Křehké

listové těsto

Přemýšlíš, jak docílit listového těsta, které má krásné vrstvy?

Zajímá tě, jak vytvořit křupavé zlatavé listové těsto, které se rozplývá na jazyku a voní máslem?

Láká tě se naučit techniku listového těsta, kterou znají světoví cukráři?

Kdy jsi naposledy slyšel pochvalu od ostatních: To tedy válíš!?

Společně v kurzu válíme, taky chválíme a hlavně tě naučíme mistrovské techniky listového těsta, s kterými zazáříš!

Co se v online kurzu naučíš?

  • Budeš umět dokonalé listové těsto, které použiješ na různé recepty a příležitosti.
  • Ovládneš dvě listová těsta na kremrole.
  • Bude z tebe mistr i obráceného listového těsta. (Feuilletage Inverse)
  • Staneš se hvězdou tvé kuchyně a zazáříš s Millefeuille, francouzskou klasikou, kterou se pyšní všichni velcí mistři cukráři.
  • Získáš recepty na slané varianty a seznámíš se s gurmánským pokladem Francie: Vol au vent.

 

Vztek? Bouchněte si do másla. Užitečné i v kurzu.

Listové těsto, které procestovalo svět a vyladilo se k dokonalosti...

Otoč v kurzu první list a naučíš se, jak vytvořit různé druhy listového těsta. Dokonalého, křehkého, lehkého. 

Otoč další a zjistíš, že tohle těsto je základem mnoha dezertů světové cukrařiny.

Na dalším listu najdeš taky všechny tipy, triky a videa

Obrať list v kurzu, ať nepřijdeš o uzavřenou skupinu listových borců jako jsi ty. Buď taky "lisťák".

Kurz ti pomůže prolistovat Xavier, profesionální cukrář.

Ať můžeš říct, že se neválíš, ale válíš

Jsme z jednoho těsta... listového

Kdo s námi peče?

Ivana Kostadino (Instagram: Lostinbaking)
Děkuji za vynikající kurz pro křehké listové těsto
Ivana Kostadino (Instagram: Lostinbaking)
Lenka Fundová napekla dokonalé kreace

Online kurz pečení, který ti ukáže, jak na techniku laminování.

Co v kurzu najdeš?

Týdenní program

Každý den ti přijde email s novým obsahem. Každý den ti naservírujeme část kurzu. Bez zbytečných časových stresů. Každý svým tempem.

Základy

Co by měl vědět každý na začátku, než se do toho pustí?

Postupy a recepty

Dostaneš od nás všechny recepty s postupy jak na to.

Videa a fotonávody

Potřebuješ to vidět? My taky. Proto tu jsou naše videa a fotonávody.

Profesionál

Bude tě učit profesionál. Poradí ti, kdyby ses dostal do slepé uličky a pochválí tě za tvou práci.

Uzavřená skupina

Jsme jedna parta, jsme v tom společně. Pojďme sdílet radost z pečení.

Kolik to válení stojí?

Celý online kurz pečení "na živo" stojí 2750 Kč.

10 videí, 8 receptů i v pdf, 5 nákupních seznamů a další online materiály pro tebe, které ti zůstanou navždy, jsou jen za 1380 Kč.

Ti nejlepší cukráři a pekaři listovému těstu a jeho (h)lazení věnují celý život. Je to věda. Náš cukrář Xavier pečlivě studoval tuto expertízu několik let a učil se od těch nejlepších. Teď tě povede k úspěchu i u tebe doma.

+BONUS

Na tvoji cukrářskou cestu ti přidáme 5 cukrářských lekcí, které najdeš ve své členské sekci pěkně pohromadě.

Překládáme společně...

i když mluvíme stejným jazykem...

cukrářským:-)

Listové těsto - Pâte feuilletée - Puff Pastry 

Naše online cukrářské a pekařské kurzy

ODPALOVANÉ TĚSTO

Cukrářské fígle a spousta receptů

SACHER DORT

Sucharům odzvonilo!
mousse cake

LEHKÉ DORTY

Odlehčené, bezlepkové, snové

JAHODOVÉ DEZERTY

Lehkost i preciznost cukrařiny

LAMINOVÁNÍ A CROISSANTY

Pečivo, Viennoiserie

SWEET TAPAS

Minidezerty

KŘEHKÉ LISTOVÉ TĚSTO

Technika, postup, recepty

NOSTALGICKÉ PEČIVO

Vše na voňavou snídani