Laskonky

Francie má Makronky, my máme Laskonky!

Laskonky zažívají revoluci: různé tvary, náplně a zdobení.

Jsou bezlepkové.

Konkurují Makronkám, ale jsou naše. České:)

Laskonky

Pokukuješ po tradičních křehkých Laskonkách?

Láká tě si je zkusit upéct? Nejen ty tradiční, ale i moderní kombinace?

Někomu z tvého okolí by udělaly radost?

Co kdyby lehounké Laskonky byly tvojí doménou.

Zveme tě na inspirující laskonkovou jízdu plnou různých chutí,

tvarů a přírodních barev.

Vyslyšeli jsme vaše přání a sny Laskonky se naučit .

Laskonky milujeme v tradičním i moderním pojetí.

Máme je rádi kvalitní!

Nepřeslazené!

A s nápadem:)

Naučíme tě je v online kurzu Laskonek!

Naučíme tě různé náplně, které využiješ i do Makronek, Tartaletek, dortů a dalších cukrářských kreací.

V online kurzu Laskonek získáš:

 

  • Vyladěné recepty a postupy od cukráře na tradiční Laskonky i moderní kreace
  • Více než 9 druhů krémů
  • Techniky cukrařiny, které použiješ i na další tvoření
  • 20 videí - jak na Laskonky a náplně
  • Recepty k vytisknutí
  • Inspiraci z molekulární kuchyně
  • Zjistíš zajímavé vychytávky profesionálního cukráře, které se běžně nikde nedozvíš
  • Ucelený materiál, který je ti k dispozici už napořád

Na Laskonky si brousíš zuby už dlouho.

Máš chuť je vyzkoušet a naučit se,

jak Laskonky tvoří cukráři.

My jsme jim vdechli nový hravý život:)

Taky se ti stane, že některé recepty z internetu prostě nefungují?

Hledáš ověřenou kvalitu v praxi a všechny materiály pohromadě?

Nechceš strávit hodiny hledáním a dlouhé dny zkoušením?

Ten proces je zdlouhavý, zvlášť když potřebuješ "tutovku" hned!

Pokud cítíš, že nadešel čas to udělat jinak,

jsi tu správně!

Cukrář Xavier tě provede poctivou přípravou tradičních i moderních Laskonek

a cukrářskými technikami,

které ti v tvém repertoáru pečených dezertů už zůstanou napořád.

Laskonkami, krémy a zdobením zazáříš na příští oslavě, u kávy s kamarádkami a na návštěvě maminky.

Online kurz Laskonek ti zůstane už napořád. Najdeš v něm:

  • 20 videí
  • Recepty (i v pdf k vytištění do kuchařky)
  • Postupy a techniky krok za krokem
  • Tipy a triky, které použiješ i u dalšího tvoření

Laskonkám se přezdívá české Makronky.

Které vznikly dřív?

Tak o tom se vede obšírná cukrářská debata:)

Jedno mají společné.

Tradiční Laskonky obsahují také mandle jako Makronky.

V kurzu tě čekají tradiční i hravé Laskonky:

  • Tradiční staročeská Laskonka s mandlemi a griliášem
  • Kokosová Laskonka s kávovou náplní
  • Barevné náplně bez barviv: černý rybíz, čokoláda s mandarinkou, Matcha, Lichi, Ruby čokoláda s růží
  • Tropická Laskonka se zdobením s prvky molekulární kuchyně
  • Laskonka s černým kokosem

Možná máš jasnou představu, jak by měly Laskonky vypadat:

Měly by chutnat jako ty, které znáš z dětství.

Měly by být křehké a rozpadat se na jazyku jako sníh.

Neměly by být přeslazené.

A náplň? Tradiční nebo i neokoukaná?

A různé tvary, které by se hodily na různé příležitosti.

Chceš, aby si všichni pamatovali právě tvoje Laskonky!

I my takové kreace a kombinace milujeme.

A také chceme předávát to nejlepší z české i světové cukrařiny.

Chceme společně tvořit a posouvat českou cukrařinu do nejlepšího světla.

Co se v online kurzu Laskonek naučíš a budeš poté ovládat?

  • Vytvoříš několik tvarů Laskonek.
  • Připravíš si nejrůznější náplně.
  • Zvládneš cukrářské techniky pro dosažení nejlepšího výsledku.
  • Naučíš se různé fígle.
  • Nahlédneš do molekulární kuchyně.
  • Budeš umět pracovat s teplotami.
  • Dokážeš vytvářet různé chuťové kreace.

Už pečeme spolu!

Našimi cukrářskými a pekařskými kurzy a lekcemi již prošlo více než 19 000 nadšenců!

Sweet Flow kurzy můžu jen doporučit. Skvěle se podle nich tvoří a učím se dál. Jsou to moc milí lidé a neustále mě překvapují různými recepty a dárečky zdarma.
Milena Opočenská
Věra Vernerová
Krásný den, chci vám poděkovat za skvělé kurzy. Už mám od vás všechny. Jsou poučné, přehledné a videa mě dobře vedou. Hodně jsem se posunula a vyhlížím od vás další kurzy:) Ještě jednou děkuji. Ať se vám daří
Lenka Slezáková
Musím vám moc poděkovat nejen za kurzy, ale i za váš úžasný přístup. Díky vám jsem se hodně naučila a hlavně mě to moc baví.
Monika L.
Som šťastná že som natrafila na vašu stránku. Ďakujem, že to robíte tak skvelo.
Marcela K.
tartaletka
Jana Zichová

Jak to celé funguje?

Ihned po přihlášení do online kurzu ti přijdou na e-mail přístupy do členské sekce.

V členské sekci tě čeká celý kurz přehledně. Díky obsahu kurzu a všem materiálům tvoříš kdykoliv a kdekoliv. Vše ti zůstává napořád!

Chceš se na cokoliv zeptat? Podívej se na nejčastější dotazy tady.

Napiš nám na my@sweetflow.cz.

Kolik takový online kurz stojí?

Fyzický kurz cukrařiny, kde se naučíš různé Laskonky a náplně stojí 2950 Kč.

Online kurz pečení Laskonek ti je kdykoliv k dispozici

jen za 1590

Více než 10 různých náplní, korpusů, zdobení a tipů. Vše podle přesných receptů a 20 videí.

A to není vše!

BONUS 1

A protože ve Sweet Flow milujeme vzdělávání a také rádi děláme radost druhým...

máme pro tebe BONUS ke kurzu jako dárek.

S tímto expertním kurzem získáš také 7 dalších cukrářských lekcí.

Vše budeš mít připraveno ve tvé členské sekci, naší cukrářské škole.

BONUS 2

Uvnitř kurzu je také SLEVA na nákupy cukrářských potřeb, materiálu a ingrediencí od našich partnerů.

BONUS 3

Certifikát o účasti s tvým jménem.

Postupuješ vlastním tempem. S naší podporou. Přístup ke kurzu máš už navždy.

Těšíme se i na tvé Laskonky a radost z tvoření:)

Online kurzy pečení

... z pohodlí tvé kuchyně. Pomohou ti zvládnout i ty největší cukrářské výzvy!

Daruj online kurz i jako dárek.

OSTRUŽINOVÝ DORT

Dort, co má sex-appeal!
millefeuille

MILLEFEUILLE

Tisíce lístků a umění cukrařiny
Eclair

MASTERCLASS: CHOUX

Odpalované těsto
kváskový chléb Šumava

PRVNÍ KVÁSKOVÝ CHLEBA

Začni péct jednoduše

MOJE MAKRONKY

13 druhů a náplní, videa, tipy
Mini pavlova

DORT PAVLOVA

Lehká, ale vydrží?
Opera dort

OPERA DORT

Vrchol francouzské cukrařiny
Tartaletka

TAJEMSTVÍ TARTALETEK

Fantazie a kreace
Bûche de Noël -Vánoční poleno

Bûche de Noël

Vánoční poleno
mousse cake

LEHKÉ DORTY

Odlehčené, bezlepkové, snové
Sacher dort

SACHER DORT

Dost bylo suchých Sacherů!
kváskový chleba

PRŮVODCE KVÁSKOVÝM PEČENÍM

Kvásek je životní styl
Cukroví linecké

IKONICKÉ DRUHY CUKROVÍ

České i francouzské. Od cukráře i praprababiček.
Croissanty

LAMINOVÁNÍ A CROISSANTY

Pečivo, Viennoiserie
kremrole

ČESKÉ KREMROLE

Základy listového těsta a jak na 2 druhy kremrolí

LASKONKY

Tradiční české i hravé moderní

SWEET TAPAS

Minidezerty
Millefuille

KŘEHKÉ LISTOVÉ TĚSTO

Technika, postup, recepty
zástěra Sweetflow

ONLINE KURZ V DÁRKOVÉM BALÍČKU

Dárkový poukaz na online kurz a stylová zástěra v dárkové krabičce.
V kuchyni ve škole

V KUCHYNI PO ŠKOLE

Vzdělávací aktivity pro děti do kuchyně