Žloutkový krém

(Crème pâtissière)

Základní stavební kámen cukrařiny. Naučíme tě!

A už jen stavíš a záříš!

Žloutkový krém - Crème pâtissière - Vanilkový krém - Žlouťák - "Pudink"

Žloutkový krém

(Crème pâtissière)

  • Jak na vanilkový krém, žloutkový krém, cukrářský krém nebo prostě Crème pâtissière?
  • Jak ho udělat rychle a efektivně?
  • Co dělat, aby krém nebyl řidký?
  • Jak ho nespálit?
  • Jak ze základu vyrobit další krémy do různých dezertů?
  • Cukrář Xavier tě provede videolekcí, postupem a receptem.
  • Naučíš se, jak krém připravit a správně uchovat.
  • Stačí vyplnit e-mail a vše ti na něj ihned přijde.

CUKRÁŘSKÁ LEKCE ZDARMA

Jak by ti nejvíce vyhovovalo dostávat osvědčené recepty?
Stisknutím tlačítka "souhlasím ...", souhlasíte s tím, že vám pošlu na vložený email vidolekci zdarma jako odběrateli mých emailů se zajímavým obsahem z oblasti cukrovinek. Na emaily se můžete těšit zpravidla 2x měsíčně a pokud narazím na zajímavou tvorbu někoho dalšího, rád dám i o jeho práci vědět. Pokud už nebudete chtít e-maily dále dostávat, kdykoliv můžete tento souhlas odvolat prostřednictvím odhlašovacího odkazu v každé zprávě. Vaše údaje bude spravovat má firma sweetflow.cz podle těchto zásad zpracování a ochrany osobních údajů.
Lekcia na zltkovy krem bola top. Tento krem robievam, ale bola som zvedava😀 Velmi ma potesilo, ze tam bolo vysvetlenie k dalsim kremom. Dakujem Silvia
Silvia Galgóci
Díky moc za krásnou přehlednou lekci. Těším se na další pečení s vámi!
Hanka Kusáková
Krásná videa, skvělé recepty a už se moc těším, až krémy vyzkouším. Například Věnečky, peču moc ráda. Děkuji za minikurz.
Magda Šťastná

Xavier,                                        tvůj průvodce cukrařinou

 

Cukrář, srdcař, gurmán, táta tří dětí, vyhledávaný specialista na Croissanty a profi cukrář, který peče s francouzskými základy, zkušenostmi ze světa a slabostí pro českou cukrařinu.

Hlavně ale peče rád a srdcem.

 Více o Xavierovi

Xavi