Mandlová náplň
Základ, bez kterého se neobejde poctivá cukrařina
- Láká tě umět jeden recept, který využiješ v různých dezertech?
- Proč Mandlová náplň? Je to klasika francouzské cukrařiny a základ pro tolik úžasných receptů.
- Krém využiješ jako náplň dezertů, které upečeš.
- Cukrář Xavier tě provede videolekcí, postupem a receptem.
- Naučíš se, jak náplň připravit a správně uchovat.
- Získáš tipy, na klasické pečené dezerty a pečivo, ve kterých krém použiješ jako náplň.
- Těšíme se na tebe uvnitř lekce.
CUKRÁŘSKÁ LEKCE ZDARMA
Xavier, tvůj průvodce cukrařinou
Táta tří dětí, gurmán a profi cukrář, který peče s francouzskými základy, zkušenostmi ze světa a slabostí pro českou cukrařinu.
Hlavně ale peče rád a srdcem.
Online kurzy pečení
... z pohodlí tvé kuchyně. Pomohou ti zvládnout i ty největší cukrářské výzvy!
Daruj také online kurz jako dárek.