Online kurzy pečení,

které vezmou tebe

do cukrářského nebe

 

nebo (do)pekla...

Online kurzy pečení

... z pohodlí tvé kuchyně. Pomohou ti zvládnout i ty největší cukrářské výzvy!

Daruj také online kurz jako dárek.

kváskový chléb Šumava

PRVNÍ KVÁSKOVÝ CHLEBA

Začni péct jednoduše

DORT PAVLOVA

Lehká, ale vydrží?
Opera dort

OPERA DORT

Vrchol francouzské cukrařiny
Fraisier

JAHODOVÉ DEZERTY

Světové ikony
mousse cake

LEHKÉ DORTY

Odlehčené, bezlepkové, snové

TAJEMSTVÍ TARTALETEK

Fantazie a kreace

DEZERT VAJÍČKO

Z toho budeš naměkko

MOJE MAKRONKY

10 druhů a náplní, videa, tipy

SACHER DORT

Dost bylo suchých Sacherů!
kváskový chleba

PRŮVODCE KVÁSKOVÝM PEČENÍM

Kvásek je životní styl
kaštanová roláda

ELEGANTNÍ ROLÁDY

Tradiční, moderní, bezlepkové, roládový dort

ODPALOVANÉ TĚSTO

Cukrářské fígle a spousta receptů

LAMINOVÁNÍ A CROISSANTY

Pečivo, Viennoiserie

ČESKÉ KREMROLE

Základy listového těsta a jak na 2 druhy kremrolí

LASKONKY

Tradiční české i hravé moderní

SWEET TAPAS

Minidezerty

KŘEHKÉ LISTOVÉ TĚSTO

Technika, postup, recepty

NOSTALGICKÉ PEČIVO

Vše na voňavou snídani

IKONICKÉ DRUHY CUKROVÍ

České i francouzské. Od cukráře i praprababiček.
Bûche de Noël -Vánoční poleno

Bûche de Noël

Vánoční poleno

ONLINE KURZ V DÁRKOVÉM BALÍČKU

Dárkový poukaz na online kurz a stylová zástěra v dárkové krabičce.

V KUCHYNI PO ŠKOLE

Vzdělávací aktivity pro děti do kuchyně

Chceš věnovat někomu kurz jako dárek?

Co získáš v online kurzech pečení?

  • Přístup do členské sekce
    Zde najdeš pohromadě všechny svoje zakoupené kurzy, materiály, recepty, videa, fotografické návody a další bonusy a překvapení, která rádi přidáváme:)
  • Profesionální vedení
    Kurzy připravuje cukrář Xavier, profesionál v oboru se zkušenostmi ze zahraničí i z nejlepších českých restaurací a cukráren.
  • Recepty a videopostupy
    Recepty ti připravujeme jak online do členské sekce, tak i k vytištění do tvé kuchařky.

Krátká ukázka, jak to vypadá v našem online cukrářském kurzu

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Co nám napsali Sweeťáci o online kurzech pečení?

Online kurz Rohlíku a chleba mě nadchl. Moc mi pomohla videa a nákupní seznamy. Děkuji za super zážitek.
Jana K.
Ty tipy od Xaviera jsou skvělé. Konečně jsem se naučila ten krásný tvar loupáku a rohlíku. Celá rodina byla nadšená. Ještě jednou děkuji.
Mirka Dvořáková
Kvásek doma mám už déle, ale v kurzu jsem našla další využití a také praktické tipy. Teď už vím, jak mám vykrmovat kvásek na různé pečení.
Lenka T.
Prošla jsem s Vámi vánoční pečení a musím říci, že tolika lidem ode mě cukroví ještě nechutnalo. Snědlo se všechno. Mám v plánu péct ségře na svatbu a Vaše kurzy budou ideálním pomocníkem v přípravě.
Gabriela Holubová
Děkuji moc za to, co děláte. Už mám od vás všechny kurzy a těším se na další!
Marcela

Čím jsou naše online kurzy pečení jedinečné?

U tebe doma

Z pohodlí tvého domova se denně posuneš k vysněnému cíli. Získáš od nás materiál, video, tipy a postupy. Můžeš jít dle svého tempa. Povedeme Tě krok za krokem. Brzy již uvidíš výsledky tvé práce.

Sdílíš radost

Vstoupíš do společné uzavřené FB skupiny, kde můžeš sdílet své úspěchy a zároveň tam pro tebe bude Xavier, zkušený cukrář, který ti pomůže.

Zábavné

Používáme mix různých zdrojů - recepty, videa, sociální sítě, obrázky a připravené materiály s tebou sdílíme.

Vzdělávací

Ano, naučíš se nové ověřené recepty, fígle z profesionální cukrařiny a mnoho dalších zajímavostí z cukrářského prostředí a osobního rozvoje. S výslednými dezerty můžeš zazářit.

Inspirativní

Inspirace se někdy hledá těžko a člověk má tendence zapadnout ve stereotypu. To se ti u nás nestane. Máme kopec inspirace z domova i ze světa.

Vždy přístupné

Pokud nestihneš během doby, ve které je kurz vypsaný, vše vyzkoušet, máš na to dostatek času. Materiál ti zůstane.

Vyzkoušej také naše cukrářské a pekařské lekce zdarma

Ověřené postupy a recepty na videu. Krok za krokem.

ITALSKÝ MERINGUE

Ten něco vydrží

ŽLOUTKOVÝ KRÉM

Crème pâtissière

VLÁČNÉ KORPUSY

Bez kompromisu

FRANCOUZSKÁ BAGETA

Tradiční i kvásková

MANDLOVÁ NÁPLŇ

Cukrářský základ

ČOKOLÁDOVÁ PĚNA

E-book (odkaz níže)