Vaše zkušenosti se Sweet Flow
a reference
Galerie Sweet Flow výzvy 2023 - Děkujeme za vaši tvorbu, energii a inspiraci!
Prosincová výzva: Vánoční pečení jinak
Listopadová výzva: čokoládová
Říjnová výzva: Sušenková
Zářijová výzva: Žlouťák
Srpnová výzva: Minidezerty
Červencová výzva: Citrusová
Červnová výzva: gluten-free
Květnová výzva: vanilková
Pravá vanilka a jak ji použít. Podívejte se s jakou elegancí to zvládlo tolik z vás.
3 z vás jsme vybrali a získali sadu 3 ráfků na tartaletky a polokoule. Navíc s 3 exkluzivní vytištěnými recepty tartaletek. Ideální k založení do Re-blok kuchařky!
Děkujeme, že pečete s námi!
Dubnová výzva: Pusinková
Tolik nadšenců zvládlo meringue v mnoha podobách.
3 z vás získali balíčky surovin na pečení a dobrot na mlsání od Diany - svět oříšků v hodnotě 1000 Kč.
Děkujeme všem za skvělou inspiraci i pro ostatní.
Březnová výzva: kynutá
Počet účastníků a úžasných výrobků opravdu nakynul:)
6 z vás získalo sadu na výrobu jedlých květin.
Děkujeme všem za účast a užijte si inspiraci níže.
Únorová výzva: Variace na Míša dort
Přihlásilo se vás přes 1500!!!
3 výherci získali Sweet box Makronek.
Nádherná a inspirativní tvorba mluví za vše! Jste báječní! Děkujeme!
Lednová výzva: Oříšková
Výběr z tvorby více než 200 účastníků.
6 vítězů získalo originální lněnou zástěru Sweet flow a další dárečky:)
Děkujeme všem za souhlas se zveřejněním úžasné tvorby a také za vaši neskutečnou energii!
Jdu také zkusit výzvu Sweet flow
Vaše slova a tvorba
Děkujeme, že s námi sdílíte vaše pokroky a radosti.
Tady jsou vaše kreace a reakce.
Sweet Flow dodává odvahu a radost
Pečeme spolu
Děkuji za kurz makronek. Je pro mě ctí vám představit mé makronky dle vašeho kurzu v akci ☺️.Makronky jsem použila na ozdobu dortu pro kamarádku, i jako malý dezert 😉Jsou famózní 😊.Náplň jsem zvolila citronovou ,pistáciovou a z ledových kaštanů 😊. Moc mi pomohly rady od vás ohledně pečení makronek. Děkuji mnohokrát.
Dobrý den, zde zasílám své úplně první makronky. Měla jsem obrovský strach, nemohla jsem spát, ale na první pokus, se celkem povedly. Teď už se jen zdokonalit, a můžu je začít péct manželovi do práce. Moc děkuji za možnost se tuto dokonalost naučit. Makronky jsou s čokoládovou šlehanou ganache a malinovým želé.
Dobrý den, dnes jsem se pustila do citronových makronek. Jsou to mé druhé makronky v životě, a vždy je co zlepšovat. Tyto půjdou zítra do světa. Můj manžel, si je přál pro svého tatínka. Řídila jsem se svým pravidlem,, někdy si nebuď sebejista, jinak nedocílíš dokonalosti''. Ale myslím, že druhý pokus se celkem vyvedl. Chtěla bych celému týmu moc poděkovat. Děkuji za dodání odvahy a překonání samu sebe. Děkuji za pozvednutí sebevědomí. Děkuji za úžasný přístup.
Peču bez rozvaru, přesně podle receptu. Kurz je úžasný, moc vám děkuju ❤️
Posilam fotku/y makronek, ktere jsem se diky vasemu kurzu naucila. Pecu je asi plus minus 2 mesice. Je to vazne droga, takze porad neco vymyslim a zkousim. Moc dekuji, opatrujte se, Radka Koton.
Další kurz od vás zakoupen. Jste mi velkou inspirací. Vše si procházím a pročítám. Těším se, až budu mít víc času i na pečení. Chystáme se na to celá rodina.
Dobrý deň, som veľmi rada za Vaše kurzy, mám ich už viac a každý jeden je super a veľmi mi pomáhajú sa zdokonaľovať, posielam makronky, ktoré som skúšal robiť francúzskou metódou, síce ešte niesu ani zďaleka dokonalé, ale vďaka Vášmu kurzu mi konečne nepopraskali 🙂 snažím sa ďalej
Dobrý deň prajem ďakujem za vašu on line lekciu makroniek. Som veľmi spokojná. Váš recept je výborný a naučila som sa vychytať chyby ako abu neboli dute a ani abu nepraskli. Teším sa na ďalší kurz ktorý si zakupim. S pozdravujem so Slovenska... Stanislava😘😘😘
Dobrý den,chci moc poděkovat za skvělý kurz a vynikající a chutné recepty. Makronky se mi k radosti celé rodiny daří a jejich pečení milují.
Dobrý večer, děkuji za váš úžasný kurz až s vašimi radami a názornými ukázkami se mi makronky začaly dařit... stala se z toho závislost... ale božská.... ten pocit když se vám daří, to je nepopsatelné. DĚKUJI
Dobrý večer, tak Vám zasílám mé výtvory, opravdu mi Váš návod pomohl. I když se stále rozhoduji, jaký koupím kuchyňský robot, tak jsem neodolala, malé lásky😍 vyzkoušet ručním šlehačem🙊. Volila jsem italskou metodu.
Dobrý den, posílám mé makronky, moc děkuji za kurz!
Vaše kreativita je nekonečná
Ivana Sláviková @ivuskapece
Krásny deň prajem, do tartaletiek som sa zamilovala.Váš kurz som si objednala nedávno a moje prvé tartaletky a tieto čo vám posielam sa nedajú porovnať, ešte ani tieto niesu podľa mojich predstáv ale človek sa učí celý život.Na internete je veľa receptov, ale toto je o niečom úplne inom.Kurz sa mi veľmi páči, recepty, postup no jednoducho Ste úžasný a ďakujem že sa môžem prostredníctvom Vás zdokonaľovať ... Ešte raz veľká vďaka a prajem veľa, veľa úspechov. Posielam foto ako ukážku
Další kurz od vás zakoupen. Jste mi velkou inspirací. Vše si procházím a pročítám. Těším se, až budu mít víc času i na pečení. Chystáme se na to celá rodina.
Dnes som konečne vyskúšala cesto z videa, myslím si, že na prvý krát sú v pohode:-)
Ďakujem, za možnosť zúčastniť sa na Vašom kurze tartaletiek. Vďaka za nápady na zlepšovanie práce s cestom na tartaletky a recepty na rôzne druhy. Posielam fotku mojej prvej modernej tartaletky. Bezlepkový korpus. Majka.
Dobry vecer, mate moc hezky domyslene vase video recepty, urcite budu i nadale sledovat, zkousela jsem pouzit jeden z kremu do tartaletek, jeste se mam co ucit, ale diky vasemu “navodu” jsem z to snad zvladla😊 Posilam foto😊
Moc mě zaujal váš přehled informací a videí. Jsem nadšená, že mám vše pohromadě. Je to k nezaplacení.
Moc děkuji za online kurz. Ještě mám co trénovat, ale naprvní pokus to jde:-)
Peče se mi skvěle, děkuji, jen toho času by mohlo být trochu více na mou cukrářskou vášeň, kterou oplývám 😀 Chci se dále učit novým věcem a posouvat dál a věřím, že mi bude dopřáno. Posílám fotky do sbírky, zkoušku dalších tartaletek, které jsem pokombinovala i díky receptům od vás. Tentokrát jsem zakomponovala pomerančový curd do smetanovočokoládového základu a spolu s kokosovou pěnou tvoří zajímavou kombinaci. S pozdravem a přáním příjemného dne, Jana Motúzová
Děkuji za možnost vyzkoušet Vaše Tartaletky 🙂
Ahojte, som nadšená z Vášho kurzu tartaletiek, včera som skúšala moje prvé cesto podľa kurzu a podarili sa super. Tartaletky s jahodami a čokoládovou ruby ganache.
Veľká vďaka za Vašu prácu a vaše povzbudenia.
Kdo už to s námi odpálil?
Z kurzu na odpalované těsto jsem přímo nadšená - věnečky a větrníky jsem dělala už před kurzem a teď jsem se posunula dál - sendviče,eclair, paris brest, craquelin s úchvatnými krémy
Moc vám děkuji za inspiraci a úžasné recepty. Odpalovaného těsta jsem se dlouho bála, ale chtěla jsem babičce narozeninám udělat věnečky, tak jao je dělávala ona mě. Babička z nich byla nadšená a hned poznala, že jsou opravdu poctivé a vyjmenovala mi vše co v nich je a jak se správně dělají. Děkuji vám, že jsem tohe mohla zažít. Moc to pro nás znamenalo.
Váš kurz se mi líbil. Posílám svůj výtvor.
Už pečeme spolu!
Našimi cukrářskými a pekařskými kurzy a lekcemi již prošlo více než 36 000 nadšenců!
Posílám fotku mého prvního a určitě ne posledního pokusu o dort Opera 🙂 má své chyby, vím už co příště udělat lepe. Děkuji za úžasný kurz, byl skvěle připravený a motivující. Ještě jednou díky. S pozdravem
Dobry den prajem 🙂 posielam moje foto. Bolo asi 12 "ochutnavacov " a z toho 5 ti mi povedali, ze to bol jeden z najlepsich dezertov aky jedli:-) pozn. ja sice zijem vo Viedni ale piekla som v malej sloven. dedine takze beriem ich ocenenie tak zdravo s rezervou ale moc ma potesilo, ze boli nadseni a chutila im Vasa delikatesa:))) A ja za seba, Vam velmi pekne dakujem, ze ma ucite taketo skvosty, pravidelne sledujem Vasu stranku a tesim sa na Vase nove recepty, o ktore ste ochotni sa s nami podelit 🙂 vsetko dobre prajem Dagmar Vojtek z Viedne a Šali zaroven 😉
Recenze a reference od zákazníků
Recenze od zákazníků získáváme prostřednictvím e-mailové komunikace nebo komunikace na sociálních sítích. Jejich souhlas s uvedením recenze na našem webu nebo na sociálních sítích získáváme s jejich předchozím písemným souhlasem. Recenze i písemné souhlasy ukládáme v databázi k transparentnímu oveření.
Xavier, tvůj průvodce cukrařinou
Cukrář, pekař, srdcař
Vyhledávaný specialista na Croissanty a profi cukrář, který peče s francouzskými základy, zkušenostmi ze světa a slabostí pro českou cukrařinu.
Hlavně ale peče rád a srdcem.