Žloutkový krém
(Crème pâtissière)
Základní stavební kámen cukrařiny. Naučíme tě!
A už jen stavíš a záříš!
Žloutkový krém - Crème pâtissière - Vanilkový krém - Žlouťák - "Pudink"
Žloutkový krém
(Crème pâtissière)
- Jak na vanilkový krém, žloutkový krém, cukrářský krém nebo prostě Crème pâtissière?
- Jak ho udělat rychle a efektivně?
- Co dělat, aby krém nebyl řidký?
- Jak ho nespálit?
- Jak ze základu vyrobit další krémy do různých dezertů?
- Cukrář Xavier tě provede videolekcí, postupem a receptem.
- Naučíš se, jak krém připravit a správně uchovat.
- Stačí vyplnit e-mail a vše ti na něj ihned přijde.
CUKRÁŘSKÁ LEKCE ZDARMA
Lekcia na zltkovy krem bola top. Tento krem robievam, ale bola som zvedava😀 Velmi ma potesilo, ze tam bolo vysvetlenie k dalsim kremom. Dakujem Silvia
Díky moc za krásnou přehlednou lekci. Těším se na další pečení s vámi!
Krásná videa, skvělé recepty a už se moc těším, až krémy vyzkouším. Například Věnečky, peču moc ráda. Děkuji za minikurz.
Xavier, tvůj průvodce cukrařinou
Cukrář, srdcař, gurmán, táta tří dětí, vyhledávaný specialista na Croissanty a profi cukrář, který peče s francouzskými základy, zkušenostmi ze světa a slabostí pro českou cukrařinu.
Hlavně ale peče rád a srdcem.