Odpalované těsto

Online video kurz s cukrářskými triky a tipy

Odpalované těsto už tě potrápilo?

Toužíš si ho vyzkoušet, ale ještě chybí odvaha se do toho pustit?

Už u tebe proběhl nějaký pokus a nebyl dle tvých představ?

Hledáš ověřené recepty a triky jak na odpalované těsto a kreace s ním?

Velmi často nám píšete:

„Dělala jsem věnečky dle receptu,

ale při pečení mi spadly."

„Banánky mi popraskaly."

„Těsto je moc tekuté, co s tím?“

„Větrníčky jsou po upečení moc velké."

„Jak nastříkat stejné tvary větrníků?“

 

Cukrář Xavier má spoustu fíglů a triků jak na celý proces.

Prošel cukrářskou školou ve Francii a v různých zemích pak vyladil

své recepty k dokonalosti.

Po tomto cukrářském online kurzu budeš expert na odpalované těsto!

CO NAJDEŠ V ONLINE KURZU ODPALOVANÉHO TĚSTA:

VIDEA - POSTUPY - TIPY - FÍGLE - FOTKY - PŘESNÉ RECEPTY

Vše přístupné ihned a materiály ti zůstávají navždy.

Nyní jen za 1590 Kč!!!

Odpalované těsto - 2 slova, při kterých se mnoho z nás třese strachy.

  Strach z popraskání, zdeformování, padání, nedopečení nebo přepečení...

Strach a frustrace z toho kritického okamžiku pečení, kdy to krásné kouzlo nefunguje.

Také jsme tam byli...

...dokud jsme konečně do hloubky nepochopili, jak celý proces funguje,

a nenašli jsme metody a přesné recepty, které fungují pokaždé.

 Odpalované těsto, anglicky choux pastry, francouzsky pâte à choux, je skutečnou legendou francouzské a také české cukrařiny.

Odpalované těsto je základem pro množství dezertů (Éclairs nebo banánky, Religieuse, Chouquettes, Paris-brest, Saint-Honoré, Větrníky a Věnečky.)

My tuto obavu vyřešíme pomocí zásad, tipů, fíglů a zkušeností z cukrářského prostředí, které by měl každý znát před přípravou odpalovaného těsta.

 

V online kurzu od cukráře získáš tyto recepty:

Odpalované těsto: tipy a fígle

Věnečky se žloutkovým krémem a fondánovou polevou

Čokoládové věnečky

Paris-Brest ve dvou obměnách

Francouzské Větrníky Carachoux s karamelovým krémem

Craquelin s praliné krémem a lísko-oříškovým inzertem

Tradiční francouzský Éclair s čokoládovým krémem a čokoládovou glazurou

Tradiční španělské churros s čokoládovou omáčkou ve dvou variantách

Různé krémy a náplně

 

Ukázka z online kurzu odpalovaného těsta

ODPALOVANÉ TĚSTO NENÍ TĚŽKÉ, KDYŽ VÍŠ, JAK PROCES FUNGUJE...

UŠETŘÍŠ TAK SPOUSTY HODIN HLEDÁNÍ NA INTERNETU!

V online kurzu Odpalovaného těsta s cukrářem Xavierem se naučíš

  • technologii a proces odpalovaného těsta
  • jak funguje odpalované těsto, složky v něm a co vše ovlivnivňují
  • různé techniky stříkání
  • jak upéct odpalované těsto se skvělým a stabilním výsledkem
  • fígle od cukráře
  • Více než 10 ověřených receptů s odpalovaným těstem

Kdo už s námi peče

Z kurzu na odpalované těsto jsem přímo nadšená - věnečky a větrníky jsem dělala už před kurzem a teď jsem se posunula dál - sendviče,eclair, paris brest, craquelin s úchvatnými krémy
Marcela Němcová
Moc vám děkuji za inspiraci a úžasné recepty. Odpalovaného těsta jsem se dlouho bála, ale chtěla jsem babičce narozeninám udělat věnečky, tak jao je dělávala ona mě. Babička z nich byla nadšená a hned poznala, že jsou opravdu poctivé a vyjmenovala mi vše co v nich je a jak se správně dělají. Děkuji vám, že jsem tohe mohla zažít. Moc to pro nás znamenalo.
Dita Strouhalová
Váš kurz se mi líbil. Posílám svůj výtvor.
Judita V.
Judita V.
Děláte to dobře a dělejte to, prosím, dál!
Janička Vysoká
Ani slovy se nedá vyjádřit toli vděčnosti za to, co pro nás děláte! Děkuji z celého srdce. Měníte můj život a radost předávám dál.
Eva Dlouhá
Jsem ráda, že jsem vás našla😘
MS
Cokoliv upeču podle vašich kurzů a lekcí má vždy úspěch. Obzvláště po choux au craquelin se vždy zapráší. Líbí se mi propracovanost receptů, podle kterých se vše povede většinou na první pokus. Jsem ráda, že jsem vás objevila, vaše práce mi pomáhá posovat se dál a rozvíjet své cukrářské dovednosti.
Z vašich odpovědí na dotazník

Tvůj online kurz Odpalovaného těsta s videi a recepty začíná ihned po přihlášení a zůstává ti už napořád.

Běžná cena za fyzický kurz pečení odpalovaného těsta je 3300 Kč.

Nyní můžeš získat online kurz jen za 1590 Kč.

+ BONUS  #1

Záleží nám na vzdělávání v kuchyni. Připravujeme pro vás online kurzy pečení, to nejlepší z poctivé cukrařiny na jednom místě.

S přihlášením do online kurzu získáš ucelený přístup k dalším 6 ONLINE LEKCÍM ZDARMA.

Žloutkový krém - Vláčné korpusy - Lehké krémy - Mandová náplň - Francouzská bageta - Italský meringue

+ BONUS  #2

Certifikát s tvým jménem o absolvování kurzu.

+ BONUS  #3

Sleva na celý nákup na pastry.cz

+ BONUS  #4

Sleva na celý nákup Diana - svět oříšků.

+ BONUS  #5

Podpora cukráře po telefonu.

Napadá tě nějaká otázka?

Na co se často ptáte...

Jak se přihlásím na online kurz?

Hned po vyplnění konkrétního objednávkového formuláře na online kurz ti do e-mailu přijde zálohová faktura. Kurz zaplatíš vybraným způsobem. Jakmile je objednávka uhrazena, automaticky ti přijdou přístupy do člensé sekce, kde najdeš svůj kurz i další bonusy.
Do kurzu tak máš trvalý přistup. Kdykoliv. Odkudkoliv.

Můžu si videa přehrávat?

Ano, jsou ti k dispozici napořád. Stejně jako materiály k vytištění.

Co potřebuji mít, abych si videa mohl(a) pustit?

Počítač, tablet nebo mobil. Jednoduše internet.

Jak dlouho budu mít přístup k videím?

Navždy. Tvoříš, kdy chceš a kolikrát chceš.

Je kurz pro mne?

Ano, kurz zvládne jak začátečník, tak s přijde na své pokročilý nebo profík.

Můžu se na vás obrátit, když si nebudu vědět rady?

Cukrář Xavier i tým Sweet Flow je ti k dispozici na e-mailu, na Facebooku, na Instagramu a také na telefonu.

Je možnost získat certifikát?

Ano. Pošlete nám fotku ze své tvorby a certifikát ti vystavíme na tvé jméno.

Xavier,                tvůj průvodce cukrařinou

 

Cukrář, pekař, srdcař

Vyhledávaný specialista na Croissanty a profi cukrář, který peče s francouzskými základy, zkušenostmi ze světa a slabostí pro českou cukrařinu.

Hlavně ale peče rád a srdcem.

 Více o Xavierovi

Přidej se mezi nás

ODPALOVANÉ TĚSTO

Cukrářské fígle a spousta receptů

SACHER DORT

Sucharům odzvonilo!
mousse cake

LEHKÉ DORTY

Odlehčené, bezlepkové, snové

JAHODOVÉ DEZERTY

Lehkost i preciznost cukrařiny

LAMINOVÁNÍ A CROISSANTY

Pečivo, Viennoiserie

SWEET TAPAS

Minidezerty

KŘEHKÉ LISTOVÉ TĚSTO

Technika, postup, recepty

NOSTALGICKÉ PEČIVO

Vše na voňavou snídani