Základy kváskování
Videa, recepty a láska k pečení
PEČEME SPOLU... KVÁSKOVÝ CHLEBA! >>>VÍCE TUDY<<<
V jedinečné pekařské lekci se dozvíš
- jak založit kvásek
- jak se o kvásek starat a co je pro něj nejlepší
- kdy kvásek použít na chleba
- přesný harmonogram, díky kterému pochopíš celý proces
- recept na chleba
Co na tebe čeká a co v lekci získáš?
- videolekce krok z krokem
- teorii i praxi, kterou jen ta někde nenajdeš
- přístup navždy
- podporu pekaře Xaviera
Lekci získáš ihned po přihlášení a můžeš začít, kdy chceš:-)
Přihlásit se na lekci zdarma
Kdo už s námi peče?
Děkuji za vaše skvělé lekce, díky kterým mě to v kuchyni moc baví a rodina je také nadšená. Jsem ráda, že jsem vás našla!

Ahojky, ďakujem za super recept na Francúzsku bagetu s výborným návodom. Dnes som vyskúšala celozrnnu, bola vyborna(s humusom a grilovaným haloumi).
Lekce byla kvělá. Děkuji za to, co děláte. Ještě jsem to takhle nikde neviděla. Těším se na další akce od vás.


Přihlásit se na lekci základy kváskování zdarma
Xavier, tvůj průvodce pekařinou
Táta tří dětí, vyhledávaný specialista na Croissanty a profi cukrář, který peče s francouzskými základy, zkušenostmi ze světa a slabostí pro českou cukrařinu.
Hlavně ale peče rád a srdcem. A kvásek je u něj doma.

Online kurzy pečení
... z pohodlí tvé kuchyně. Pomohou ti zvládnout i ty největší cukrářské výzvy!
Daruj také online kurz jako dárek.