Pomerančovo-mandlový dort

moderní cukrařina - poctivé základy - zdobení

HLEDÁŠ INSPIRACI PRO TVŮJ PŘÍŠTÍ FANTASTICKÝ DORT?

Chceš ostatní překvapit opravdu úžasným dortem!

Hledáš ověřené recepty a instrukce krok za krokem, se kterými vše zvládneš napoprvé!

Pečení tě baví a chceš se posunout dál v technikách i zdobení!

Přemýšlíš, jaký dort vytvořit, aby nadchl, chutnal a líbil se...

Baví tě si u pečení zkoušet nové techniky...

A ta hra chutí, textur a dekorací dortu...

Nauč se nové kousky a získej materiál i inspiraci na další skvosty,

které budou pocházet z tvé kuchyně!

V online kurzu tě čeká:

  • Pomerančový dort s mandlemi - pomeranče, mandle a čokoláda v každé vrstvě trochu jinak
  • Moderní zdobení a nové techniky
  • Vytvoření jedinečné kombinace chutí a struktur

Co se v online kurzu naučíš a budeš poté ovládat?

  • Jak vytvořit zajímavý křupavý korpus
  • Jak sestavit efektivně dort
  • Jak na vytvořit lehounké krémy na poctivých základech
  • Jak pracovat s čokoládou
  • Jak na různé teploty
  • Jak na lehké mousse
  • Jak vyrobit dort v moderním podání a s krásnými ozdobami
  • jak vytvářet mirror glaze (zrcadlovou polevu)

Už pečeme spolu!

Našimi cukrářskými a pekařskými kurzy a lekcemi již prošlo více než 60 tisíc nadšenců!

Stanka Slosiarová
Musím vám moc poděkovat nejen za kurzy, ale i za váš úžasný přístup. Díky vám jsem se hodně naučila a hlavně mě to moc baví.
Monika L.
Som šťastná že som natrafila na vašu stránku. Ďakujem, že to robíte tak skvelo.
Marcela K.
Krásný den, chci vám poděkovat za skvělé kurzy. Už mám od vás všechny. Jsou poučné, přehledné a videa mě dobře vedou. Hodně jsem se posunula a vyhlížím od vás další kurzy:) Ještě jednou děkuji. Ať se vám daří
Lenka Slezáková

Tento online kurz je pro tebe, pokud...

  • chceš získat oveřené recepty na dort v odlehčeném podání.
  • hledáš inspiraci na bezlepkové tvoření.
  • toužíš naservírovat nejvyšší kvalitu pro své okolí.
  • se chceš naučit další techniky cukrařiny, které použiješ dál.
  • tě baví se posouvat dál ve tvém tvoření a v cukrařině.

Jak to celé funguje?

Po přihlášení do kurzu ti přijdou přístupy do členské sekce.

V členské sekci tě čeká celý kurz s materiály podle kterého tvoříš kdykoliv a kdekoliv.

V kurzu najdeš:

  • Praktické informace z cukrařiny
  • Důležité cukrářské techniky k úspěšnému zvládnutí dezertů
  • Videa, která si můžeš opakovaně pouštět a zdokonalovat se
  • Podrobné recepty
  • PDF materiály k vytištění

Cukrář Xavier je tu také připraven na tvé dotazy.

Co vše je součástí online kurzu?

Videa

Tvorba dortů krok za krokem ve videích se zaměřením na postup. Videa s titulky si můžeš pouštět opakovaně kdykoliv a kdekoliv.

Fotky

Veškeré postupy jsou také na fotkách.

Informace a zajímavosti

o surovinách, technikách, postupech, historii. Vzdělávání v cukrařině bereme zodpovědně:)

Recepty v pdf

k vytisknutí do kuchařky nebo na lednici

Tipy na suroviny a pomůcky

Praktická doporučení cukrářských pomůcek a kvalitních surovin.

A to ještě není vše!

Kolik online kurz stojí?

Online kurz je nyní za nejnižších 690 Kč.

V online kurzu získáš:

  • videa
  • podrobné recepty i v pdf
  • odbornou terminologii a teorii
  • profi poradnu
  • Vše tvoříš z pohodlí tvé kuchyně!

Online kurz začne u tebe v kuchyni ihned po přihlášení.

Postupuješ vlastním tempem a přístup k němu máš na 6 měsíců

Online kurzy pečení

... z pohodlí tvé kuchyně. Pomohou ti zvládnout i ty největší cukrářské výzvy!

Daruj online kurz i jako dárek.

OSTRUŽINOVÝ DORT

Dort, co má sex-appeal!
millefeuille

MILLEFEUILLE

Tisíce lístků a umění cukrařiny
Eclair

MASTERCLASS: CHOUX

Odpalované těsto
kváskový chléb Šumava

PRVNÍ KVÁSKOVÝ CHLEBA

Začni péct jednoduše

MOJE MAKRONKY

13 druhů a náplní, videa, tipy
Mini pavlova

DORT PAVLOVA

Lehká, ale vydrží?
Opera dort

OPERA DORT

Vrchol francouzské cukrařiny
Tartaletka

TAJEMSTVÍ TARTALETEK

Fantazie a kreace
Bûche de Noël -Vánoční poleno

Bûche de Noël

Vánoční poleno
mousse cake

LEHKÉ DORTY

Odlehčené, bezlepkové, snové
Sacher dort

SACHER DORT

Dost bylo suchých Sacherů!
kváskový chleba

PRŮVODCE KVÁSKOVÝM PEČENÍM

Kvásek je životní styl
Cukroví linecké

IKONICKÉ DRUHY CUKROVÍ

České i francouzské. Od cukráře i praprababiček.
Croissanty

LAMINOVÁNÍ A CROISSANTY

Pečivo, Viennoiserie
kremrole

ČESKÉ KREMROLE

Základy listového těsta a jak na 2 druhy kremrolí

LASKONKY

Tradiční české i hravé moderní

SWEET TAPAS

Minidezerty
Millefuille

KŘEHKÉ LISTOVÉ TĚSTO

Technika, postup, recepty
zástěra Sweetflow

ONLINE KURZ V DÁRKOVÉM BALÍČKU

Dárkový poukaz na online kurz a stylová zástěra v dárkové krabičce.
V kuchyni ve škole

V KUCHYNI PO ŠKOLE

Vzdělávací aktivity pro děti do kuchyně