3 ikonické druhy cukroví

Techniky, metody, tipy, recepty a předvánoční pohoda. Vše pohromadě!

Naše staletími ověřené recepty na cukroví ve videu krok za krokem

V jedinečném online kurzu Cukroví se naučíš

  • naše nejoblíbenější Vánoční cukroví
  • tradiční české i francouzské
  • recepty od praprababičky
  • historické a ověřené recepty
  • francouzské a české techniky
  • vykrajování
  • pečení
  • krémy
  • stříkání
  • zdobení
  • uchovávání
  • organizaci v kuchyni

Tortoletky

Čokoládové kroužky

Starofrancouzské Makronky

Co na tebe čeká a co v online kurzu cukroví získáš?

  • několik videolekcí
  • 3 tradiční recepty a postupy
  • materiály k vytisknutí
  • nákupní seznamy
  • přístup navždy
  • podporu cukráře Xaviera
  • zajímavosti o cukroví
  • tradiční know - how našich babiček:-)

Videa

Tvorba cukroví krok za krokem ve videích se zaměřením na postup. Videa s titulky si můžeš pouštět opakovaně kdykoliv a kdekoliv.

Fotky

Veškeré postupy jsou také na fotkách.

Informace a zajímavosti

o surovinách, technikách, postupech, historii. Vzdělávání v cukrařině bereme zodpovědně:)

Recepty v pdf

k vytisknutí do kuchařky nebo na lednici

Tipy na suroviny a pomůcky

Praktická doporučení cukrářských pomůcek a kvaltních surovin.

Pečeme spolu...

Úžasný kurz! Moc a moc děkuji. Cukroví je moc dobré!
Žanet Kosourová
Moc děkuji za lekci. u nás nadšení veliké! Ty chutě jsou poctivé a dokonalé.
Alena
Díky týme za tenhle zážitek! Rodina byla úplně paf, že jsem se konečně pustila do Makronek. Už jsem o nich mluvila dlouho! Mám takovou radost, že se mi s vámi vše podařilo!
Markéta
Hurá, mám radost, konečně jsem našla ideální dárek pro mou švagrovou. Ráda peče a cukroví se u nás dělá celý rok na oslavy. Děkuji za dárkový poukaz!
Jindřiška

Tvůj online kurz ikonického cukroví s videi začíná ihned po přihlášení a zůstává ti navždy

Běžně kurz na živo stojí 2500 Kč

DNES můžeš online kurz získat za akční cenu 369 Kč.

Cenu kurzu jsme pro vás přichystali tak, aby vaše vánoční pečení mohlo získat nový náboj a inspiraci i za příznivou cenu.

A to ještě není vše!

Ke kurzu získáš tyto bonusy navíc!

+ BONUS  #1

Záleží nám na vzdělávání v kuchyni. Připravujeme pro vás online kurzy pečení, to nejlepší z poctivé cukrařiny na jednom místě.

S přihlášením do online kurzu získáš ucelený přístup k dalším 7 ONLINE LEKCÍM.

Žloutkový krém - Vláčné korpusy - Lehké krémy - Mandová náplň -

Francouzská bageta - Italský meringue - Zaklady kváskového pečení

+ BONUS  #2

Certifikát s tvým jménem o absolvování kurzu.

+ BONUS  #3

Sleva na celý nákup na pastry.cz

+ BONUS  #4

Sleva na celý nákup Diana - svět oříšků.

+ BONUS  #5

Sleva na celý nákup zdravé soli u Natural Mallorca.

+ BONUS  #6

Podpora cukráře po telefonu.

Napadá tě nějaká otázka?

Na co se často ptáte...

Jak se přihlásím na online kurz?

Hned po vyplnění konkrétního objednávkového formuláře na online kurz ti do e-mailu přijde zálohová faktura. Kurz zaplatíš vybraným způsobem. Jakmile je objednávka uhrazena, automaticky ti přijdou přístupy do člensé sekce, kde najdeš svůj kurz i další bonusy.
Do kurzu tak máš trvalý přistup. Kdykoliv. Odkudkoliv.

Můžu si videa přehrávat?

Ano, jsou ti k dispozici napořád. Stejně jako materiály k vytištění.

Co potřebuji mít, abych si videa mohl(a) pustit?

Počítač, tablet nebo mobil. Jednoduše internet.

Jak dlouho budu mít přístup k videím?

Navždy. Tvoříš, kdy chceš a kolikrát chceš.

Je kurz pro mne?

Ano, kurz zvládne jak začátečník, tak s přijde na své pokročilý nebo profík.

Můžu se na vás obrátit, když si nebudu vědět rady?

Cukrář Xavier i tým Sweet Flow je ti k dispozici na e-mailu, na Facebooku, na Instagramu a také na telefonu.

Je možnost získat certifikát?

Ano. Pošlete nám fotku ze své tvorby a certifikát ti vystavíme na tvé jméno.

Chceš se na cokoliv dalšího zeptat? Podívej se na nejčastější dotazy tady.

Nebo nám napiš na my@sweetflow.cz.

Michaela, Xavier a Martina, tým Sweet Flow

Těšíme se i na tvé rolády a radost z tvoření:)

Xavier,                                        tvůj průvodce cukrařinou

 

Táta tří dětí, vyhledávaný specialista na Croissanty a profi cukrář, který peče s francouzskými základy, zkušenostmi ze světa a slabostí pro českou cukrařinu.

Hlavně ale peče rád a srdcem.

 Více o Xavierovi