Italský meringue
Sněhová hmota jako základ do mnoha lahodných dezertů
Taky tě někdy bílky potrápí?
Jsou moc tekuté, nebo přešlehané?
Tvůj dezert pak nedrží podle tvých představ?
Zajímá tě, jak je to s množstvím cukru?
sněhová hmota - pusinka - italský meringue - sníh - meringue italienne
Základní cukrářská technika, kterou tě naučíme v online lekci zdarma!
Zazáříš ty i tvé dezerty!
Italský meringue,
pevný a připravený do dalších kreací
- Jak na základní cukrářskou techniku: italský meringue?
- Jak připravit pevné bílky, které použiješ do dezertů, krémů a nebo jako ozdobu?
- Jaké jsou správné poměry ingrediencí?
- Profesionální cukrář Xavier tě provede videolekcí, postupem a receptem.
- Do lekce vstoupíš ihned po přihlášení a zůstává ti už napořád.
- Stačí vyplnit e-mail. Vše ti na něj ihned přijde a ty se do toho můžeš pustit.
CUKRÁŘSKÁ LEKCE ZDARMA
Miluju vaše lekce. Vždy mě posunou dál. Děkuji za vše, co děláte.
Váš projekt Sweet Flow mi byl seslán z nebes. Přesně, co jsem ve své kuchyni potřebovala. Děkuji vám
Konečně jsem se naučila, jak udělat pevné bílky. Moc děkuji.
Xavier, tvůj průvodce cukrařinou
Profesionální cukrář a vyhledávaný specialista na Croissanty. Studoval cukrařinu ve Francii, ovládá tedy techniky, na kterých můžeš stavět i ty. Peče s francouzskými základy, zkušenostmi ze světa a slabostí pro českou cukrařinu.
Hlavně ale peče rád a srdcem.
CUKRÁŘSKÁ LEKCE ZDARMA
Přidej se mezi nás