Laminování

a Croissanty

" Vyrůstal jsem mezi Croissanty. Je to moje specializace a intenzivní srdeční záležitost již přes 20 let. Rád ji sdílím!"

 

Láká tě umět dokonalé francouzské Croissanty, ale nevíš, kde máš začít?

Ukážu ti, že postupnými kroky se to naučíš a dokonalé laminované pečivo bude dělat radost tobě i okolí!

Už nějakou dobu pokukuješ po dokonalých Croissantech, Čokoládových rolkách, Rozinkových šnecíc a dalších kreací z laminovaného těsta, ALE nemáš čas recepty a postupy studovat do hloubky?

Lákalo by tě mít znalosti o laminování, které jen tak někdo nemá, ale najít všechny informace v různých jazycích je náročné?

Usnadnilo by ti najít cukráře, pekaře nebo mentora, který by tě vším provedl a předal léta nabyté znalosti a zkušenosti?

Co kdyby ty pravé voňavé máslové Croissanty, které jen tak někde neochutnáš, pocházeli z tvé kuchyně?

Možná máš spoustu dalších otázek a o tomhle umění už nějakou dobu přemýšlíš.

Nedivím se! Ta představa, že připravíš k snídani tak královské pečivo a všichni to od tebe budou chtít ochutnat a třeba i umět jako ty, je fakt lákavá. Mě ta představa dostane vždy:)

Ta radost a nadšení, že se nadýchané Croissanty povedly! A pak to krásné sdílení s blízkými!

I tak může vypadat tvoje poctivé a skvělé pečení!

Rád bys to zažil, ale pořád ses nerozhoupal k tomu se to pořádně naučit? Pokud už cítíš, že přišel čas proměnit další sen ve skutečnost, tak jsi tu na správném místě. Je čas se vydat za kvalitou!

 

 

 

 

Xavier,

tvůj průvodce

cukrařinou

Miluji moji práci a baví mě se neustále v cukrařině a pekařině vzdělávat a posouvat.

Croissantům jsem věnoval několik let zkoumání a zkoušení jak v cukrárně, tak v domácím prostředí. Teď chci předávat vše dál.

Proč bychom si v Čechách nemohli také pochutnávat na dokonalých Croissantech?

Více o Xavierovi

 

V online kurzu se naučíš:

 

Proces laminování

Pravý francouzský Croissant

Mandlový Croissant

Malinový Croissant

Pain au chocolat (Čokoládová rolka)

Rozinkový šnek

Čokoládová babka

Co v online kurzu získáš:

  • Videa
  • Recepty
  • Postupy
  • Nákupní seznamy
  • Emaily: průvodce kurzem
  • Profi poradnu
  • FB skupinu s dalšími nadšenci
  • VŠE TI ZŮSTANE NAPOŘÁD

Techniky a postupy, které po kurzu budeš ovládat. Xavier ti ukáže

  • Jak vytvořit laminované těsto a starat se o něj, aby vznikl ten nejlepší výsledek
  • Jak konečně zvládnout techniku válení, rolování, překládání a přípravy másla
  • Jak pracovat s teplotami a materiály
  • Jak vytvořit Croissanty, Pain au chocolat, Mandlové croissanty, Rozinkové šneky, plněné Croissanty a další
  • Jak pečivo správně tvarovat
  • Jaké suroviny je potřeba používat

Pro koho je kurz?

  • Pro Tebe, jestli se chceš naučit dokonalé Croissanty a získat recepty, které Xavier testoval několik let v různých zemích.
  • Pro Tebe, pokud máš trpělivost nebo se ji chceš učit skrze precizní přípravy na dechberoucí výsledek.
  • Pro Tebe, jestli se chceš posouvat dál v cukrařině a pekařině.
  • Pro Tebe, pokud víš, že chceš být inspirací pro své okolí.
  • Pro Tebe, pokud chceš mít ve své cukrárně/ pekárně/ kavárně pravé luxusní Croissanty, které ocení i francouzští gurmáni.

Už pečou s námi...

croissant
snídaně
croissanty
Moc se těším na další a další pečení s Vámi... Dává mi to nové informace, rady, zkušenosti, prostě vše, co jsem zatím nikde nenašla...u vás je to jiné a to já potřebuji 🙂
Lenka

Vše krok za krokem 

Obáváš se laviny informací? My to umíme dávkovat v přesných porcích tak, jak to umí správní cukráři. 

V kurzu přidáváme ingredience postupně. Vše ve správném pořadí, aby výsledný dezert byl dokonalý.

To znamená, že od nás dostaneš každý den email, ve kterém ti ukážeme, co nás ten den čeká a jak na to. 

Videa tě navedou a vše si můžeš testovat ve vlastním tempu.

Online kurz ti zůstane navždy.

 

Co je pro tebe připraveno?

  • 16 videí a množství fotek
  • Nákupní seznamy do mobilu
  • Postupy a recepty k založení do kuchařky v pdf
  • Členská sekce, kde je vše pohromadě a přístup máš už napořád
  • Poradna a sdílení
  • Konzultace se specialistou

Online kurz, který ti ukáže, jak na to, a bude to stát za TO! A kolik to bude stát?

Ucelený program

Každý den ti přijde email s novým obsahem. Každý den ti naservírujeme část kurzu. Celý ale budeš ít k dispozici v členské sekci. Bez zbytečných časových stresů. Každý svým tempem. Celý obsah kurzu bude na cca 14 dní. Po tu dobu, tě povedeme i E-maily. Tvořit ale můžeš kdy chceš.

Základy

Co by měl vědět každý na začátku, než se do toho pustí? Trocha terminologie. Trochu historie. Něco o surovinách a materiálu. Přiměřeně:-)

Postupy a recepty

Dostaneš od nás všechny recepty s postupy, jak na to. Vše najdeš v členské sekci, ke které budeš mít přístup i po skončení kurzu. Čekají tě fotky, videa, krásná pdf k tisku.

Videa a fotonávody

Potřebuješ to vidět? My taky. Proto tu jsou naše videa a fotonávody.

Profesionál

Bude tě učit specialista na Croissanty. Poradí ti, kdyby ses dostal do slepé uličky a pochválí tě za tvou práci.

Uzavřená skupina

Jsme jedna parta, jsme v tom společně. Pojďme sdílet radost z pečení.

Kolik takový kurz stojí?

Fyzický kurz stojí 5300 Kč.

Online kurz laminování, se 16 videi, recepty i v pdf, nákupními seznamy a profi poradnou získáš jen za 2650 Kč.

A protože milujeme vzdělávání a také rádi děláme radost druhým...

máme pro tebe BONUS ke kurzu jako dárek.

S tímto expertním kurzem získáš také 4 další cukrářské lekce.

Vše budeš mít připraveno ve tvé členské sekci, naší cukrářské škole.

Online kurz začne u tebe v kuchyni ihned, postupuješ vlastním tempem s naší podporou a přístup k němu máš už navždy.

Cukrář Xavier