Jahodové dezerty
Lehkost i cukrářská preciznost
Jahody jsou nejspíše nejoblíbenější ovoce v dezertu.
Se sezónou jahod tak přicházejí příjemné cukrářské výzvy.
Lákají tě nejoblíbenější světové recepty,
které se můžou stát stálicemi ve tvé kuchařce?
Hledáš inspiraci na recepty s jahodami, u kterých se můžeš posouvat v cukrařině?
Zajímá tě, s čím je ideální jahody kombinovat?
Lákají tě klasické jahodové dezerty z Francie i ze světa?
Potřebuješ nápady na rychlé a snadné dezerty?
Zveme tě do našeho srdcového online kurzu JAHODOVÉ DEZERTY.
RÁDI PORADÍME recepty jednoduché i náročnější.
Ale hlavně ti předáme poctivé a nostalgické variace dezertů nejen z francouzské cukrařiny.
Naše přání je: TVOJE spokojenost, RADOST z pečení a VZDĚLÁVÁNÍ v oboru.
Sami jsme si prošli několikaletou náročnou cestou zkoušení, hledání, trénování a studování.
Vše ale mělo smysl a dnes čerpáme z kvalitních zdrojů, zkušeností a znalostí. Jak asi tušíte, nestalo se to ze dne na den.
Provázíme vás na vaší cestě a vaše radost z tvoření, posouvání, servírování i ochutnávání s blízkými je i naše radost.
Vyslyšeli jsme vaše hlasy a přání...
Přemýšleli jsme, jak vám přiblížit zajímavé techniky cukrařiny (snadné i ty náročnější) s nejoblíbenějším ovocem v dezertech: S JAHODAMI.
A vznikl online kurz o jahodách a nejen o nich.
Takový svižný cukrářský trénink.
Tentokrát jsme zapojili jak cukráře,
tak i naše nápady, nostalgii a zkušenosti ostřílených hospodyněk, maminek a manželek (čti samozvaných superžen:-)).
Prostě tento kurz tě překvapí nejen jednoduchými recepty, ale i cukrářskými výzvami,
které tě opět posunou.
Co se naučíš v online kurzu Jahodových dezertů?
Techniky nejen francouzské cukrařiny, které jsou pro někoho velká výzva.
Snadnější, ale efektní dezerty z jahod s různými texturami. (Ideální pro návštěvy nebo jen tak ke kávě.)
Tradiční jahodové recepty, co obletěly svět.
FRAISIER - TRIFLE - SABAYON
A to vše je připraveno v těchto materiálech:
VIDEA - RECEPTY K VYTIŠTĚNÍ - POSTUPY - TIPY - FÍGLE
Vše přístupné ihned po přihlášení.
Materiály ti zůstávají navždy.
Ověřené recepty a techniky, které využiješ i v dalším cukrářském tvoření.
Ve sladkém kurzu tě osvěžíme:
- Recepty na skvělé využití jahod i jiného ovoce.
- Video lekcemi od francouzského cukráře
- Tajemstvím nejoblíbenějších jahodových dezertů z francouzské a světové cukrařiny.
- Návody a recepty na super jednoduché a efektní dezerty (když je potřeba jednat rychle).
- Postupem na výrobu a sestavení tradičního francouzského jahodového dortu Fraisier.
JAHODOVÁ VÝZVA!!!
Jahody patří mezi nejoblíbenější ovoce pro děti i dospělé.
Lehký narozeninový dort? S jahodami.
Dezert do skleničky? S jahodami.
Klasické francouzké dezerty? S jahodami.
Dezerty do restaurace? S jahodami.
Rychlý a snadný dezert? S jahodami.
VŠE POHROMADĚ V JAHODOVÉM TRÉNINKU.
Po absolvování online kurzu jahodových dezertů budeš umět:
- techniku anglického krému, sabayon, mousseline
- různé lehké krémy
- využít jahody i další ovoce podle zásad cukrařiny
- nadýchaný korpus a sušenky
- techniku sestavení originálního Fraisier - tradičního dortu z jahod
Kdo už s námi peče?
Milý týme Sweet Flow, s vámi chci péct všechno na světě! Konečně jsem našla partu lidí, která mě inspiruje a tvoří kvalitně a od srdce! Děkuji vám za to!
Vaše recepty jsou božské a kurzy skvěle zpracované. Mo se mi líbí videa a děkuji za překvapení ke kurzu. Moc mě potěšilo! Moc ráda s vámi peču!
Veľká vďaka za Vašu prácu a vaše povzbudenia.
Děkuji za další možnost skvělého kurzu. e všemu se ráda vracím a pokaždé se posunu o další krůček. Je to pro mě velmi cenné. Zvlášť v této době. Jste skvělí.
Chtěla bych vám poděkovat nejen za vaše úžasné kurzy a možnost péct, dle vašich receptů, ale také za krásné povzbuzení. Dodali jste mi odvahu a mám ze sebe radost. To, co pro nás děláte se jen tak nevidí! Ještě jednou ze srdce děkuji.
Pro koho je online kurz Jahodové dezerty?
Pro tebe, jestli
- hledáš inspiraci ke svým kreacím
- hledáš nové techniky a posuny v cukrařině
- chceš se naučit nové dezerty, které se mohou stát stálicí ve tvé tvorbě
- chceš pochopit celý proces a zvládnout precizní techniky cukrařiny, které se ti budou hodit i s dalšími dezerty.
- hledáš další funkční ověřené recepty
- chceš ušetřit čas hledáním receptů, technik a postupů
Váháš a napadá tě:
A co když nemám čas péct tak často?
- V kurzu tě čeká několik videolekcí, které jsou ti k dispozici jako videokuchařka už napořád.
- Materiály máš připraveny i k vytisknutí a máš je založeny "na potom".
- Techniky využiješ i k dalšímu pečení.
Tvůj online kurz Jahodové dezerty s videi a recepty začíná po přihlášení
a zůstává ti už napořád.
Kurz na živo je běžně od 1990 Kč.
Nyní můžeš získat online kurz jen za 850 Kč.
Cenu jsme přichystali takovou, aby i základní techniky cukrařiny byly přístupné všem!
+ BONUS #1
Čekají na vás bonusové recepty:-) S jahodami se prostě vyřádíme:-)
+ BONUS #2
SLEVA NA NÁKUP CUKRÁŘSKÝCH POMŮCEK A SUROVIN ONLINE
+ BONUS #3
Záleží nám na vzdělávání v kuchyni. Připravujeme pro vás online kurzy pečení, to nejlepší z poctivé cukrařiny na jednom místě.
S přihlášením do online kurzu Makronek získáš ucelený přístup k dalším 7 ONLINE LEKCÍM ZDARMA.
Žloutkový krém - Vláčné korpusy - Lehké krémy - Mandová náplň - Francouzská bageta
Online kurzy pečení
... z pohodlí tvé kuchyně. Pomohou ti zvládnout i ty největší cukrářské výzvy!
Daruj také online kurz jako dárek.