Pavlova dort

Lehká, rychlá na přípravu, ale vydrží?

 

Pavlova recept v různých podobách a pro různé příležitosti.

Získej cukrářské rady, nové recepty a videopostupy,

díky kterým zazáříš ty i Pavlova.

Láká tě zvládnout lehounký dezert se zajímavými obměnami?

Ptáš se, jak vytvořit Pavlova dort, aby vydržel déle křupavý?

Chceš se dozvědět rady a tipy od cukráře, které jen tak běžně nenajdeš?

Díky podrobnému vedení cukráře zvládneš zajímavé kreace i ty! 

Pavlova je jeden z nejoblíbenějších dezertů na světě.

Pavlovu tvoříte rádi.

Proto nám píšete o rady, jak Pavlovu zvládnout opravdu dokonale

a jak vychytat mouchy. Často se nás ptáte:

 

Jak zjistit, že je meringue (sníh) jak má být?

Jak upéct Pavlovu, aby nezvlhla tak rychle?

Jak vytvořit ten marshmallow efekt uvnitř?

Máte nějaké fígle na trvanlivost?

Jak na krémy a zdobení?

Vytvořili jsme pro vás návod s videi, recepty a tipy.

Díky online kurzu Pavlova získáš:

 

  • Vyladěné recepty a postupy na různé varianty Pavlova 
  • Videa - jak na Pavlova dort krok za krokem
  • Tipy a recepty jak na odlehčené krémy
  • Techniky cukrařiny, které použiješ i na další kreace.
  • PDF k vytisknutí
  • Zjistíš zajímavé vychytávky, které se běžně nikde nedozvíš.
  • Ucelený materiál, který je ti kdykoli k dispozici.

Pavlova tě v kurzu pečení čeká ve všech verzích, které potřebuješ:

  • Narozeninový dort ve tvaru kruhu
  • Miniporce Pavlova
  • Dort ke kávě

Co všechno se v online kurzu naučíš a budeš poté ovládat?

  • Vytvoříš ty nejlepší verze Pavlova v různých variantách.
  • Naučíš se, jak vytvořit odlehčené krémy a náplně.
  • Zjistíš, jak upéct Pavlova tak, aby zůstala křupavá co nejdéle.
  • Naučíš se marshmallow efekt.
  • Budeš umět triky a fígle jako profesionální cukrář.

Už pečeme spolu!

Našimi cukrářskými a pekařskými kurzy a lekcemi již prošlo více než 36 000 nadšenců!

Jak to celé funguje?

Po přihlášení do online kurzu ti přijdou na e-mail přístupy do členské sekce.

V členské sekci tě čeká celý kurz. Přehledně, s materiály, podle kterých tvoříš kdykoliv a kdekoliv. Kurzy nejsou časově omezené. Zůstávají ti!

Napadá tě jakýkoliv dotaz? Tady najdeš nejčastější otázky a odpovědi ke kurzům.

Co vše je součástí online kurzu Pavlova?

Videa

Tvorba Opera dortu krok za krokem ve videích se zaměřením na postup. Videa s titulky si můžeš pouštět opakovaně kdykoliv a kdekoliv.

Fotky

Veškeré postupy jsou také na fotkách.

Informace a zajímavosti

o surovinách, technikách, postupech, historii. Vzdělávání v cukrařině bereme zodpovědně:)

Recepty v pdf

k vytisknutí do kuchařky nebo na lednici

Tipy na suroviny a pomůcky

Praktická doporučení cukrářských pomůcek a kvalitních surovin.

A to ještě není vše!

Ke kurzu získáš tyto bonusy navíc!

+ BONUS  #1

Záleží nám na vzdělávání v kuchyni. 

S přihlášením do online kurzu tak získáš ucelený přístup k dalším 7 ONLINE LEKCÍM.

Žloutkový krém - Vláčné korpusy - Lehké krémy - Mandová náplň -

Francouzská bageta - Italský meringue - Zaklady kváskového pečení

+ BONUS  #2

Certifikát s tvým jménem po absolvování kurzu.

poukaz

+ BONUS  #3

Sleva na celý nákup na pastry.cz

+ BONUS  #4

Sleva na celý nákup Diana - svět oříšků.

+ BONUS  #5

Podpora cukráře po telefonu.

Kolik takový online kurz stojí?

Fyzický kurz cukrařiny, kde se naučíš jak přesně na dort Pavlova, stojí 3190 Kč.

Nyní máš možnost získat online kurz za nejnižší cenu 

jen za 890 Kč.

Online kurz začne u tebe v kuchyni ihned po přihlášení.

Postupuješ vlastním tempem s naší podporou a přístup k němu máš kdykoli.

Michaela, Xavier a Martina, tým Sweet Flow

Těšíme se i na tvé dorty a radost z tvoření:)

Online kurzy pečení

... z pohodlí tvé kuchyně. Pomohou ti zvládnout i ty největší cukrářské výzvy!

Daruj online kurz i jako dárek.

OSTRUŽINOVÝ DORT

Dort, co má sex-appeal!
millefeuille

MILLEFEUILLE

Tisíce lístků a umění cukrařiny
Eclair

MASTERCLASS: CHOUX

Odpalované těsto
kváskový chléb Šumava

PRVNÍ KVÁSKOVÝ CHLEBA

Začni péct jednoduše

MOJE MAKRONKY

13 druhů a náplní, videa, tipy
Mini pavlova

DORT PAVLOVA

Lehká, ale vydrží?
Opera dort

OPERA DORT

Vrchol francouzské cukrařiny
Tartaletka

TAJEMSTVÍ TARTALETEK

Fantazie a kreace
Bûche de Noël -Vánoční poleno

Bûche de Noël

Vánoční poleno
mousse cake

LEHKÉ DORTY

Odlehčené, bezlepkové, snové
Sacher dort

SACHER DORT

Dost bylo suchých Sacherů!
kváskový chleba

PRŮVODCE KVÁSKOVÝM PEČENÍM

Kvásek je životní styl
Cukroví linecké

IKONICKÉ DRUHY CUKROVÍ

České i francouzské. Od cukráře i praprababiček.
Croissanty

LAMINOVÁNÍ A CROISSANTY

Pečivo, Viennoiserie
kremrole

ČESKÉ KREMROLE

Základy listového těsta a jak na 2 druhy kremrolí

LASKONKY

Tradiční české i hravé moderní

SWEET TAPAS

Minidezerty
Millefuille

KŘEHKÉ LISTOVÉ TĚSTO

Technika, postup, recepty
zástěra Sweetflow

ONLINE KURZ V DÁRKOVÉM BALÍČKU

Dárkový poukaz na online kurz a stylová zástěra v dárkové krabičce.
V kuchyni ve škole

V KUCHYNI PO ŠKOLE

Vzdělávací aktivity pro děti do kuchyně