsich dezertov aky jedli:-) pozn. ja sice zijem vo Viedni ale piekla som v malej sloven. dedine takze beriem ich ocenenie tak zdravo s rezervou ale moc ma potesilo, ze boli nadseni a chutila im Vasa delikatesa:))) A ja za seba, Vam velmi pekne dakujem, ze ma ucite taketo skvosty, pravidelne sledujem Vasu stranku a tesim sa na Vase nove recepty, o ktore ste ochotni sa s nami podelit 🙂 vsetko dobre prajem Dagmar Vojtek z Viedne a Šali zaroven 😉


Děkuji Vám za úžasný kurz a skvělé vedení. Nikdy bych si nemyslela, že takový dort zvládnu a budu ochutnávat s přáteli. Jste úžasní.

Magda Bumbalová

Magda Bumbalová
Xavier, tvůj průvodce cukrařinou
Cukrář, pekař, srdcař
Vyhledávaný specialista na Croissanty a profi cukrář, který peče s francouzskými základy, zkušenostmi ze světa a slabostí pro českou cukrařinu.
Hlavně ale peče rád a srdcem.
