Nostalgické pečivo

Kuchyní už voní rohlíky, chleba i loupáky...

Co takhle nostalgickou snídani?

Vzpomínáš na vůni čerstvého a ještě teplého pečiva?

Jak se vlastně dělají poctivé rohlíky a loupáky?

Hledáš i alternativy světlého pečiva?

Dej si za cíl, udělat si ta nejkrásnější rána.

Někde začít musíš.

Co třeba rovnou u snídaně?

Křupavý rohlíček s máslem nebo loupák s marmeládou.

Jindy zase zdravý chléb s množstvím semínek namazaný různými pomazánkami.

K tomu káva nebo čaj a den už nemůže začít líp.

Nauč se to z pohodlí domova!

Co v online kurzu pečení získáš?

  • Ověřené recepty a pekařské postupy
  • Techniky na práci s těstem
  • Tipy a fígle při kynutí a pečení
  • Recepty k vytisknutí do kuchařky
  • Podporu profesionálního pekaře

Xavier,                tvůj průvodce pekařinou

 

Cukrář, pekař, srdcař

Vyhledávaný specialista na Croissanty a profi cukrář, který peče s francouzskými základy, zkušenostmi ze světa a slabostí pro českou cukrařinu.

Hlavně ale peče rád a srdcem.

 Více o Xavierovi

Jak online kurz probíhá?

Celý kurz pečení máš k dispzici ihned po přihlášení. Můžeš se ale také nechat vést celým programem:

První denPrůběh kurzu, nákupní seznamy a seznámení s Xavierem a pečením
Druhý denUpečeme Rohlíky
Třetí denNaučíme tě voňavé Loupáky
Čtvrtý denZaděláme na zdravý chleba
Pátý denPečeme chleba
Šestý denPečeme BONUS
Sedmý denNěco sladkého na Rohlík a Loupák, něco slaného na chleba

Cože? Tolik know-how pohromadě?

Ano. Pekařská nálož na celý týden.

Chceš vstoupit do kurzu?

Stačí se jen přihlásit a my tě povedeme dál...

Kurzem tě provádíme, ale tempo je na tobě.

Začít můžeš kdy chceš a čím chceš.

Online kurz pečení s videi ti zůstane navždy.

Pekařskému umění,

které s online kurzem zvládne každý.

Kdo už s námi peče?

Jsem moc příjemně překvapena. Nikdy se mi rohlíky nepovedli tak, aby to vypadalo jako rohlík:-) Dle videa a Xaviho technik to najednou šlo lehce.
Andrea Horová
Bylo to moc fajn online pečení. Doporučím i kamarádkám. Už se těším na další pokusy. Děkuji za pěkný zážitek.
Markéta K.
Ten celozrnný chleba nás v rodině dostal. Ten celý proces a tolik semínek. Byli jsme nadšení, kolik úžasných surovin v něm je.
Jana Dvorná
Videa a instrukce jsme prostudovali s dětmi a pak jsem jim dala volnou ruku. Skvělá aktivita a rohlíčky byly výborné.
Lenka P.
Děkuji Xaviere, Martino a Michaelo za krásnou podporu. Díky vám jsem v kuchyni šťastná, zlepšuji se a moje rodina je nadšená! Naše společné snídaně jsou teď úžasné chvíle.
Dagmar V.
Děkuji Vám za dokonalé kurzy. Celá rodina je nadšená. To, co mi přineslo pečení s vámi je k nezaplacení. Naše společné chvíle s rodinou u pečení a ochutnávání jsou tak krásné. Máme radost, co vše jsme se už naučili. Těšíme se na další kurzy.
Jitka Slezáková

Nauč se základ, který tě posune do role domácího pekaře

Začneme hezky z gruntu. Naučíme tě základy.  Každý stavební kámen je důležitý. I ten pro rohlíky nebo chleba. Na dobrých základech už můžeš stavět více receptů a experimentovat.

Začni s námi

vládnout těstu 

Jsi začátečník nebo zkušený pekařský matador?

Nikdy jsi nic neupekl? Rohlíky a chléb znáš jen z obchodu?

Nebo naopak pečeš a hledáš další inspiraci, trendy, recepty a možnosti sdílet a konzultovat?

Získej vychytávky a nové zkušenosti

S námi to nemusíš všechno procházet od začátku. Hledat mezi množstvím různých receptů, z kterých se ne všechny osvědčí. 

Xavier ti předá vychytávky, které nasbíral během své pekařské cesty. Jeho zkušenosti jsou k nezaplacení. Bude tu pro tebe a rád poradí během kurzu v uzavřené FB skupině spolužáků i později, až projdeš naším kurzem jako zářící pekařská hvězda.

Pekař Xavier tě naučí krok za krokem...

 

Vypečený domácí rohlík

Zdravý semínkový chleba 

Sladký loupák

Online kurz z pohodlí domova má své výhody

Je příjemné tvořit ve vlastní kuchyni, kde všechno znáš a můžeš testovat vlastní troubu. Není asi žádným překvapením, že každá trouba peče jinak.

Doporučujeme tvořit vlastním tempem.

Máš možnost se vracet k čemu chceš a kolikrát chceš.

Máš naši podporu, radu a pozitivní motivaci.

Kurz je rozdělený do menších bloků, takže žádný stres. Má to být zábava a radost. Tady nejsi u zkoušky.

Vše vede profesionál

Můžeme s tebou sdílet spoustu bonusů kdykoli během kurzu i po jeho skončení.

Online kurz, který ti ukáže, jak na to a bude to stát za TO! A kolik to bude stát?

Týdenní program

Každý den ti přijde email s novým obsahem. Každý den ti naservírujeme část kurzu. Bez zbytečných časových stresů. Každý svým tempem.

Základy

Co by měl vědět každý na začátku, než se do toho pustí?

Postupy a recepty

Dostaneš od nás všechny recepty s postupy, jak na to.

Videa a fotonávody

Potřebuješ to vidět? My taky. Proto tu jsou naše videa a fotonávody.

Profesionál

Bude tě učit profesionál. Poradí ti, kdyby ses dostal do slepé uličky, a pochválí tě za tvou práci.

Uzavřená skupina

Jsme jedna parta, jsme v tom společně. Pojďme sdílet radost z pečení.

Kolik takový kurz stojí?

Kurz s osobní účastí stojí 1650 kč.

Ty získáš celý online kurz s profi poradnou za 730 Kč.

V ceně jsou tři recepty, tři postupy, videa, zajímavosti a tipy profíka. A taky online poradna v podobě FB skupiny. 

Taky máš rád dárky? My tedy ano. Tak nás napadlo, že by se ti mohla hodit doma ještě jedna vychytávka. A tak ti ke kurzu chceme dát super přídavek.

+ Dárek

A protože máme rádi překvapení, dárek ti předáme jako překvápko v kurzu.

Ani Císařův pekař by se za naše rohlíčky nestyděl.  Jsou totiž obzvláště vypečené.

Naše online cukrářské a pekařské kurzy

ODPALOVANÉ TĚSTO

Cukrářské fígle a spousta receptů

SACHER DORT

Sucharům odzvonilo!
mousse cake

LEHKÉ DORTY

Odlehčené, bezlepkové, snové

JAHODOVÉ DEZERTY

Lehkost i preciznost cukrařiny

LAMINOVÁNÍ A CROISSANTY

Pečivo, Viennoiserie

SWEET TAPAS

Minidezerty

KŘEHKÉ LISTOVÉ TĚSTO

Technika, postup, recepty

NOSTALGICKÉ PEČIVO

Vše na voňavou snídani