Základy kváskování

Videa, recepty a láska k pečení

PEČEME SPOLU... KVÁSKOVÝ CHLEBA! >>>VÍCE TUDY<<<

Láká tě začít doma s kváskem a zkusit si upéct chleba?

V jedinečné pekařské lekci se dozvíš

  • jak založit kvásek
  • jak se o kvásek starat a co je pro něj nejlepší
  • kdy kvásek použít na chleba
  • přesný harmonogram, díky kterému pochopíš celý proces
  • recept na chleba

Co na tebe čeká a co v lekci získáš?

  • videolekce krok z krokem
  • teorii i praxi, kterou jen ta někde nenajdeš
  • přístup navždy
  • podporu pekaře Xaviera

Lekci získáš ihned po přihlášení a můžeš začít, kdy chceš:-)

Přihlásit se na lekci zdarma

Stisknutím tlačítka "souhlasím ...", souhlasíte s tím, že vám pošleme na vložený email zdarma materiál jako odběrateli našich emailů se zajímavým obsahem z oblasti cukrařiny a pekařiny. Na emaily se můžete těšit zpravidla 2x měsíčně a pokud narazím na zajímavou tvorbu někoho dalšího, rád dám i o jeho práci vědět. Pokud už nebudete chtít e-maily dále dostávat, kdykoliv můžete tento souhlas odvolat prostřednictvím odhlašovacího odkazu v každé zprávě. Vaše údaje bude spravovat má firma sweetflow.cz podle těchto zásad zpracování a ochrany osobních údajů.

Kdo už s námi peče?

Děkuji za vaše skvělé lekce, díky kterým mě to v kuchyni moc baví a rodina je také nadšená. Jsem ráda, že jsem vás našla!
Zdenka Vysoká
chleba
Ahojky, ďakujem za super recept na Francúzsku bagetu s výborným návodom 😀. Dnes som vyskúšala celozrnnu, bola vyborna(s humusom a grilovaným haloumi).❤️
Andriana Bacmaňáková
Lekce byla kvělá. Děkuji za to, co děláte. Ještě jsem to takhle nikde neviděla. Těším se na další akce od vás.
Jitka
barety
#nejsembabovka
bageta
#nejsembabovka

Přihlásit se na lekci základy kváskování zdarma

Stisknutím tlačítka "souhlasím ...", souhlasíte s tím, že vám pošleme na vložený email zdarma materiál jako odběrateli našich emailů se zajímavým obsahem z oblasti cukrařiny a pekařiny. Na emaily se můžete těšit zpravidla 2x měsíčně a pokud narazím na zajímavou tvorbu někoho dalšího, rád dám i o jeho práci vědět. Pokud už nebudete chtít e-maily dále dostávat, kdykoliv můžete tento souhlas odvolat prostřednictvím odhlašovacího odkazu v každé zprávě. Vaše údaje bude spravovat má firma sweetflow.cz podle těchto zásad zpracování a ochrany osobních údajů.

Xavier,                                        tvůj průvodce pekařinou

 

Táta tří dětí, vyhledávaný specialista na Croissanty a profi cukrář, který peče s francouzskými základy, zkušenostmi ze světa a slabostí pro českou cukrařinu.

Hlavně ale peče rád a srdcem. A kvásek je u něj doma.

 Více o Xavierovi

Xavi