Italský meringue

Sněhová hmota jako základ do mnoha lahodných dezertů

Taky tě někdy bílky potrápí?

Jsou moc tekuté nebo přešlehané?

Tvůj dezert pak nedrží podle tvých představ?

Zajímá tě, jak je to s množstvím cukru?

sněhová hmota - pusinka - italský meringue - sníh - meringue italienne

Základní cukrářská technika, kterou tě naučíme v online lekci zdarma!

 Zazáříš ty i tvé dezerty!

Italský meringue,

pevný a připravený do dalších kreací

  • Jak na základní cukrářskou techniku: italský meringue?
  • Jak připravit pevné bílky, které použiješ do dezertů, krémů a nebo jako ozdobu?
  • Jaké jsou správné poměry ingrediencí?
  • Profesionální cukrář Xavier tě provede videolekcí, postupem a receptem.
  • Do lekce vstoupíš ihned po přihlášení a zůstává ti už napořád.
  • Stačí vyplnit e-mail. Vše ti na něj ihned přijde a ty se do toho můžeš pustit.

CUKRÁŘSKÁ LEKCE ZDARMA

Pokročilost v pečení
Stisknutím tlačítka "souhlasím ...", souhlasíte s tím, že vám pošleme na vložený email zdarma materiál jako odběrateli našich emailů se zajímavým obsahem z oblasti cukrařiny a pekařiny. Na emaily se můžete těšit zpravidla 2x měsíčně a pokud narazím na zajímavou tvorbu někoho dalšího, rád dám i o jeho práci vědět. Pokud už nebudete chtít e-maily dále dostávat, kdykoliv můžete tento souhlas odvolat prostřednictvím odhlašovacího odkazu v každé zprávě. Vaše údaje bude spravovat má firma sweetflow.cz podle těchto zásad zpracování a ochrany osobních údajů.
Miluju vaše lekce. Vždy mě posunou dál. Děkuji za vše, co děláte.
Helena K.
Váš projekt Sweet Flow mi byl seslán z nebes. Přesně, co jsem ve své kuchyni potřebovala. Děkuji vám
Monika Straková
Konečně jsem se naučila, jak udělat pevné bílky. Moc děkuji.
Žaneta Nová

Xavier,                                        tvůj průvodce cukrařinou

 

Profesionální cukrář a vyhledávaný specialista na Croissanty. Studoval cukrařinu ve Francii, ovládá tedy techniky, na kterých můžeš stavět i ty. Peče s francouzskými základy, zkušenostmi ze světa a slabostí pro českou cukrařinu.

Hlavně ale peče rád a srdcem.

 Více o Xavierovi

CUKRÁŘSKÁ LEKCE ZDARMA

Pokročilost v pečení
Stisknutím tlačítka "souhlasím ...", souhlasíte s tím, že vám pošleme na vložený email zdarma materiál jako odběrateli našich emailů se zajímavým obsahem z oblasti cukrařiny a pekařiny. Na emaily se můžete těšit zpravidla 2x měsíčně a pokud narazím na zajímavou tvorbu někoho dalšího, rád dám i o jeho práci vědět. Pokud už nebudete chtít e-maily dále dostávat, kdykoliv můžete tento souhlas odvolat prostřednictvím odhlašovacího odkazu v každé zprávě. Vaše údaje bude spravovat má firma sweetflow.cz podle těchto zásad zpracování a ochrany osobních údajů.

Přidej se mezi nás