3 ikonické druhy cukroví

Techniky, metody, tipy, recepty a předvánoční pohoda. Vše pohromadě!

Naše staletími ověřené recepty na cukroví ve videu krok za krokem

V jedinečném online kurzu Cukroví se naučíš

  • naše nejoblíbenější Vánoční cukroví
  • tradiční české i francouzské
  • recepty od praprababičky
  • historické  a ověřené recepty
  • francouzské a české techniky
  • vykrajování
  • pečení
  • krémy
  • stříkání
  • zdobení
  • uchovávání
  • organizaci v kuchyni

Tortoletky

Čokoládové kroužky

Starofrancouzské Makronky

Co na tebe čeká a co v online kurzu cukroví získáš?

  • několik videolekcí
  • 3 tradiční recepty a postupy
  • materiály k vytisknutí
  • nákupní seznamy
  • přístup navždy
  • podporu cukráře Xaviera
  • zajímavosti o cukroví
  • tradiční know - how našich babiček:-)

Pečeme spolu...

Úžasný kurz! Moc a moc děkuji. Cukroví je moc dobré!
Žanet Kosourová
Moc děkuji za lekci. u nás nadšení veliké! Ty chutě jsou poctivé a dokonalé.
Alena
Díky týme za tenhle zážitek! Rodina byla úplně paf, že jsem se konečně pustila do Makronek. Už jsem o nich mluvila dlouho! Mám takovou radost, že se mi s vámi vše podařilo!
Markéta
Hurá, mám radost, konečně jsem našla ideální dárek pro mou švagrovou. Ráda peče a cukroví se u nás dělá celý rok na oslavy. Děkuji za dárkový poukaz!
Jindřiška

Tvůj online kurz Ikonického cukroví s videi začíná ihned po přihlášení a zůstává ti navždy.

DNES můžeš kurz získat jen za 369 Kč.

Cenu kurzu jsme pro vás přichystali tak, aby vaše vánoční pečení mohlo získat nový náboj a inspiraci i za příznivou cenu.

+ BONUS jako dárek od nás

Záleží nám na vzdělávání. Připravujeme pro vás to nejlepší z poctivé cukrařiny na jednom místě přímo k vám do kuchyně.

S přihlášením do této lekce získáš ucelený přístup k dalším 7 LEKCÍM ZDARMA a to HNED po přihlášení.

Využiješ je i na tvoji další tvorbu v kuchyni.

Xavier,                                        tvůj průvodce cukrařinou

 

Táta tří dětí, vyhledávaný specialista na Croissanty a profi cukrář, který peče s francouzskými základy, zkušenostmi ze světa a slabostí pro českou cukrařinu.

Hlavně ale peče rád a srdcem.

 Více o Xavierovi