Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.
Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.
Technické uložení nebo přístup je nezbytný pro legitimní účel ukládání preferencí, které nejsou požadovány odběratelem nebo uživatelem.
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely.
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní statistické účely. Bez předvolání, dobrovolného plnění ze strany vašeho Poskytovatele internetových služeb nebo dalších záznamů od třetí strany nelze informace, uložené nebo získané pouze pro tento účel, obvykle použít k vaší identifikaci.
Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.
Zdravím, tyhle makronky se vždy povedou, tedy vizuelně. Ať dělám, co dělám, po rozkrojení mám v nich vzduchové bubliny. Už jsem zkoušela všelijaké teploty, mluvím s nimi, 🙂 hýčkám je, zkoušela jsem sníh šlehat hodně i méně…nedovedu si to vysvětlit. Na první pohled jsou vždy krásné, ale jak docílit toho, aby měly uvnitř hmotu a né vzduch? Děkuji za odpověď Jitu
Jitu, ach to je tedy výzva s makronkami:)
První co nás napadá: děláš italský meringue? Ten je stabilnější.
Druhá věc: A jaké používáš nastavení na troubě? Program s větrákem nebo bez? Doporučujeme s větráním.
Třetí záležitost: Dobře nechat vysušit před pečením.
Moc držíme palce! Jestli je tak krásně hýčkáš, jak píšeš, úžasný výsledek se brzy dostaví:)
Martina ze Sweet Flow
Zdravím, tyhle makronky jsou vždy krásné, ale jen na pohled. Jsou duté. Vše dělám, jak píšete, jen při 10-12 minutách by byly syrové .Peču horní a dolní ohřev, bez ventilátoru. S ventilátorem by při téhle teplotě byly seškvařené. Kurzy už jsem nějaké koupila, videa shlédla. Tohle prostě nefunguje.
Zdravím všechny, v receptu na www stránkách a v receptu ke stažení jsou odlišné gramáže u těsta.. Je to jedno (poměrově to sedí) nebo je některý z receptů špatně? Děkuji
Zdravím, chci se zeptat co z krupicovim cukrem? Když sem pekla makronky a přidala barvivo byli krasne ale když se upekli tak nebyla krásná barva co dělám špatně. Děkuji
Hezký den, Jarko, s barvami je to hra. Je potřeba zkoušet různé druhy a množství. Můžete vyzkoušet i smíchat různé dohromady pro větší intenzitu. Držíme palace 🙂