Makronky

Nejoblíbenější kurz pečení u nás i ve světě

Pod vedením francouzského cukráře Xaviera se naučíš poklad francouzské cukrařiny.

Pokukuješ po Makronkách?

Toužíš je vyzkoušet, ale ještě chybí odvaha se nich toho pustit?

Všichni říkají, že je to těžké, a to tě trochu brzdí?

Už u tebe proběhl nějaký pokus a nebyl dle tvých představ?

Hledáš ověřené recepty na makronky a různé náplně?

Denně čteme vaše zkušenosti s Makronkami a často nám píšete:

"Ještě jsem na ně nenašla odvahu."

"Prosím, kde dělám chybu?

Proč nemají nožičku?

Proč jsou duté?

Proč se mi lepí k podložce?"

"Poradíte mi, jak na náplně?"

RÁDI PORADÍME:)

Vyslyšeli jsme vaše přání a vytvořili jsme

ONLINE KURZ MAKRONEK.

Najdete v něm:

VIDEA - RECEPTY - POSTUPY - TIPY - FÍGLE - FOTKY

Vše přístupné ihned a materiály ti zůstávají navždy.

více než 13 druhů a náplní!!!

V jediném online kurzu Makronek, který budeš potřebovat...

... tě provedeme světem Makronek s francouzským cukrářem Xavierem,

který s Makronkami vyrůstal a studoval je ve Francii v cukrářské škole.

I když Xavier pracuje v profesionálním prostředí cukráren a pekáren,

ví, co obnáší tvoření Makronek doma.

PEČENÍ MAKRONEK DOMA JE JINÁ VÝZVA!!!

Recepty bývají často psané profíky, kteří pracují s ideálními podmínkami.

V domácím prostředí jsou podmínky jiné.

Musíme čelit jiné teplotě a vlhkosti.

Domácí trouba si dělá co chce.

Každá podložka funguje jinak.

Xavier pro vás vše vyzkoušel a přizpůsobil.

V kurzu se zaměřujeme na nejčastější problémy, které mohou doma nastat.

V tomto jediném online kurzu Makronek, který budeš potřebovat, ti ukážeme nejkratší cestu k perfektním Makronkám.

UŠETŘÍŠ TAK SPOUSTY HODIN HLEDÁNÍ NA INTERNETU!

V online kurzu Makronek s cukrářem se naučíš

  • více než 13 druhů Makronek
  • více než 13 různých náplní a technik
  • jak na Makronky různými metodami k nejlepším výsledkům
  • italský, francouzský i švýcarský meringue
  • techniky na dokonalé provedení základu
  • postupy krok za krokem
  • různé druhy náplní: krémy, ganache, curd, cremeux, želé
  • jak Makronky péct
  • fígle od cukráře

Co na tebe čeká a co v kurzu získáš?

  • 16 videolekcí, které jsou ti k dispozici jako videokuchařka už napořád
  • 13 receptů a postupů
  • odpovědi na nejčastější otázky
  • materiály k vytisknutí
  • přístup navždy
  • podporu cukráře Xaviera
  • všechny materiály jsou ti k dispozici a můžeš sledovat videa, kdy chceš

Pro koho je online kurz pečení Makronek?

Pro tebe, jestli

  • chceš poprvé vyzkoušet Makronky.
  • už máš s pečením Makronek nějakou zkušenost, ale chceš je mít dokonalé.
  • chceš pochopit celý proces a zvládnout precizní techniky cukrařiny, které se ti budou hodit i s dalšími dezerty.
  • hledáš další funkční ověřené recepty na Makronky a různé náplně.
  • chceš ušetřit čas a naučit se Makronky co nejdříve.
  • máš trpělivost a chuť získat cenné informace, které poté budeš trpělivě uplatňovat.

 

Kdo už s námi peče?

Dobrý den, můžete. Vybrala jsem si francouzskou metodu - šlehání za studena. Mám z nich velkou radost. Makronky jsem zkoušela 1,5 roku, než se začalo dařit. Prošla jsem i pár kurzy. Ale jedině až s vaším online kurzem se mi začalo dařit. Mohla jsem si vybrat metodu, která mi vyhovuje nejlépe a také to, že si video mohu pustit opakovaně. Pro ty, kterým to nejde vzkazuji, aby to nevzdávali a zkoušeli. Jednou se to zlomí 🙂 Děkuji za váš online kurz.
Marie Priskinová
Makronky peču díky Vašemu online kurzu. Už je to přes rok. 😊
Michaela Benešová
Michaela Benešová
Jana Púchla
Děkuji za kurz makronek. Je pro mě ctí vám představit mé makronky dle vašeho kurzu v akci ☺️.Makronky jsem použila na ozdobu dortu pro kamarádku, i jako malý dezert 😉Jsou famózní 😊.Náplň jsem zvolila citronovou ,pistáciovou a z ledových kaštanů 😊. Moc mi pomohly rady od vás ohledně pečení makronek. Děkuji mnohokrát.
Alena Smetanová
Alena Smetanová
Alena Smetanová
Alena Smetanová
Dobrý den, zde zasílám své úplně první makronky. Měla jsem obrovský strach, nemohla jsem spát, ale na první pokus, se celkem povedly. Teď už se jen zdokonalit, a můžu je začít péct manželovi do práce. Moc děkuji za možnost se tuto dokonalost naučit. Makronky jsou s čokoládovou šlehanou ganache a malinovým želé.
Aneta Glogasová
Aneta Glogasová
Dobrý den, dnes jsem se pustila do citronových makronek. Jsou to mé druhé makronky v životě, a vždy je co zlepšovat. Tyto půjdou zítra do světa. Můj manžel, si je přál pro svého tatínka. Řídila jsem se svým pravidlem,, někdy si nebuď sebejista, jinak nedocílíš dokonalosti''. Ale myslím, že druhý pokus se celkem vyvedl. Chtěla bych celému týmu moc poděkovat. Děkuji za dodání odvahy a překonání samu sebe. Děkuji za pozvednutí sebevědomí. Děkuji za úžasný přístup.
Aneta Glogasová
Aneta Glogasová
Veľká vďaka za Vašu prácu a vaše povzbudenia.
Miloslava D.
Stanislava Benková
Hana Hublíková
Peču bez rozvaru, přesně podle receptu. Kurz je úžasný, moc vám děkuju ❤️
Hana Hublíková
Posilam fotku/y makronek, ktere jsem se diky vasemu kurzu naucila. Pecu je asi plus minus 2 mesice. Je to vazne droga, takze porad neco vymyslim a zkousim. Moc dekuji, opatrujte se, Radka Koton.
Radka Koton
Radka Koton
Radka Koton
Radka Koton
Jana Brzáková
Moc dekuji za vas projekt, je super, ze i amatersky “cukrar” ma moznost si v kuchyni upect luxusni dezerty.
Z dotazníků spokojenosti z kurzu Makronek
posílám fotky z makronkového kurzu od vás. Delší dobu sleduji vase prace na instagramu a facebooku a diky tomu jsem přemýšlela i nad vašimi kurzy. Nakonec to vyhrály makronky a vyplatilo se! Když jsem je před nějakou dobou zkoušela, hodně mě potrápily, nedařilo se - praskaly, byly duté, nevytvořila se mi "sukýnka". Díky kurzu pečení šlo jako po másle. I kdyz porad zápasím s troubou doma, všechny do jedné se mi konečně povedly 😍😊. Moc děkuji za to, že předáváte své zkušenosti a já mám díky vám konečně dokonalé makronky 😊. S přáním krásného dne, Martina Abrahámová
Martina Abrahámová
Martina Abrahámová
Dobry den, posielam Vam konecne par fotiek z mojej tvorby. Dakujem za vela rad a receptov.
Lydia Böhler
Lydia Böhler
Lydia Böhler
Další kurz od vás zakoupen. Jste mi velkou inspirací. Vše si procházím a pročítám. Těším se, až budu mít víc času i na pečení. Chystáme se na to celá rodina.
Kateřina Procházková
Jana Púchla
Milý týme Sweet Flow, již jsem od vás zkoušela několik receptů a všechny dopadly naprosto dokonale. Peču už dlouho a moc ráda a teď hlavně pro vnoučata. Ráda se učím novému. Je vidět, že recepty máte opravdu propracované do posledního gramu. Vnoučatům se zalíbily Makronky, tak jsem si řekla, že to zkusím. Trochu jsem měla respekt, přeci jen, už je to náročnější tvorba. Moc jsem se na kurz těšila. Nejdřív jsem vše pročetla a pak jsem se dívala na vaše videa. Musím říct, že mi to přišlo vše hezky a přehledně zpracované. Nečekala jsem, že na poprvé vyjdou. A vyšly!!! Já měl takovou radost!!! Musím se o ni podělit i s vámi. Vnoučata byla nadšená a příště prý dělají se mnou! Úplně nás to doma nadchlo všechny! Tak vám chci ještě jednou poděkovat za to, co děláte a jak to děláte! Opravdu svou prací děláte radost doma! Srdečné díky Věra
Věra Vávrová
Jana Púchla
Zuzana Kuzevičová
Dobrý deň, som veľmi rada za Vaše kurzy, mám ich už viac a každý jeden je super a veľmi mi pomáhajú sa zdokonaľovať, posielam makronky, ktoré som skúšal robiť francúzskou metódou, síce ešte niesu ani zďaleka dokonalé, ale vďaka Vášmu kurzu mi konečne nepopraskali 🙂 snažím sa ďalej
Laura Homolová
Laura Homolová
Dobrý deň prajem ďakujem za vašu on line lekciu makroniek. Som veľmi spokojná. Váš recept je výborný a naučila som sa vychytať chyby ako abu neboli dute a ani abu nepraskli. Teším sa na ďalší kurz ktorý si zakupim. S pozdravujem so Slovenska... Stanislava😘😘😘
Stanislava Benková
Stanislava Benková
Stanislava Benková
Dobrý den,chci moc poděkovat za skvělý kurz a vynikající a chutné recepty. Makronky se mi k radosti celé rodiny daří a jejich pečení milují.
Eva Šindelářová
Eva Šindelářová
Dobrý večer, děkuji za váš úžasný kurz až s vašimi radami a názornými ukázkami se mi makronky začaly dařit... stala se z toho závislost... ale božská.... ten pocit když se vám daří, to je nepopsatelné. DĚKUJI
Lenka Marešová
Lenka Marešová
Dobrý večer, tak Vám zasílám mé výtvory, opravdu mi Váš návod pomohl. I když se stále rozhoduji, jaký koupím kuchyňský robot, tak jsem neodolala, malé lásky😍 vyzkoušet ručním šlehačem🙊. Volila jsem italskou metodu.
Simona Veverková
Simona Veverková
Dobrý den, posílám mé makronky, moc děkuji za kurz!
Věra Vernerová
Věra Vernerová
Věra Vernerová
Věra Vernerová
Věra Vernerová
Věra Vernerová
Dobry den.. posielam par foto po kurze🥰.. sem tam sa nevydaria, ale myslim, ze som na dobrej ceste❤️ S pozdravom andrea😉
Andrea Hudacová
Andrea Hudacová
Andrea Hudacová
Andrea Hudacová

Tvůj kurz Makronek se 16 videi a více než 13 recepty začíná ihned po přihlášení a zůstává ti už napořád.

Běžná cena za kurz pečení Makronek je 3900 Kč.

Nyní můžeš získat online kurz Makronek jen za 2590 Kč.

Cenu jsme přichystali takovou, aby i francouzská královská cukrařina byla přístupná všem!

A to ještě není vše! Ke kurzu získáš také tyto bonusy:

+ BONUS  #1

Kromě 10 receptů na Makronky vás čeká také recept a postup na původní Makronky.

Tento tradiční recept zvládnou i úplní začátečníci a ti pokročilí s ním oživí svůj repertoár klasických francouzských dezertů.

+ BONUS  #2

Záleží nám na vzdělávání v kuchyni. Připravujeme pro vás online kurzy pečení, to nejlepší z poctivé cukrařiny na jednom místě.

S přihlášením do online kurzu Makronek získáš ucelený přístup k dalším 7 ONLINE LEKCÍM ZDARMA.

Žloutkový krém - Vláčné korpusy - Lehké krémy - Mandová náplň - Francouzská bageta

+ BONUS  #3

Certifikát s tvým jménem o absolvování kurzu.

poukaz

+ BONUS  #4

Sleva na celý nákup na pastry.cz

+ BONUS  #5

Sleva na celý nákup Diana - svět oříšků.

+ BONUS  #6

Podpora cukráře po telefonu.

Online kurzy pečení

... z pohodlí tvé kuchyně. Pomohou ti zvládnout i ty největší cukrářské výzvy!

Daruj online kurz i jako dárek.

OSTRUŽINOVÝ DORT

Dort, co má sex-appeal!
millefeuille

MILLEFEUILLE

Tisíce lístků a umění cukrařiny
Eclair

MASTERCLASS: CHOUX

Odpalované těsto
kváskový chléb Šumava

PRVNÍ KVÁSKOVÝ CHLEBA

Začni péct jednoduše

MOJE MAKRONKY

13 druhů a náplní, videa, tipy
Mini pavlova

DORT PAVLOVA

Lehká, ale vydrží?
Opera dort

OPERA DORT

Vrchol francouzské cukrařiny
Tartaletka

TAJEMSTVÍ TARTALETEK

Fantazie a kreace
Bûche de Noël -Vánoční poleno

Bûche de Noël

Vánoční poleno
mousse cake

LEHKÉ DORTY

Odlehčené, bezlepkové, snové
Sacher dort

SACHER DORT

Dost bylo suchých Sacherů!
kváskový chleba

PRŮVODCE KVÁSKOVÝM PEČENÍM

Kvásek je životní styl
Cukroví linecké

IKONICKÉ DRUHY CUKROVÍ

České i francouzské. Od cukráře i praprababiček.
Croissanty

LAMINOVÁNÍ A CROISSANTY

Pečivo, Viennoiserie
kremrole

ČESKÉ KREMROLE

Základy listového těsta a jak na 2 druhy kremrolí

LASKONKY

Tradiční české i hravé moderní

SWEET TAPAS

Minidezerty
Millefuille

KŘEHKÉ LISTOVÉ TĚSTO

Technika, postup, recepty
zástěra Sweetflow

ONLINE KURZ V DÁRKOVÉM BALÍČKU

Dárkový poukaz na online kurz a stylová zástěra v dárkové krabičce.
V kuchyni ve škole

V KUCHYNI PO ŠKOLE

Vzdělávací aktivity pro děti do kuchyně