👩‍🍳BLACK FRIDAY👩‍🍳 SLEVY až 40 %!!! Zadej kód: BF40 nebo BF30

FREE MASTERCLASS s cukrářem

Tradiční věneček z odpalovaného těsta se žloutkovým krémem zdobený fondánem

Začni ve své kuchyni ihned po přihlášení

Co je FREE MASTERCLASS?

  • Videokurz s mluveným slovem cukráře Xaviera. (Česky:-))
  • Workshop, který si zapneš u sebe v kuchyni a tvoříš.
  • Můžeš se těšit na povídání, tipy, triky a postupy krok za krokem.
  • Masterclass je ti zdarma k dispozici ihned po přihlášení.
  • Odkaz na Masterclass ti přijde rovnou do tvého e-mailu.
  • Masterclass ti zůstává a můžeš si ji opakovaně pouštět.
  • Podívej se na ukázku z kurzu níže.

Co se dozvíš?

  • Jak na tradiční věnečky
  • Jak vytvořit krém, který drží
  • Jak na fondán na věnečky
  • Jak vše efektivně připravit, upéct a nazdobit
  • Jak si zorganizovat práci

Ukázka z FREE MASTERCLASS

s Xavierem

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Co o Xavierovi píšou ostatní?

Xaviere, už dlouho sleduji vaši úžasnou práci. Jste neskutečnou inspirací. Teď jste mě ale dostal, jak mluvíte česky! Takových videí prosím více. Moc děkuji za vaši práci! Vaše věrná fanynka
Helena Z.
Teď jsem dokoukala video z vámi. Vy jste hvězda! Vůbec nechápu, jak to, že ještě nejste v televizi. Moc děkuju za vše, co děláte!
Marcela

Přihláška do Free Masterclass

Online kurzy pečení Sweet Flow

kváskový chléb Šumava

PRVNÍ KVÁSKOVÝ CHLEBA

Začni péct jednoduše

DORT PAVLOVA

Lehká, ale vydrží?
Royal dort

ROYAL DORT

Křupni si s námi
Fraisier

JAHODOVÉ DEZERTY

Světové ikony
Opera dort

OPERA DORT

Vrchol francouzské cukrařiny

TAJEMSTVÍ TARTALETEK

Fantazie a kreace
mousse cake

LEHKÉ DORTY

Odlehčené, bezlepkové, snové

DEZERT VAJÍČKO

Z toho budeš naměkko

MOJE MAKRONKY

13 druhů a náplní, videa, tipy

SACHER DORT

Dost bylo suchých Sacherů!
kváskový chleba

PRŮVODCE KVÁSKOVÝM PEČENÍM

Kvásek je životní styl
kaštanová roláda

ELEGANTNÍ ROLÁDY

Tradiční, moderní, bezlepkové, roládový dort

LAMINOVÁNÍ A CROISSANTY

Pečivo, Viennoiserie

ČESKÉ KREMROLE

Základy listového těsta a jak na 2 druhy kremrolí

LASKONKY

Tradiční české i hravé moderní

SWEET TAPAS

Minidezerty

KŘEHKÉ LISTOVÉ TĚSTO

Technika, postup, recepty

NOSTALGICKÉ PEČIVO

Vše na voňavou snídani

IKONICKÉ DRUHY CUKROVÍ

České i francouzské. Od cukráře i praprababiček.
Bûche de Noël -Vánoční poleno

Bûche de Noël

Vánoční poleno

ONLINE KURZ V DÁRKOVÉM BALÍČKU

Dárkový poukaz na online kurz a stylová zástěra v dárkové krabičce.

V KUCHYNI PO ŠKOLE

Vzdělávací aktivity pro děti do kuchyně

Kdo už s námi peče

Milí Sweet Flow, chci vám moc poděkovat za lekci korpusů. Vyzkoušela jsem a korpus měl ohromný úspěch! To se u nás ještě nestalo. Tak vám děkuji nejen za tu lekci, ale i tu možnost zažít ty milé radostné chvilky s rodinou. Těším se na další inspiraci od vás.
Lenka Z.
Dobrý deň. Lekcia bola zaujímavá v podstate som ešte takýto korpus nepiekla no najbližšie idem piecť tortu tak ho hneď odskúšam podľa vášho postupu. Už sa na to teším. Potom pridám ako sa podaril. Ďakujem veľmi pekne za námahu a ochotu posúvať nás laikov dopredu. Prajem pekný deň s pozdravom Monika
Monika
Dobrý den, musím říct že jsem to zkusila spíš ze zvědavosti. Ráda peču tak jsem si řekla zkusím a uvidím. Musím říct že jsem byla příjemně překvapená. Připojila jsem se hned, otevřela napoprvé a videa super. Hezky srozumitelně popsané. Za mě jenom pochvala a určitě tu nejsem naposledy. Můžu jenom doporučit. Ať se Vám daří a tudíž i nám. 👏👏👏
Jana Pohořalá
Další úžasná praktická lekce! Děkuji a jsem váš velký fanda.
Marie K.