Laskonky

Francie má Makronky, my máme Laskonky!

Laskonky zažívají revoluci: různé tvary, náplně a zdobení.

Jsou bezlepkové.

Konkurují Makronkám, ale jsou naše. České:)

Laskonky

Pokukuješ po tradičních křehkých Laskonkách?

Chceš se je naučit péct? Nejen ty tradiční, ale i moderní kombinace?

Někomu z tvého okolí by udělaly radost?

Co kdybys lehounkým Laskonkám dal více hravých podob?

Zveme tě na inspirující laskonkovou jízdu plnou různých chutí,

tvarů a přírodních barev.

Vyslyšeli jsme vaše přání a sny se Laskonky naučit.

Laskonky milujeme v tradičním i moderním pojetí.

Máme je rádi kvalitní!

Nepřeslazené!

A s nápadem:)

Naučíme tě je v online kurzu Laskonek!

Naučíme tě různé náplně, které využiješ i do Makronek, Tartaletek, dortů a dalších cukrářských kreací.

V online kurzu Laskonek získáš:

 

  • Vyladěné recepty a postupy od cukráře na tradiční Laskonky i moderní kreace
  • Více než 9 druhů krémů
  • Techniky cukrařiny, které použiješ i na další tvoření
  • 20 videí - jak na Laskonky a náplně
  • Recepty k vytisknutí
  • Inspiraci z molekulární kuchyně
  • Zjistíš zajímavé vychytávky profesionálního cukráře, které se běžně nikde nedozvíš
  • Ucelený materiál, který je ti k dispozici už napořád

 

Xavier,

tvůj průvodce

cukrařinou

V cukrařině se pohybuji už přes 20 let a té české cukrařině jsem podlehl před více než 13 lety. Laskonky mi vždycky připadaly krásné!

Ta tradiční souhra korpusu a náplně mi přišla skvělá. Jako cukrář jsem ale rád ubíral přebytečný cukr, který někdy Laskonce ubíral  na půvabu chuti.

Rád jsem naslouchal zajímavým diskuzím cukrářů a nadšenců, co vlastně vzniklo dřív: Laskonka nebo Makronka?

A protože Makronky jsou úžasně hravé, napadla mě myšlenka povznést i české Laskonky.

Jsem moc rád, že jsi tady! Mohu tě tímto pozvat k tomu nejlepšímu, co jsem se naučil ve francouzské škole a v podnicích ve Francii, ve Španělsku, ve Velké Británii, na Novém Zélandu a v Čechách.

Společně tak můžeme Laskonky povznést a nabídnout všem nekonečnou škálu chutí.

Těším se na společné pečení!

Na Laskonky si brousíš zuby už dlouho.

Máš chuť je vyzkoušet a naučit se,

jak Laskonky tvoří cukráři.

My jsme jim vdechli nový hravý život:)

Taky se ti stane, že některé recepty z internetu prostě nefungují?

Hledáš ověřenou kvalitu v praxi a všechny materiály pohromadě?

Nechceš strávit hodiny hledáním a dlouhé dny zkoušením?

Ten proces je zdlouhavý, zvlášť když potřebuješ "tutovku" hned!

Pokud cítíš, že nadešel čas to udělat jinak,

jsi tu správně!

Cukrář Xavier tě provede poctivou přípravou tradičních i moderních Laskonek

a cukrářskými technikami,

které ti v tvém repertoáru pečení dezertů už zůstanou napořád.

Laskonkami, krémy a zdobením zazáříš na příští oslavě, u kávy s kamarádkami a na návštěvě maminky.

Online kurz Laskonek ti zůstane už napořád. Najdeš v něm:

  • 20 Videí
  • Recepty (i v pdf k vytištění do kuchařky)
  • Postupy a techniky krok za krokem
  • Tipy a triky, které použiješ i u dalšího tvoření
  • Podporu cukráře i na telefonu

Laskonkám se přezdívá české Makronky.

Které vznikly dřív?

Tak o tom se vede krásná cukrářská debata:)

Jedno mají společné.

Tradiční Laskonky obsahují také mandle jako Makronky.

V kurzu tě čekají tradiční i hravé Laskonky:

  • Tradiční staročeská Laskonka s mandlemi a griliášem
  • Kokosová Laskonka s kávovou náplní
  • Barevné náplně bez barviv: černý rybíz, čokoláda s mandarinkou, Matcha, Lichi, Ruby čokoláda s růží
  • Tropická Laskonka se zdobením s prvky molekulární kuchyně
  • Laskonka s černým kokosem

Možná máš jasnou představu, jak by měly Laskonky vypadat:

Měly by chutnat jako ty, které znáš z dětství.

Měly by být křehké a rozpadat se na jazyku jako sníh.

Neměly by být přeslazené.

A náplň? Tradiční nebo i neokoukaná?

A různé tvary, které by se hodily na různé příležitosti.

Chceš, aby si všichni pamatovali právě tvoje Laskonky!

I my takové kreace a kombinace milujeme.

A také chceme předávát to nejlepší z české i světové cukrařiny.

Chceme společně tvořit a posouvat českou cukrařinu do nejlepšího světla.

Co se v online kurzu Laskonek naučíš a budeš poté ovládat?

  • Vytvoříš několik tvarů Laskonek.
  • Připravíš si nejrůznější náplně.
  • Zvládneš cukrářské techniky pro dosažení nejlepšího výsledku.
  • Naučíš se různé fígle.
  • Nahlédneš do molekulární kuchyně.
  • Budeš umět pracovat s teplotami.
  • Dokážeš vytvářet různé chuťové kreace.

Už pečeme spolu!

Našimi cukrářskými a pekařskými kurzy a lekcemi již prošlo více než 19 000 nadšenců!

Sweet Flow kurzy můžu jen doporučit. Skvěle se podle nich tvoří a učím se dál. Jsou to moc milí lidé a neustále mě překvapují různými recepty a dárečky zdarma.
Milena Opočenská
Věra Vernerová
Krásný den, chci vám poděkovat za skvělé kurzy. Už mám od vás všechny. Jsou poučné, přehledné a videa mě dobře vedou. Hodně jsem se posunula a vyhlížím od vás další kurzy:) Ještě jednou děkuji. Ať se vám daří
Lenka Slezáková
Musím vám moc poděkovat nejen za kurzy, ale i za váš úžasný přístup. Díky vám jsem se hodně naučila a hlavně mě to moc baví.
Monika L.
Som šťastná že som natrafila na vašu stránku. Ďakujem, že to robíte tak skvelo.
Marcela K.
Jana Zichová

Jak to celé funguje?

Ihned po přihlášení do online kurzu ti přijdou na e-mail přístupy do členské sekce.

V členské sekci tě čeká celý kurz přehledně. Díky obsahu kurzu a všem materiálům tvoříš kdykoliv a kdekoliv. Vše ti zůstává napořád!

Chceš se na cokoliv zeptat? Podívej se na nejčastější dotazy tady.

Napiš nám na my@sweetflow.cz.

Kolik takový online kurz stojí?

Fyzický kurz cukrařiny, kde se naučíš různé Laskonky a náplně stojí 1990 Kč.

Online kurz pečení Laskonek ti je kdykoliv k dispozici

jen za 890

Více než 10 různých náplní, korpusů, zdobení a tipů. Vše podle přesných receptů a 20 videí.

A to není vše!

BONUS 1

A protože ve Sweet Flow milujeme vzdělávání a také rádi děláme radost druhým...

máme pro tebe BONUS ke kurzu jako dárek.

S tímto expertním kurzem získáš také 7 dalších cukrářských lekcí.

Vše budeš mít připraveno ve tvé členské sekci, naší cukrářské škole.

BONUS 2

Uvnitř kurzu je také SLEVA na nákupy cukrářských potřeb, materiálu a ingrediencí od našich partnerů.

BONUS 3

Certifikát o účasti s tvým jménem.

Postupuješ vlastním tempem. S naší podporou. Přístup ke kurzu máš už navždy.

Michaela, Xavier a Martina, tým Sweet Flow

Těšíme se i na tvé Laskonky a radost z tvoření:)

Pečeme spolu

ODPALOVANÉ TĚSTO

Cukrářské fígle a spousta receptů

SACHER DORT

Sucharům odzvonilo!
mousse cake

LEHKÉ DORTY

Odlehčené, bezlepkové, snové

JAHODOVÉ DEZERTY

Lehkost i preciznost cukrařiny

LAMINOVÁNÍ A CROISSANTY

Pečivo, Viennoiserie

SWEET TAPAS

Minidezerty

KŘEHKÉ LISTOVÉ TĚSTO

Technika, postup, recepty

NOSTALGICKÉ PEČIVO

Vše na voňavou snídani