Malinová náplň
Svaříš 400 g čerstvých nebo mražených malin s cukrem a citronovou šťávou. Směs se vyvaří a konzistencí připomíná marmeládu.
Makronky namaž a nech v chladu v uzavřené nádobě.
TIPY TIPY TIPY: Opakování matka moudrosti a u makronek platí dvojnásob. Proto doporučujeme pročíst naše rady, jak na makronky, ať máš proces usnadněn.
Zdravím, tyhle makronky se vždy povedou, tedy vizuelně. Ať dělám, co dělám, po rozkrojení mám v nich vzduchové bubliny. Už jsem zkoušela všelijaké teploty, mluvím s nimi, 🙂 hýčkám je, zkoušela jsem sníh šlehat hodně i méně…nedovedu si to vysvětlit. Na první pohled jsou vždy krásné, ale jak docílit toho, aby měly uvnitř hmotu a né vzduch? Děkuji za odpověď Jitu
Jitu, ach to je tedy výzva s makronkami:)
První co nás napadá: děláš italský meringue? Ten je stabilnější.
Druhá věc: A jaké používáš nastavení na troubě? Program s větrákem nebo bez? Doporučujeme s větráním.
Třetí záležitost: Dobře nechat vysušit před pečením.
Moc držíme palce! Jestli je tak krásně hýčkáš, jak píšeš, úžasný výsledek se brzy dostaví:)
Martina ze Sweet Flow
Zdravím, tyhle makronky jsou vždy krásné, ale jen na pohled. Jsou duté. Vše dělám, jak píšete, jen při 10-12 minutách by byly syrové .Peču horní a dolní ohřev, bez ventilátoru. S ventilátorem by při téhle teplotě byly seškvařené. Kurzy už jsem nějaké koupila, videa shlédla. Tohle prostě nefunguje.
Zdravím všechny, v receptu na www stránkách a v receptu ke stažení jsou odlišné gramáže u těsta.. Je to jedno (poměrově to sedí) nebo je některý z receptů špatně? Děkuji
Zdravím, chci se zeptat co z krupicovim cukrem? Když sem pekla makronky a přidala barvivo byli krasne ale když se upekli tak nebyla krásná barva co dělám špatně. Děkuji
Hezký den, Jarko, s barvami je to hra. Je potřeba zkoušet různé druhy a množství. Můžete vyzkoušet i smíchat různé dohromady pro větší intenzitu. Držíme palace 🙂