Tradiční francouzská bageta

Videa, recepty a láska k pečení

Láká tě umět slavné francouzské bagety?

V jedinečné pekařské lekci se naučíš

  • tradiční druhy baget
  • jak na Poolish a autolýzu
  • recepty z droždí i kvásku
  • techniky na dokonalé provedení
  • způsoby pečení

Co na tebe čeká a co v lekci získáš?

  • několik videolekcí
  • recepty a postupy
  • materiály k vytisknutí
  • přístup navždy
  • podporu pekaře Xaviera

Lekci získáš ihned po přihlášení a můžeš začít, kdy chceš:-)

Přihlásit se na lekci zdarma

Co bys chtěl/a umět dokonale péct?
Stisknutím tlačítka "souhlasím ...", souhlasíte s tím, že vám pošleme na vložený email vidolekci zdarma jako odběrateli našich emailů se zajímavým obsahem z oblasti cukrařiny a pekařiny. Na emaily se můžete těšit zpravidla 2x měsíčně a pokud narazím na zajímavou tvorbu někoho dalšího, rád dám i o jeho práci vědět. Pokud už nebudete chtít e-maily dále dostávat, kdykoliv můžete tento souhlas odvolat prostřednictvím odhlašovacího odkazu v každé zprávě. Vaše údaje bude spravovat má firma sweetflow.cz podle těchto zásad zpracování a ochrany osobních údajů.

Kdo už s námi peče?

#nejsembabovka
Ahojky, ďakujem za super recept na Francúzsku bagetu s výborným návodom 😀. Dnes som vyskúšala celozrnnu, bola vyborna(s humusom a grilovaným haloumi).❤️
Andriana Bacmaňáková
Lekce byla kvělá. Děkuji za to, co děláte. Ještě jsem to takhle nikde neviděla. Těším se na další akce od vás.
Jitka
#nejsembabovka

Přihlásit se na lekci zdarma

Co bys chtěl/a umět dokonale péct?
Stisknutím tlačítka "souhlasím ...", souhlasíte s tím, že vám pošleme na vložený email vidolekci zdarma jako odběrateli našich emailů se zajímavým obsahem z oblasti cukrařiny a pekařiny. Na emaily se můžete těšit zpravidla 2x měsíčně a pokud narazím na zajímavou tvorbu někoho dalšího, rád dám i o jeho práci vědět. Pokud už nebudete chtít e-maily dále dostávat, kdykoliv můžete tento souhlas odvolat prostřednictvím odhlašovacího odkazu v každé zprávě. Vaše údaje bude spravovat má firma sweetflow.cz podle těchto zásad zpracování a ochrany osobních údajů.

Xavier,                                        tvůj průvodce pekařinou

 

Táta tří dětí, vyhledávaný specialista na Croissanty a profi cukrář, který peče s francouzskými základy, zkušenostmi ze světa a slabostí pro českou cukrařinu.

Hlavně ale peče rád a srdcem.

 Více o Xavierovi

Naše online cukrářské a pekařské kurzy

ODPALOVANÉ TĚSTO

Cukrářské fígle a spousta receptů

SACHER DORT

Sucharům odzvonilo!
mousse cake

LEHKÉ DORTY

Odlehčené, bezlepkové, snové

JAHODOVÉ DEZERTY

Lehkost i preciznost cukrařiny

LAMINOVÁNÍ A CROISSANTY

Pečivo, Viennoiserie

SWEET TAPAS

Minidezerty

KŘEHKÉ LISTOVÉ TĚSTO

Technika, postup, recepty

NOSTALGICKÉ PEČIVO

Vše na voňavou snídani