Jak na pošírovanou hrušku

7.6. 2023Michaela2614x0

Existuje několik různých typů přípravy pošírovaných hrušek, které se liší v použitých přísadách a způsobu přípravy. Teď si ukážeme několik nejpopulárnějších způsobů pošírování.

pošírovaná hruška

1. Pošírované hrušky ve víně: Tento tradiční recept zahrnuje pošírování hrušek ve sladkém červeném nebo bílém víně. Hrušky se nejprve oloupou, odstraní se jádřince a poté se vaří ve víně spolu s cukrem a kořením, jako je skořice nebo hřebíček.

2. Pošírované hrušky v kořeněném sirupu: Tento typ pošírovaných hrušek se vaří v aromatickém sirupu, který obsahuje cukr, vodu a různé koření, jako je vanilka, skořice, zázvor nebo hřebíček. Hrušky se nejprve oloupou a jádřince se vyjmou. Poté se vaří v sirupu, dokud nezměknou a dobře nasají příchutě koření.

3. Pošírované hrušky v čokoládě: Tento sladký a lahodný způsob pošírování hrušek spojuje hrušky s lahodnou čokoládou. Hrušky se nejprve oloupou a jádřince se vyjmou. Následně se vaří ve směsi vody, cukru a kakaa, dokud nezměknou. Po uvaření se hrušky namáčejí do rozpuštěné temné čokolády, což jim dodává luxusní a chutný povlak.

4. Pošírované hrušky v džemu nebo sirupu: Tento typ pošírovaných hrušek se vaří ve sladkém džemu nebo sirupu. Hrušky se nejprve oloupou, odstraní se jádřince a poté se vaří ve vodě s džemem nebo sirupem, dokud nezměknou a nenasají sladkou příchuť.

5. Pošírované hrušky s medem a ořechy: Tento recept kombinuje pošírované hrušky s medem a ořechy, což vytváří bohatou a sladkou chuťovou kombinaci. Hrušky se nejprve oloupou, odstraní se jádřince a poté se vaří ve vodě s medem a ořechy, dokud nezměknou.

A teď k receptu, kde tuto techniku využiješ!  Choux cylindr s pošírovanou hruškou.

Choux cylindr s pošírovanou hruškou

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.