PRŮVODCE KVÁSKOVÝM

PEČENÍM

Láká tě umět poctivý kváskový chleba?

 

Chceš přijít na to, jak z placky vytvořit křupavý nadýchaný bochník?

 

Kdy a jak přidat kvásek, aby použil svou sílu?

 

Zajímá tě, jak dělají chléb pekaři u nás i ve světě?

 

Nauč se péct s kváskem podle pekařských základů, tipů a triků. Vem zodpovědnost za kvalitní domácí chléb do vlastních rukou a staň se pekařskou hvězdou!

Přidej se do online kurzu kváskového pečení

a měj jednou provždy jasno v tom, jak péct s kváskem!

V online kurzu tě nejprve naučíme jak na kvásek...

  • Poradíme, jak s ním začít, kde ho sehnat nebo vyrobit.
  • Provedeme tě prvními krůčky jedné velké hry a vědy - dáme ti návod a časový harmonogram, jak postupovat.
  • Doporučíme, jak a čím ho krmit.
  • Objasníme časté otázky kolem kvásku.

Pečení z kvásku je životní styl.

Co se dál v online kurzu naučíš?

  • Techniky, jak docílit nadýchaného bochníku
  • Přípravu kváskového chleba
  • Úžasný bramborový chleba
  • Pravou italskou Focacciu a techniky, jak na ni
  • Další recepty z kvásku, které použiješ ihned

Xavier Carchenilla

Tvůj průvodce kváskovým pečením

Pekař Xavier má doma kvásek skoro 20 let.

Prošel si také trnitou cestou hladového kvásku, hutného chleba nebo tzv. placky.

Stál před rozhodnutím, zda kvásek dát do lednice nebo ho vzít s sebou na dovolenou. (Jel:-))

Kvásek s ním cestoval po světě a na různých kontinentech se z něj stal chleba, bageta, croissant, palačinka nebo bulka na hamburger:)

Xavier je vášnivý kváskař a vyzkoušel spousty různých technik a receptů.

Nedá mu spát, když recept nefunguje jak má, a tak nespí:-)

Ladí recepty do posledního gramu, vteřiny a teploty.

A hlavně ti vše rád předá a naučí.

Více o Xavierovi je tady

Pekař Xavier ti ukáže:

Pekařský základ, který jen tak někdo nemá

Začneme hezky z gruntu. Naučíme tě základy. Každý stavební kámen je důležitý. I ten pro kvásek a chleba. Na dobrých základech už můžeš stavět více receptů a experimentovat. Pochopíš totiž, jak vzniká poctivý bochník.

Oveřené recepty a techniky k úspěchu

Získáš recepty na poctivé chleby a další kreace z kvásku.

Naučíš se pracovat s časem a harmonogramem kvásku.

Získáš tipy, jak si zorganizovat den s kváskováním.

Na technikách překladů pochopíš celý proces pečení chleba.

 

Vychytávky

a  zkušenosti

Díky online kurzu nemusíš dlouze hledat mezi množstvím různých receptů, z kterých se ne všechny osvědčí. 

Pekař Xavier ti předá znalosti a vychytávky, které nasbíral během své pekařské cesty. Jeho zkušenosti jsou k nezaplacení. Bude tu pro tebe a rád poradí během kurzu, v uzavřené FB skupině spolužáků, a i po tom, jakmile projdeš naším kurzem jako zářící pekařská hvězda.

Jak online kurz funguje a co na tebe čeká?

  • Po přihlášení získáš přístup do členské sekce, ve které najdeš celý online kurz.
  • Přístup ke kurzu máš pak kdykoliv a navždy!
  • Postupuješ dle svého tempa.
  • Pokud potřebuješ radu, můžeš se spojit s Xavierem nebo se poradit s dalšími kváskaři v uzavřené FB skupině.
  • Po absolvování můžeš získat certifikát.

Uvnitř na tebe čekají...

  • Videa
  • Recepty k vytisknutí
  • Techniky a postupy
  • Teoretické základy
  • Tipy a vychytávky z pekařské praxe
  • Harmonogramy a časování

Pro koho je online kurz kváskového pečení?

Pro začátečníky, ale i zkušené pekařské matadory. Kurz ti dodá znalosti v každé fázi tvé pekařské cesty.

Chléb znáš jen z obchodu nebo se kvásek už u tebe doma mihnul.

Pečeš a hledáš další inspiraci, trendy, recepty a možnosti sdílet a konzultovat?

Tak je online kurz kváskového pečení pro tebe.

V kurzu najdeš AHA momenty.

Pečou s námi

Moc děkuji za kurz. Konečně mi funguje kvásek a chlebíky se daří!
Ludmila K.
Kvásek mám už dlouho. Ale umřel mi a když jsem hledala, jak ho oživit, narazila jsem na Xaviera. Lákalo mě se ponořit do té vědy více. Kurz bych doporučila všem. I když chleba si doma peču dlouho, Xaviermi ukázal další techniky a hlavně nové tipy a rady. Moc děkuji Xavierovi a celému týmu Sweet Flow!
Ludmila Straková
Věrka L.
Kurz mě mnohému přiučil a určitě byl pro mne užitečný😉 Stále zkouším ještě některé recepty, některé už u nás zdomácněly. Zasílám foto mého prvního kváskového chleba podle Vašeho postupu.
Martina Malínská
Martina Malínská
Kváskování mě vždycky lákalo, ale už jen krok jak vykrmovat kvásek byl pro mne zmatený. Všude se na internetu psalo něco jiného. Jsem ráda, že jsem našla Xaviera a jeho kurz. Po kurzu a každodenním pečení doma se cítím fakt jako pekařka a rodina je nadšená a pyšná:-) Ještě jednou velké díky.
Marcela Novotná
Míša D.
Kurz jsem dostal jako dárek od manželky. Byl to fat super nápad. Hlavně jsem rád, že jsem v rukou profesionála, který má zkušenosti z pekárny i s domácí troubou. Doporučuji všem!
Petr V.
Děkuji moc za skvělý kurz. Peču hlavně o víkendech, ale kvásek krmím pravidlně tak, jak mi v kurzu Xavier doporučil a ono je to už i znát na kvalitě chleba!
Lenka

Kvásek je jako nový člen rodiny

Vidíš, jaké dokáže divy?

Co v kurzu pečení získáš a za kolik?

Týdenní program

Každý den ti přijde e-mail s novým obsahem. Každý den ti naservírujeme část kurzu. Celý kurz ti ale je k dispozici v členské sekci. Bez zbytečných časových stresů. Každý svým tempem.

Základy

Co by měl vědět každý na začátku, než se do toho pustí?

Postupy a recepty

Dostaneš od nás všechny recepty s postupy jak na to. Získáš je i ve formě k vytištění.

Videa a fotonávody

Potřebuješ to vidět? My taky. Proto tu jsou naše videa a fotonávody. Vše krok za krokem na videu i v textech.

Profesionální pekař

Bude tě učit profesionál. Poradí ti, kdyby ses dostal do slepé uličky a ocení tvou práci.

Uzavřená skupina

Jsme jedna parta. Jsme v tom společně. Pojďme sdílet radost z pečení.

Cena kurzu s profesionálním pekařem je 2650 Kč.

  Dnes je cena online kurzu pouze 1120 Kč.

Cenu jsme nastavili tak, aby ti nebyla překážkou pro splnění tvého pekařského snu. Víme, že jakmile se naučíš péct tyhle skvosty doma, nejen že ušetříš nemalé peníze, ale také se mnohé naučíš a to už ti zůstane navždy.

+ BONUS #1

Máme pro tebe ale ještě jedno překvapení. Jako bonus navíc ke kurzu ti přidáme něco úžasného...

Napadlo nás, že by se ti to mohlo hodit.

Už se nám sbíhají sliny, jen když na to pomyslíme...

Bulka na HAMBURGER

Ten nejlepší. Domácí. Tvůj!

My už za ta léta praxe víme, že na té bulce hódně záleží.

Máme ji pro tebe pěkně vymazlenou i na videu jako bonus ke kurzu.

+ BONUS #2

Nám to nedá a kdykoliv vyzkoušíme nové recepty, které fungují a jsou úžasné, chceme se o ně podělit. V online kurzu tak přibývají další a další báječné recepty:-)

Ke stmelení rodiny nepotřebujete rodinného psychologa,

stačí se starat o váš kvásek.