Jak na lehké a poctivé krémy... co drží

Cukrář Xavier ti ukáže techniky a recepty, se kterými zazáříš ty i dort

GANACHE

  • Jak na poctivé ale odlehčené krémy, Ganache?
  • Co dělat, aby se krém nezdrcnul?
  • Chceš kvalitní krém, který nebude tak těžký, ale zároveň poctivý?
  • Potřebuješ, aby pořádně držel na dortu a neroztékal se?
  • Cukrář Xavier tě provede videolekcí, postupy a recepty.
  • Naučíš se, jak krém připravit, odlehčit a správně uchovat.
  • Lekci ti zašleme ihned na tvůj e-mail.

CUKRÁŘSKÉ LEKCE ZDARMA

Kde nejraději získáváš inspiraci na pečení?
Stisknutím tlačítka "souhlasím ...", souhlasíte s tím, že vám pošlu na vložený email videolekci zdarma jako odběrateli mých emailů se zajímavým obsahem z oblasti cukrovinek. Na emaily se můžete těšit zpravidla 2x měsíčně a pokud narazím na zajímavou tvorbu někoho dalšího, rád dám i o jeho práci vědět. Pokud už nebudete chtít e-maily dále dostávat, kdykoliv můžete tento souhlas odvolat prostřednictvím odhlašovacího odkazu v každé zprávě. Vaše údaje bude spravovat má firma sweetflow.cz podle těchto zásad zpracování a ochrany osobních údajů.
Stanka Slosiarová
Moc děkuji za úžasnou lekci a recepty. Jsou perfektní.
Markéta
Milý tím, Sweet Flow ďakujem za váš blog a recept na karamelovočokoládový krém. Prvú várku mi doma zožrali ešte teplú,ale druhú várku som si nedala a vydržala do druhého dňa 🙂 Spolu aj s inými krémami posielam fotku výslednej torty. Ďakujem ste super.
Stanka Slosiarová
Tak vaše lekce jsou PECKA! Mám takovou radost, že jsem vás našla! Moc děkuji za vše, co děláte!
Marlen

Xavier,                                        tvůj průvodce cukrařinou

 

Táta tří dětí, gurmán a profi cukrář, který peče s francouzskými základy, zkušenostmi ze světa a slabostí pro českou cukrařinu.

Hlavně ale peče rád a srdcem.

 Více o Xavierovi