MŮJ PRVNÍ

KVÁSKOVÝ CHLEBA

Kváskový chleba je zdravý a má skvělou chuť.

Všichni ho chtějí zkusit upéct doma. 

Jenže často při prvních pokusech odradí krmení kvásku,

zdlouhavý proces a z chleba placka.

Díky online kurzu pro začínající domácí pekaře se sehraješ s kváskem a budeš umět vytvářet kváskový chleba v efektivní verzi.

A klidně i během jednoho dne bez konstantní péče:)

Pečení z kvásku chce svůj čas! 

Často nám o kváskování píšete...

Na kváskový chleba si ještě netroufám. Několikrát mi umřel kvásek.

Jaký je přesný recept na kvásek a chleba?

Kvásek mi nejede, co dělám špatně?

Proč nemám v chlebu ty krásné bublinky?

Nejde udělat kváskový chleba rychleji, ale aby byl pořád nadýchaný?

Té představy voňavého domácího chleba se vzdát nechcete!

Hledáte řešení, jak zvládnout zdravé kváskování a přitom nemuset být pořád v kuchyni.

Zůstává myšlenka: jendou to zvládnu!

TAKY TO ZNÁTE?

A víte co, nejste na to sámi!!!

Co se v online kurzu naučíš?

  • Jak si založit kvásek a jak se o něj starat
  • Jak poznat silný kvásek a kdy ho použít
  • Jak na kváskový chleba během jednoho dne
  • Jak docílit nadýchaného bochníku
  • Tradiční chleba Šumava
  • Francouzský Fougasse

Xavier Carchenilla

Tvůj průvodce kváskovým pečením

Pekař Xavier má doma kvásek skoro 20 let.

Prošel si také trnitou cestou hladového kvásku, hutného chleba nebo tzv. placky.

Stál před rozhodnutím, zda kvásek dát do lednice nebo ho vzít s sebou na dovolenou. (Jel:-))

Kvásek s ním cestoval po světě a na různých kontinentech se z něj stal chleba, bageta, croissant, palačinka nebo bulka na hamburger:)

Xavier je vášnivý kváskař a vyzkoušel spousty různých technik a receptů.

Nedá mu spát, když recept nefunguje jak má, a tak nespí:-)

Ladí recepty do posledního gramu, vteřiny a teploty.

A hlavně ti vše rád předá a naučí.

Více o Xavierovi je tady

Jak online kurz funguje a co na tebe čeká?

  • Po přihlášení získáš přístup do členské sekce, ve které najdeš celý online kurz.
  • Přístup ke kurzu máš pak kdykoliv a navždy!
  • Postupuješ dle svého tempa.
  • Pokud potřebuješ radu, můžeš se spojit s Xavierem, nebo se poradit s dalšími kváskaři v uzavřené FB skupině.
  • Po absolvování můžeš získat certifikát.

Uvnitř na tebe čekají...

  • Videa
  • Recepty k vytisknutí
  • Techniky a postupy
  • Teoretické základy
  • Tipy a vychytávky z pekařské praxe
  • Harmonogramy a časování

Pro koho je online kurz kváskového pečení?

Pro začátečníky, ale i zkušené pekařské matadory. Kurz ti dodá znalosti v každé fázi tvé pekařské cesty.

Chléb znáš jen z obchodu, nebo se kvásek už u tebe doma mihnul.

Pečeš a hledáš další inspiraci, trendy, recepty a možnosti sdílet a konzultovat?

Tak je online kurz prvního kváskového chleba pro tebe.

Už kváskujou s námi

Moc děkuji za kurz. Konečně mi funguje kvásek a chlebíky se daří!
Ludmila K.
Kváskový chléb - je to skutečně radost vytvořit něco takového od úplného počátku.
Veronika Jeřichová
Veronika Jeřichová
Kvásek mám už dlouho. Ale umřel mi a když jsem hledala, jak ho oživit, narazila jsem na Xaviera. Lákalo mě se ponořit do té vědy více. Kurz bych doporučila všem. I když chleba si doma peču dlouho, Xaviermi ukázal další techniky a hlavně nové tipy a rady. Moc děkuji Xavierovi a celému týmu Sweet Flow!
Ludmila Straková
Věrka L.
Kurz mě mnohému přiučil a určitě byl pro mne užitečný😉 Stále zkouším ještě některé recepty, některé už u nás zdomácněly. Zasílám foto mého prvního kváskového chleba podle Vašeho postupu.
Martina Malínská
Martina Malínská
Kváskování mě vždycky lákalo, ale už jen krok jak vykrmovat kvásek byl pro mne zmatený. Všude se na internetu psalo něco jiného. Jsem ráda, že jsem našla Xaviera a jeho kurz. Po kurzu a každodenním pečení doma se cítím fakt jako pekařka a rodina je nadšená a pyšná:-) Ještě jednou velké díky.
Marcela Novotná
Míša D.
Kurz jsem dostal jako dárek od manželky. Byl to fat super nápad. Hlavně jsem rád, že jsem v rukou profesionála, který má zkušenosti z pekárny i s domácí troubou. Doporučuji všem!
Petr V.
Děkuji moc za skvělý kurz. Peču hlavně o víkendech, ale kvásek krmím pravidlně tak, jak mi v kurzu Xavier doporučil a ono je to už i znát na kvalitě chleba!
Lenka

Za kolik je kurz prvního kváskového chleba?

Cena kurzu s profesionálním pekařem na živo je 3300 Kč.

  Akční cena online kurzu je 490 Kč.

Cenu jsme nastavili tak, aby ti nebyla překážkou pro splnění tvého pekařského snu. Víme, že jakmile se naučíš péct tyhle skvosty doma, nejen že ušetříš nemalé peníze, ale také se mnohé naučíš a to už ti zůstane navždy.