👩‍🍳BLACK FRIDAY👩‍🍳 SLEVY až 40 %!!! Zadej kód: BF40 nebo BF30

Nostalgické pečivo

Kuchyní už voní rohlíky, chleba i loupáky...

Co takhle nostalgickou snídani?

Vzpomínáš na vůni čerstvého a ještě teplého pečiva?

Jak se vlastně dělají poctivé rohlíky a loupáky?

Hledáš i alternativy světlého pečiva?

Dej si za cíl, udělat si ta nejkrásnější rána.

Někde začít musíš.

Co třeba rovnou u snídaně?

Křupavý rohlíček s máslem nebo loupák s marmeládou.

Jindy zase zdravý chléb s množstvím semínek namazaný různými pomazánkami.

K tomu káva nebo čaj a den už nemůže začít líp.

Nauč se to z pohodlí domova!

Co v online kurzu pečení získáš?

  • Ověřené recepty a pekařské postupy
  • Techniky na práci s těstem
  • Tipy a fígle při kynutí a pečení
  • Recepty k vytisknutí do kuchařky
  • Podporu profesionálního pekaře

Xavier,                tvůj průvodce pekařinou

 

Cukrář, pekař, srdcař

Vyhledávaný specialista na Croissanty a profi cukrář, který peče s francouzskými základy, zkušenostmi ze světa a slabostí pro českou cukrařinu.

Hlavně ale peče rád a srdcem.

 Více o Xavierovi

Jak online kurz probíhá?

Celý kurz pečení máš k dispzici ihned po přihlášení. Můžeš se ale také nechat vést celým programem:

První denPrůběh kurzu, nákupní seznamy a seznámení s Xavierem a pečením
Druhý denUpečeme Rohlíky
Třetí denNaučíme tě voňavé Loupáky
Čtvrtý denZaděláme na zdravý chleba
Pátý denPečeme chleba
Šestý denPečeme BONUS
Sedmý denNěco sladkého na Rohlík a Loupák, něco slaného na chleba

Cože? Tolik know-how pohromadě?

Ano. Pekařská nálož na celý týden.

Chceš vstoupit do kurzu?

Stačí se jen přihlásit a my tě povedeme dál...

Kurzem tě provádíme, ale tempo je na tobě.

Začít můžeš kdy chceš a čím chceš.

Online kurz pečení s videi ti zůstane navždy.

Pekařskému umění,

které s online kurzem zvládne každý.

Kdo už s námi peče?

Jsem moc příjemně překvapena. Nikdy se mi rohlíky nepovedli tak, aby to vypadalo jako rohlík:-) Dle videa a Xaviho technik to najednou šlo lehce.
Andrea Horová
Bylo to moc fajn online pečení. Doporučím i kamarádkám. Už se těším na další pokusy. Děkuji za pěkný zážitek.
Markéta K.
Ten celozrnný chleba nás v rodině dostal. Ten celý proces a tolik semínek. Byli jsme nadšení, kolik úžasných surovin v něm je.
Jana Dvorná
Videa a instrukce jsme prostudovali s dětmi a pak jsem jim dala volnou ruku. Skvělá aktivita a rohlíčky byly výborné.
Lenka P.
Děkuji Xaviere, Martino a Michaelo za krásnou podporu. Díky vám jsem v kuchyni šťastná, zlepšuji se a moje rodina je nadšená! Naše společné snídaně jsou teď úžasné chvíle.
Dagmar V.
Děkuji Vám za dokonalé kurzy. Celá rodina je nadšená. To, co mi přineslo pečení s vámi je k nezaplacení. Naše společné chvíle s rodinou u pečení a ochutnávání jsou tak krásné. Máme radost, co vše jsme se už naučili. Těšíme se na další kurzy.
Jitka Slezáková
Houstičky mě bavily, je to vlastně docela jednoduché. A mě těší, když vím, že uvnitř jsou samé dobré věci 🙂
Veronika Jeřichová
Veronika Jeřichová

Nauč se základ, který tě posune do role domácího pekaře

Začneme hezky z gruntu. Naučíme tě základy.  Každý stavební kámen je důležitý. I ten pro rohlíky nebo chleba. Na dobrých základech už můžeš stavět více receptů a experimentovat.

Začni s námi

vládnout těstu 

Jsi začátečník nebo zkušený pekařský matador?

Nikdy jsi nic neupekl? Rohlíky a chléb znáš jen z obchodu?

Nebo naopak pečeš a hledáš další inspiraci, trendy, recepty a možnosti sdílet a konzultovat?

Získej vychytávky a nové zkušenosti

S námi to nemusíš všechno procházet od začátku. Hledat mezi množstvím různých receptů, z kterých se ne všechny osvědčí. 

Xavier ti předá vychytávky, které nasbíral během své pekařské cesty. Jeho zkušenosti jsou k nezaplacení. Bude tu pro tebe a rád poradí během kurzu v uzavřené FB skupině spolužáků i později, až projdeš naším kurzem jako zářící pekařská hvězda.

Pekař Xavier tě naučí krok za krokem...

 

Vypečený domácí rohlík

Zdravý semínkový chleba 

Sladký loupák

Online kurz z pohodlí domova má své výhody

Je příjemné tvořit ve vlastní kuchyni, kde všechno znáš a můžeš testovat vlastní troubu. Není asi žádným překvapením, že každá trouba peče jinak.

Doporučujeme tvořit vlastním tempem.

Máš možnost se vracet k čemu chceš a kolikrát chceš.

Máš naši podporu, radu a pozitivní motivaci.

Kurz je rozdělený do menších bloků, takže žádný stres. Má to být zábava a radost. Tady nejsi u zkoušky.

Vše vede profesionál

Můžeme s tebou sdílet spoustu bonusů kdykoli během kurzu i po jeho skončení.

Online kurz, který ti ukáže, jak na to a bude to stát za TO! A kolik to bude stát?

Týdenní program

Každý den ti přijde email s novým obsahem. Každý den ti naservírujeme část kurzu. Bez zbytečných časových stresů. Každý svým tempem.

Základy

Co by měl vědět každý na začátku, než se do toho pustí?

Postupy a recepty

Dostaneš od nás všechny recepty s postupy, jak na to.

Videa a fotonávody

Potřebuješ to vidět? My taky. Proto tu jsou naše videa a fotonávody.

Profesionál

Bude tě učit profesionál. Poradí ti, kdyby ses dostal do slepé uličky, a pochválí tě za tvou práci.

Uzavřená skupina

Jsme jedna parta, jsme v tom společně. Pojďme sdílet radost z pečení.

Kolik takový kurz stojí?

Kurz s osobní účastí stojí 1650 kč.

Ty získáš celý online kurz s profi poradnou za 870 Kč.

V ceně jsou tři recepty, tři postupy, videa, zajímavosti a tipy profíka. A taky online poradna v podobě FB skupiny. 

Taky máš rád dárky? My tedy ano. Tak nás napadlo, že by se ti mohla hodit doma ještě jedna vychytávka. A tak ti ke kurzu chceme dát super přídavek.

+ Dárek

A protože máme rádi překvapení, dárek ti předáme jako překvápko v kurzu.

Ani Císařův pekař by se za naše rohlíčky nestyděl.  Jsou totiž obzvláště vypečené.