Jak na lehké a poctivé krémy... co drží
Cukrář Xavier ti ukáže techniky a recepty, se kterými zazáříš ty i dort
GANACHE
- Jak na poctivé ale odlehčené krémy, Ganache?
- Co dělat, aby se krém nezdrcnul?
- Chceš kvalitní krém, který nebude tak těžký, ale zároveň poctivý?
- Potřebuješ, aby pořádně držel na dortu a neroztékal se?
- Cukrář Xavier tě provede videolekcí, postupy a recepty.
- Naučíš se, jak krém připravit, odlehčit a správně uchovat.
- Lekci ti zašleme ihned na tvůj e-mail.
CUKRÁŘSKÉ LEKCE ZDARMA

Stanka Slosiarová
Moc děkuji za úžasnou lekci a recepty. Jsou perfektní.
Milý tím, Sweet Flow ďakujem za váš blog a recept na karamelovočokoládový krém. Prvú várku mi doma zožrali ešte teplú,ale druhú várku som si nedala a vydržala do druhého dňa 🙂 Spolu aj s inými krémami posielam fotku výslednej torty. Ďakujem ste super.
Tak vaše lekce jsou PECKA! Mám takovou radost, že jsem vás našla! Moc děkuji za vše, co děláte!
Xavier, tvůj průvodce cukrařinou
Táta tří dětí, gurmán a profi cukrář, který peče s francouzskými základy, zkušenostmi ze světa a slabostí pro českou cukrařinu.
Hlavně ale peče rád a srdcem.

Online kurzy pečení
... z pohodlí tvé kuchyně. Pomohou ti zvládnout i ty největší cukrářské výzvy!
Daruj také online kurz jako dárek.