PRŮVODCE KVÁSKOVÝM
PEČENÍM
Láká tě umět poctivý kváskový chleba?
Chceš přijít na to, jak z placky vytvořit křupavý nadýchaný bochník?
Kdy a jak přidat kvásek, aby uplatnil svou sílu?
Zajímá tě, jak dělají chléb pekaři u nás i ve světě?
Nauč se péct s kváskem podle pekařských základů, tipů a triků. Vem zodpovědnost za kvalitní domácí chléb do vlastních rukou a staň se pekařskou hvězdou!
Přidej se do online kurzu kváskového pečení
a měj jednou provždy jasno v tom, jak péct s kváskem!
V online kurzu tě nejprve naučíme jak na kvásek...
- Poradíme, jak s ním začít, kde ho sehnat nebo vyrobit.
- Provedeme tě prvními krůčky jedné velké hry a vědy - dáme ti návod a časový harmonogram, jak postupovat.
- Doporučíme, jak a čím ho krmit.
- Objasníme časté otázky kolem kvásku.
Pečení z kvásku je životní styl.
Co se dál v online kurzu naučíš?
- Techniky, jak docílit nadýchaného bochníku
- Přípravu kváskového chleba
- Úžasný bramborový chleba
- Pravou italskou Focacciu a techniky, jak na ni
- Další recepty z kvásku, které použiješ ihned
Od pekaře se dozvíš:
Pekařský základ, který jen tak někdo nemá
Začneme hezky z gruntu. Naučíme tě základy. Každý stavební kámen je důležitý. I ten pro kvásek a chleba. Na dobrých základech už můžeš stavět více receptů a experimentovat. Pochopíš totiž, jak vzniká poctivý bochník.
Oveřené recepty a techniky k úspěchu
Získáš recepty na poctivé chleby a další kreace z kvásku.
Naučíš se pracovat s časem a harmonogramem kvásku.
Získáš tipy, jak si zorganizovat den s kváskováním.
Na technikách překladů pochopíš celý proces pečení chleba.
Vychytávky
a zkušenosti
Díky online kurzu nemusíš dlouze hledat mezi množstvím různých receptů, z kterých se ne všechny osvědčí.
Pekař ti předá znalosti a vychytávky, které nasbíral během své pekařské cesty. Jeho zkušenosti jsou k nezaplacení. Bude tu pro tebe a rád poradí během kurzu, v uzavřené FB skupině spolužáků, i po tom, co projdeš naším kurzem jako zářící pekařská hvězda.
Jak online kurz funguje a co na tebe čeká?
- Po přihlášení získáš přístup do členské sekce, ve které najdeš celý online kurz.
- Přístup ke kurzu máš pak kdykoliv a navždy!
- Postupuješ dle svého tempa.
- Pokud potřebuješ radu, můžeš se spojit s pekařem, nebo se poradit s dalšími kváskaři v uzavřené FB skupině.
- Po absolvování můžeš získat certifikát.
Uvnitř na tebe čekají...
- Videa
- Recepty k vytisknutí
- Techniky a postupy
- Teoretické základy
- Tipy a vychytávky z pekařské praxe
- Harmonogramy a časování
Pro koho je online kurz kváskového pečení?
Pro začátečníky, ale i zkušené pekařské matadory. Kurz ti dodá znalosti v každé fázi tvé pekařské cesty.
Chléb znáš jen z obchodu, nebo se kvásek už u tebe doma mihnul.
Pečeš a hledáš další inspiraci, trendy, recepty a možnosti sdílet a konzultovat?
Tak je online kurz kváskového pečení pro tebe.
V kurzu nastanou AHA momenty.
Pečou s námi
Moc děkuji za kurz. Konečně mi funguje kvásek a chlebíky se daří!
Kváskový chléb - je to skutečně radost vytvořit něco takového od úplného počátku.
Kvásek mám už dlouho. Ale umřel mi a když jsem hledala, jak ho oživit, narazila jsem na Xaviera. Lákalo mě se ponořit do té vědy více. Kurz bych doporučila všem. I když chleba si doma peču dlouho, Xaviermi ukázal další techniky a hlavně nové tipy a rady. Moc děkuji Xavierovi a celému týmu Sweet Flow!
Kurz mě mnohému přiučil a určitě byl pro mne užitečný😉 Stále zkouším ještě některé recepty, některé už u nás zdomácněly. Zasílám foto mého prvního kváskového chleba podle Vašeho postupu.
Kváskování mě vždycky lákalo, ale už jen krok jak vykrmovat kvásek byl pro mne zmatený. Všude se na internetu psalo něco jiného. Jsem ráda, že jsem našla Xaviera a jeho kurz. Po kurzu a každodenním pečení doma se cítím fakt jako pekařka a rodina je nadšená a pyšná:-) Ještě jednou velké díky.
Kurz jsem dostal jako dárek od manželky. Byl to fat super nápad. Hlavně jsem rád, že jsem v rukou profesionála, který má zkušenosti z pekárny i s domácí troubou. Doporučuji všem!
Děkuji moc za skvělý kurz. Peču hlavně o víkendech, ale kvásek krmím pravidlně tak, jak mi v kurzu Xavier doporučil a ono je to už i znát na kvalitě chleba!
Kvásek je jako nový člen rodiny
Co v kurzu pečení získáš a za kolik?
Týdenní program
Základy
Postupy a recepty
Videa a fotonávody
Profesionální pekař
Uzavřená skupina
Cena kurzu s profesionálním pekařem je 3450 Kč.
Dnes je cena online kurzu pouze 1690 Kč.
Cenu jsme nastavili tak, aby ti nebyla překážkou pro splnění tvého pekařského snu. Víme, že jakmile se naučíš péct tyhle skvosty doma, nejen že ušetříš nemalé peníze, ale také se mnohé naučíš a to už ti zůstane navždy.
+ BONUS #1
Máme pro tebe ale ještě jedno překvapení. Jako bonus ke kurzu navíc ti přidáme něco úžasného...
Napadlo nás, že by se ti to mohlo hodit.
Už se nám sbíhají sliny, jen když na to pomyslíme...
Bulka na HAMBURGER
Ten nejlepší. Domácí. Tvůj!
My už za ta léta praxe víme, že na té bulce hódně záleží.
Máme ji pro tebe pěkně vymazlenou i na videu jako bonus ke kurzu.
+ BONUS #2
Nám to nedá a kdykoliv vyzkoušíme nové recepty, které fungují a jsou úžasné, chceme se o ně podělit. V online kurzu tak přibývají další a další báječné recepty:-)
Online kurzy pečení
... z pohodlí tvé kuchyně. Pomohou ti zvládnout i ty největší cukrářské výzvy!
Daruj online kurz i jako dárek.