Jahodové dezerty

Lehkost i cukrářská preciznost

 

ZVÝHODNĚNÝ předprodej zahájen!!!

S jahodami přicházejí příjemné cukrářské výzvy.

Lákají tě nové poctivé recepty,

které se můžou stát stálicí v tvé kuchařce?

Hledáš inspiraci na recepty s jahodami, u kterých se můžeš posouvat v cukrařině?

Zajímá tě, s čím jsou ideální jahody kombinovat?

Lákají tě klasické dezerty z jahod z Francie i ze světa?

Potřebuješ nápady na rychlé a snadné dezerty?

Chceš poznat osvědčené metody cukráře Xaviera a jeho vyladěné recepty?

S příchodem sezóny jahod často nastává dilema:

Co dalšího se dá z jahod vytvořit?

Čím novým a úžasným překvapit sebe i ostatní?

Také se ti nechce procházet množství jahodových receptů, u kterých nevíš, jak dopadnou?

Zveme tě do našeho srdcového online kurzu JAHODOVÉ DEZERTY.

RÁDI PORADÍME jednoduché recepty i náročnější.   

Ale hlavně ti předáme poctivé a nostalgické variace dezertů nejen z francouzské cukrařiny. 

Naše přání je: TVOJE spokojenost, RADOST z pečení a VZDĚLÁVÁNÍ v oboru.

Sami jsme si prošli několikaletou náročnou cestou zkoušení, hledání, trénování a studování.

Vše ale mělo smysl a dnes čerpáme z kvalitních zdrojů, zkušeností a znalostí. Jak asi tušíte, nestalo se to ze dne na den.

Provázíme vás na vaší cestě a vaše radost z tvoření, posouvání, servírování i ochutnávání s blízkými je i naše radost.

Vyslyšeli jsme vaše hlasy a přání...

Přemýšleli jsme, jak vám přiblížit zajímavé techniky cukrařiny (snadné i ty náročnější) s nejoblíbenějším ovocem v dezertech: S JAHODAMI.

A vznikl online kurz o jahodách a nejen o nich.

Takový svižný cukrářský trénink.

Tentokrát jsme zapojili jak cukráře Xaviera,

tak i naše nápady, nostalgii a zkušenosti ostřílených hospodyněk, maminek a manželek. (čti samozvaných superžen:-))

Prostě tento kurz tě překvapí nejen jednoduchými recepty, ale i cukrářskými výzvami,

které tě opět posunou.

Xavier,                tvůj průvodce cukrařinou

 

Cukrář, pekař, srdcař

Vyhledávaný specialista na Croissanty a profi cukrář, který peče s francouzskými základy, zkušenostmi ze světa a slabostí pro českou cukrařinu.

Hlavně ale peče rád a srdcem.

 Více o Xavierovi

Co se naučíš v online kurzu Jahodových dezertů?

Techniky nejen francouzské cukrařiny, které jsou pro někoho velká výzva.

Snadnější a efektivní dezerty z jahod s různými texturami. (Ideální pro návštěvy nebo jen tak ke kávě.)

Tradiční jahodové recepty, co obletěly svět.

FRAISIER - TRIFLE - SABAYON

A to vše je připraveno v těchto materiálech:

VIDEA - RECEPTY K VYTIŠTĚNÍ - POSTUPY - TIPY - FÍGLE

Vše přístupné ihned po odstartování 11.6.2021. Materiály ti zůstávají navždy.

Ověřené recepty a techniky, které využiješ i v dalším cukrářském tvoření.

Kurz je nyní ve zvýhodněném předprodeji pouze za 425 Kč.

Ve sladkém kurzu tě osvěžíme:

  • Recepty na skvělé využití jahod i jiného ovoce.
  • Video lekcemi od francouzského cukráře Xaviera.
  • Tajemstvím nejoblíbenějších jahodových dezertů z francouzské a světové cukrařiny.
  • Návody a recepty na super jednoduché a efektní dezerty (když je potřeba jednat rychle).
  • Postupem na výrobu a sestavení tradičního francouzského jahodového dortu Fraisier.

 

JAHODOVÁ VÝZVA!!!

Jahody patří mezi nejoblíbenější ovoce pro děti i dospělé.

Lehký narozeninový dort?  S jahodami.

Dezert do skleničky? S jahodami.

Klasické francouzké dezerty? S jahodami.

Dezerty do restaurace? S jahodami.

Rychlý a snadný dezert? S jahodami.

VŠE POHROMADĚ V JAHODOVÉM TRÉNINKU.

Po absolvování online kurzu jahodových dezertů budeš umět:

  • techniku anglického krému, sabayon, mousseline
  • různé lehké krémy
  • využít jahody i další ovoce podle zásad cukrařiny
  • nadýchaný korpus a sušenky
  • techniku sestavení originálního Fraisier - tradičního dortu z jahod

Kdo už s námi peče?

Milý týme Sweet Flow, s vámi chci péct všechno na světě! Konečně jsem našla partu lidí, která mě inspiruje a tvoří kvalitně a od srdce! Děkuji vám za to!
Dominika Lehká
Vaše recepty jsou božské a kurzy skvěle zpracované. Mo se mi líbí videa a děkuji za překvapení ke kurzu. Moc mě potěšilo! Moc ráda s vámi peču!
Kateřina Slezáková
Veľká vďaka za Vašu prácu a vaše povzbudenia.
Miloslava D.
Děkuji za další možnost skvělého kurzu. e všemu se ráda vracím a pokaždé se posunu o další krůček. Je to pro mě velmi cenné. Zvlášť v této době. Jste skvělí.
Dagmar Veselá
Chtěla bych vám poděkovat nejen za vaše úžasné kurzy a možnost péct, dle vašich receptů, ale také za krásné povzbuzení. Dodali jste mi odvahu a mám ze sebe radost. To, co pro nás děláte se jen tak nevidí! Ještě jednou ze srdce děkuji.
Lenka V.

Pro koho je online kurz Jahodové dezerty?

Pro tebe, jestli

  • hledáš inspiraci ke svým kreacím
  • hledáš nové techniky a posuny v cukrařině
  • chceš se naučit nové dezerty, které se mohou stát stálicí ve tvé tvorbě
  • chceš pochopit celý proces a zvládnout precizní techniky cukrařiny, které se ti budou hodit i s dalšími dezerty.
  • hledáš další funkční ověřené recepty
  • chceš ušetřit čas hledáním receptů, technik a postupů

 

Váháš a napadá tě:

A co když nemám čas péct tak často?

  • V kurzu tě čeká několik videolekcí, které jsou ti k dispozici jako videokuchařka už napořád.
  • Materiály máš připraveny i k vytisknutí a máš je založeny "na potom".
  • Techniky využiješ i k dalšímu pečení.

Tvůj online kurz Jahodové dezerty s videi a recepty začíná 11.6.2021 zůstává ti už napořád.

Kurz na živo je běžně od 1990 Kč.

Nyní můžeš získat online kurz ve zvýhodněném předprodeji

jen za 425 Kč.

Od 20.6.2021 již bude online kurz za plnou cenu.

Cenu jsme přichystali takovou, aby i základní techniky cukrařiny byly přístupné všem!

+ BONUS  #1

Čekají na vás bonusové recepty:-) S jahodami se prostě vyřádíme:-)

+ BONUS  #2

SLEVA NA NÁKUP CUKRÁŘSKÝCH POMŮCEK A SUROVIN ONLINE

+ BONUS  #3

Záleží nám na vzdělávání v kuchyni. Připravujeme pro vás online kurzy pečení, to nejlepší z poctivé cukrařiny na jednom místě.

S přihlášením do online kurzu Makronek získáš ucelený přístup k dalším 5 ONLINE LEKCÍM ZDARMA.

Žloutkový krém - Vláčné korpusy - Lehké krémy - Mandová náplň - Francouzská bageta

Přidej se mezi nás