Jahodové dezerty

Lehkost i cukrářská preciznost

 

S jahodami přicházejí příjemné cukrářské výzvy.

Lákají tě nové poctivé recepty,

které se můžou stát stálicí v tvé kuchařce?

Hledáš inspiraci na recepty s jahodami, u kterých se můžeš posouvat v cukrařině?

Zajímá tě, s čím jsou ideální jahody kombinovat?

Lákají tě klasické dezerty z jahod z Francie i ze světa?

Potřebuješ nápady na rychlé a snadné dezerty?

Chceš poznat osvědčené metody cukráře Xaviera a jeho vyladěné recepty?

S příchodem sezóny jahod často nastává dilema:

Co dalšího se dá z jahod vytvořit?

Čím novým a úžasným překvapit sebe i ostatní?

Také se ti nechce procházet množství jahodových receptů, u kterých nevíš, jak dopadnou?

Zveme tě do našeho srdcového online kurzu JAHODOVÉ DEZERTY.

RÁDI PORADÍME jednoduché recepty i náročnější.   

Ale hlavně ti předáme poctivé a nostalgické variace dezertů nejen z francouzské cukrařiny. 

Naše přání je: TVOJE spokojenost, RADOST z pečení a VZDĚLÁVÁNÍ v oboru.

Sami jsme si prošli několikaletou náročnou cestou zkoušení, hledání, trénování a studování.

Vše ale mělo smysl a dnes čerpáme z kvalitních zdrojů, zkušeností a znalostí. Jak asi tušíte, nestalo se to ze dne na den.

Provázíme vás na vaší cestě a vaše radost z tvoření, posouvání, servírování i ochutnávání s blízkými je i naše radost.

Vyslyšeli jsme vaše hlasy a přání...

Přemýšleli jsme, jak vám přiblížit zajímavé techniky cukrařiny (snadné i ty náročnější) s nejoblíbenějším ovocem v dezertech: S JAHODAMI.

A vznikl online kurz o jahodách a nejen o nich.

Takový svižný cukrářský trénink.

Tentokrát jsme zapojili jak cukráře Xaviera,

tak i naše nápady, nostalgii a zkušenosti ostřílených hospodyněk, maminek a manželek. (čti samozvaných superžen:-))

Prostě tento kurz tě překvapí nejen jednoduchými recepty, ale i cukrářskými výzvami,

které tě opět posunou.

Xavier,                tvůj průvodce cukrařinou

 

Cukrář, pekař, srdcař

Vyhledávaný specialista na Croissanty a profi cukrář, který peče s francouzskými základy, zkušenostmi ze světa a slabostí pro českou cukrařinu.

Hlavně ale peče rád a srdcem.

 Více o Xavierovi

Co se naučíš v online kurzu Jahodových dezertů?

Techniky nejen francouzské cukrařiny, které jsou pro někoho velká výzva.

Snadnější a efektivní dezerty z jahod s různými texturami. (Ideální pro návštěvy nebo jen tak ke kávě.)

Tradiční jahodové recepty, co obletěly svět.

FRAISIER - TRIFLE - SABAYON

A to vše je připraveno v těchto materiálech:

VIDEA - RECEPTY K VYTIŠTĚNÍ - POSTUPY - TIPY - FÍGLE

Vše přístupné ihned po přihlášení.

Materiály ti zůstávají navždy.

Ověřené recepty a techniky, které využiješ i v dalším cukrářském tvoření.

Ve sladkém kurzu tě osvěžíme:

  • Recepty na skvělé využití jahod i jiného ovoce.
  • Video lekcemi od francouzského cukráře Xaviera.
  • Tajemstvím nejoblíbenějších jahodových dezertů z francouzské a světové cukrařiny.
  • Návody a recepty na super jednoduché a efektní dezerty (když je potřeba jednat rychle).
  • Postupem na výrobu a sestavení tradičního francouzského jahodového dortu Fraisier.

 

JAHODOVÁ VÝZVA!!!

Jahody patří mezi nejoblíbenější ovoce pro děti i dospělé.

Lehký narozeninový dort?  S jahodami.

Dezert do skleničky? S jahodami.

Klasické francouzké dezerty? S jahodami.

Dezerty do restaurace? S jahodami.

Rychlý a snadný dezert? S jahodami.

VŠE POHROMADĚ V JAHODOVÉM TRÉNINKU.

Po absolvování online kurzu jahodových dezertů budeš umět:

  • techniku anglického krému, sabayon, mousseline
  • různé lehké krémy
  • využít jahody i další ovoce podle zásad cukrařiny
  • nadýchaný korpus a sušenky
  • techniku sestavení originálního Fraisier - tradičního dortu z jahod

Kdo už s námi peče?

Milý týme Sweet Flow, s vámi chci péct všechno na světě! Konečně jsem našla partu lidí, která mě inspiruje a tvoří kvalitně a od srdce! Děkuji vám za to!
Dominika Lehká
Vaše recepty jsou božské a kurzy skvěle zpracované. Mo se mi líbí videa a děkuji za překvapení ke kurzu. Moc mě potěšilo! Moc ráda s vámi peču!
Kateřina Slezáková
Veľká vďaka za Vašu prácu a vaše povzbudenia.
Miloslava D.
Děkuji za další možnost skvělého kurzu. e všemu se ráda vracím a pokaždé se posunu o další krůček. Je to pro mě velmi cenné. Zvlášť v této době. Jste skvělí.
Dagmar Veselá
Chtěla bych vám poděkovat nejen za vaše úžasné kurzy a možnost péct, dle vašich receptů, ale také za krásné povzbuzení. Dodali jste mi odvahu a mám ze sebe radost. To, co pro nás děláte se jen tak nevidí! Ještě jednou ze srdce děkuji.
Lenka V.

Pro koho je online kurz Jahodové dezerty?

Pro tebe, jestli

  • hledáš inspiraci ke svým kreacím
  • hledáš nové techniky a posuny v cukrařině
  • chceš se naučit nové dezerty, které se mohou stát stálicí ve tvé tvorbě
  • chceš pochopit celý proces a zvládnout precizní techniky cukrařiny, které se ti budou hodit i s dalšími dezerty.
  • hledáš další funkční ověřené recepty
  • chceš ušetřit čas hledáním receptů, technik a postupů

 

Váháš a napadá tě:

A co když nemám čas péct tak často?

  • V kurzu tě čeká několik videolekcí, které jsou ti k dispozici jako videokuchařka už napořád.
  • Materiály máš připraveny i k vytisknutí a máš je založeny "na potom".
  • Techniky využiješ i k dalšímu pečení.

Tvůj online kurz Jahodové dezerty s videi a recepty začíná po přihlášení

a zůstává ti už napořád.

Kurz na živo je běžně od 1990 Kč.

Nyní můžeš získat online kurz jen za 850 Kč.

Cenu jsme přichystali takovou, aby i základní techniky cukrařiny byly přístupné všem!

+ BONUS  #1

Čekají na vás bonusové recepty:-) S jahodami se prostě vyřádíme:-)

+ BONUS  #2

SLEVA NA NÁKUP CUKRÁŘSKÝCH POMŮCEK A SUROVIN ONLINE

+ BONUS  #3

Záleží nám na vzdělávání v kuchyni. Připravujeme pro vás online kurzy pečení, to nejlepší z poctivé cukrařiny na jednom místě.

S přihlášením do online kurzu Makronek získáš ucelený přístup k dalším 5 ONLINE LEKCÍM ZDARMA.

Žloutkový krém - Vláčné korpusy - Lehké krémy - Mandová náplň - Francouzská bageta

Naše online cukrářské a pekařské kurzy

ODPALOVANÉ TĚSTO

Cukrářské fígle a spousta receptů

SACHER DORT

Sucharům odzvonilo!
mousse cake

LEHKÉ DORTY

Odlehčené, bezlepkové, snové

JAHODOVÉ DEZERTY

Lehkost i preciznost cukrařiny

LAMINOVÁNÍ A CROISSANTY

Pečivo, Viennoiserie

SWEET TAPAS

Minidezerty

KŘEHKÉ LISTOVÉ TĚSTO

Technika, postup, recepty

NOSTALGICKÉ PEČIVO

Vše na voňavou snídani