Mandlová náplň

Základ, bez kterého se neobejde poctivá cukrařina

  • Láká tě umět jeden recept, který využiješ v různých dezertech?
  • Proč Mandlová náplň? Je to klasika francouzské cukrařiny a základ pro tolik úžasných receptů.
  • Krém využiješ jako náplň dezertů, které upečeš.
  • Cukrář Xavier tě provede videolekcí, postupem a receptem.
  • Naučíš se, jak náplň připravit a správně uchovat.
  • Získáš tipy, na klasické pečené dezerty a pečivo, ve kterých krém použiješ jako náplň.
  • Těšíme se na tebe uvnitř lekce.

CUKRÁŘSKÁ LEKCE ZDARMA

Stisknutím tlačítka "souhlasím ...", souhlasíte s tím, že vám pošlu na vložený email vidolekci zdarma jako odběrateli mých emailů se zajímavým obsahem z oblasti cukrovinek. Na emaily se můžete těšit zpravidla 2x měsíčně a pokud narazím na zajímavou tvorbu někoho dalšího, rád dám i o jeho práci vědět. Pokud už nebudete chtít e-maily dále dostávat, kdykoliv můžete tento souhlas odvolat prostřednictvím odhlašovacího odkazu v každé zprávě. Vaše údaje bude spravovat má firma sweetflow.cz podle těchto zásad zpracování a ochrany osobních údajů.

Xavier,                                        tvůj průvodce cukrařinou

 

Táta tří dětí, gurmán a profi cukrář, který peče s francouzskými základy, zkušenostmi ze světa a slabostí pro českou cukrařinu.

Hlavně ale peče rád a srdcem.

 Více o Xavierovi

Xavi